Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Pritariu Soy, kad nuo spalvos priklauso thumbup.gif as turiu (turejau, nes du buteliukus dukra sudauze doh.gif ) 3spalvytes, tai viena is ju tikrai dryziais lakavosi, o kitos dvi - tikrai sauniai thumbup.gif ir laikosi man pakankamai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 16, 12:19)
Pritariu Soy, kad nuo spalvos priklauso thumbup.gif as turiu (turejau, nes du buteliukus dukra sudauze doh.gif ) 3spalvytes, tai viena is ju tikrai dryziais lakavosi, o kitos dvi - tikrai sauniai thumbup.gif  ir laikosi man pakankamai gerai ax.gif

Na gal ir tiesa, tik vieną tebandžiau g.gif Ultimate Nail Lacquel Limited Edition Expect the unexpected pilkos spalvos. Tai kažkoks nesusipratimas doh.gif

Beje, kažkas kažkada klausė apie Highlighting Powder iš Wonderland kolekcijos. Šiandien VCUP'e mačiau vieną likusį padėtą prie išparduodamų, kaina dabar apie 11 Lt ax.gif
Papildyta:
Beje, vis dar yra akcija: perkant šešėlius, akių pieštukas už vieną ct.
Ir dar perkant kažko kažkiek lūpų dažai Rouge Satin už 1 ct. Aš šiandien jį ir gavau, spalva Sparkling Ruby. Beje, sakė, kad juos išims iš prekybos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 16, 15:54)

Ir dar perkant kažko kažkiek lūpų dažai Rouge Satin už 1 ct. Aš šiandien jį ir gavau, spalva Sparkling Ruby. Beje, sakė, kad juos išims iš prekybos ax.gif

Ar leidžia pasirinkti lūpdažio spalvą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 16, 16:33)
Ar leidžia pasirinkti lūpdažio spalvą? ax.gif

Man neleido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 07 16, 09:06)
Kas del laku tai priklauso nuo spalvos, vienos geriau dengiasi, kitos sh.
Va pvz dabar nusipirkau sita ir dengiasi kuo puikiausiai
user posted image
O si prastai buvo
user posted image

gaila,nes ta pudrine spalva-tobula,melynos nemegstu schmoll.gif

eisiu papirkti ta geli akims ,pasidalinsiu ispudziais.beje,turiu i catrice maskuokliu palete-man tobula thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
O aš turiu nagų laką iš Ultimate Nudes kolekcijos, spalva puiki, lakuojasi irgi neblogai, bet nusilakavus, džiūstant oro burbuliukai kažkokiu būdu susidaro.. Lakuojant jų nebūna. Gal ką darau ne taip? Niekam nėra taip buvę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 07 18, 12:13)
bet nusilakavus, džiūstant oro burbuliukai kažkokiu būdu susidaro.. Lakuojant jų nebūna. Gal ką darau ne taip? Niekam nėra taip buvę?  smile.gif

Man su Catrice laku lygiai tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 18, 12:51)
Man su Catrice laku lygiai tas pats doh.gif

Nervina! Spalva tokia graži, bet tie burbulai matos labai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 07 18, 11:13)
O aš turiu nagų laką iš Ultimate Nudes kolekcijos, spalva puiki, lakuojasi irgi neblogai, bet nusilakavus, džiūstant oro burbuliukai kažkokiu būdu susidaro.. Lakuojant jų nebūna. Gal ką darau ne taip? Niekam nėra taip buvę?  smile.gif

man taip darosi, tikrai nepatiko catrice lakas rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 07 18, 17:38)
man taip darosi, tikrai nepatiko catrice lakas rolleyes.gif  schmoll.gif

O čia su visais ar tik su tam tikromis kolekcijomis ar spalvomis? g.gif Nes nusižiūrėjau vieną tobulą spalvą, bet bijau pirkt.. Sodriai avietinė, gal kas turi ir galėtų pakomentuot? smile.gif
Atsakyti
Kuri butent? As turiu viena panasia, tai puikus lakas thumbup.gif
Atsakyti
Man žiūriu paskutinis pirktas lakas labai greitai sutirštėjo ir nelabai gražiai jau dabar dengiasi doh.gif

O kuo dengiat tą Matt pudrytę? Kažkaip man ji nelabai gražiai pasidengia šepetuku, o pirštais atpratus, taip nepatinka doh.gif
Atsakyti