Po tokių atsiliepimų ar irgi gundausiu šia pudra, bet kažkaip nelabai ir norisi savo pamėgtos Bourjois HM mainyti į ką nors. Pasižadėjau sau, kad pirksiu tik tokiu atveju, jei bus geras pasiūlymas ar akcija

QUOTE(_sala_ @ 2011 07 13, 16:33)
Po tokių atsiliepimų ar irgi gundausiu šia pudra, bet kažkaip nelabai ir norisi savo pamėgtos Bourjois HM mainyti į ką nors. Pasižadėjau sau, kad pirksiu tik tokiu atveju, jei bus geras pasiūlymas ar akcija 

O pabandyt verta, mano pamėgta 3-4 kartus brangesnė, tai aš nieko prieš rasti pigesnę gerą bent kasdieniam naudojimui į darbą

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 13, 17:00)
O pabandyt verta, mano pamėgta 3-4 kartus brangesnė, tai aš nieko prieš rasti pigesnę gerą bent kasdieniam naudojimui į darbą 

o kokia kita mėgstama?

ai, žinau įtariu

QUOTE(SaiMita @ 2011 07 13, 17:15)
Aha

QUOTE(_sala_ @ 2011 07 13, 16:33)

Manau, kad akcijų nebus, kai ji taip masiškai perkama dėka SM įtakos

Sveikos,
norėjau pasiteirauti Kauniečių.. kur jūs perkate tą išgirtąją Catrice pudrą?
norėjau pasiteirauti Kauniečių.. kur jūs perkate tą išgirtąją Catrice pudrą?

Suradau catrice temukę ir vis paskaitydavau komentarus. Sužavėjo pagyros šiai kosmetikai, bet aš vis bandydavau atsispirti naujiems kosmetikos pirkiniams , o šiandien nebeištvėriau nulėkiau apsipirkti. Mano šios dienos pirkiniai: blakstienų tušas 2 vnt. ir lūpų blizgesys 5 vnt. Ačiū jums visoms

QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 13, 15:26)
Žinok, mano sesuo naudodavo tik Lancome arba Estee lauder pudras, bet, kai jai daviau pabandyti šią, ji liko sužavėta! Ir nusipirko! Sakė, kad netgi labiau patinka nei tos brangiosios!
QUOTE(rentabili @ 2011 07 13, 15:42)
dar tave paerzinsiu, mano draugė kuri pripažino tik Artisty pudrytę, pabandžius catrice, pasakė, kad nesupranta kam mokėti virš 70lt, kai catrice toookia gera ir net geresnė, o kaina žymiai mažesnė...

as ir vis gundausi, bet tempiu, kol turiu neisbaigta kita pudra . Bet geriau buciau cia neuzejus

PO tokiu postu galiu ir nesusilaikyti

QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 07 13, 19:24)
Suradau catrice temukę ir vis paskaitydavau komentarus. Sužavėjo pagyros šiai kosmetikai, bet aš vis bandydavau atsispirti naujiems kosmetikos pirkiniams , o šiandien nebeištvėriau nulėkiau apsipirkti. Mano šios dienos pirkiniai: blakstienų tušas 2 vnt. ir lūpų blizgesys 5 vnt. Ačiū jums visoms

tai pasigirkit ka konkreciai pirkote

Pasidalinsiu ir as savo patirtimi
Isigyjau Sun glow matini bronzanta, na zinokit padejau savo egipto zeme i sona, nes ziauriai patiko sis bronzantas
Infinite matt pudrai ir as likau neabejinga
labai patinka konsistencija, pasiskirstymas, maskavimo uztenka, tik 020 spalvyte visgi sviesoka, reiketu turbut 030.
Ultimate color lupdazis, be natural spalva, nu labai jau faina spalvyte, nude efektas, graziai dengiasi, ne "sausai" taip, bet visgi supratau kad tai ne mano spalva
Mineral soft powder rouge, niekada pries tai tokio daikto nenaudojau ir neturejau, bet sis labai "prigijo"
arba labai tinkama spalva issirinkau, graziai paryskina skruostus, vakariniam makiazui super, galima aisku ciut maziau ir dieniniam naudoti, turi blizguciu.

Isigyjau Sun glow matini bronzanta, na zinokit padejau savo egipto zeme i sona, nes ziauriai patiko sis bronzantas

Infinite matt pudrai ir as likau neabejinga

Ultimate color lupdazis, be natural spalva, nu labai jau faina spalvyte, nude efektas, graziai dengiasi, ne "sausai" taip, bet visgi supratau kad tai ne mano spalva

Mineral soft powder rouge, niekada pries tai tokio daikto nenaudojau ir neturejau, bet sis labai "prigijo"

QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 14, 09:19)
Blakstienų tušai: Lashes to Kill Ultrablack Mascara ir Oceana Maximum Resist Volume Mascara. Lūpų blizgesiai:Catrice Oceana Soft Lip Colour 01 Ocean Sunset, Floralista by Catrice-Lipstick 03 Morning Dew ir 01 Pink Spring, Enter Wonderland by CATRICE -
Sparkling Lipgloss 03 Alices Hatter, Papagena CRYSTAL CLEAR GLOSS STICK 02 Bird of Paradise ir dar gavau dovanų lūpų dažus Catrice rouge satin 070. Štai ir visi mano vakar dienos pirkiniai. Man tai