Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2011 07 20, 08:26)
Kuo cia ta pudra matt bronzikas geras toks?  bigsmile.gif kokia kaina? tik viena zingsnis skiria mane nuo beprotybes, bet nu gi reik man jo bigsmile.gif

Man jis labai patinka 4u.gif Pirma dėl to, kad visiškai matinis, ir labai natūraliai atrodo, jokios ryžos spalvos ant veiduko smile.gif Tik manau, kad labai ilgam jo neužteks, turėtų greitai išsinaudoti, na bet ne karvę kainuoja smile.gif Man kol kas pilnai atstoja EŽ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 07 20, 10:51)
Man jis labai patinka  4u.gif Pirma dėl to, kad visiškai matinis, ir labai natūraliai atrodo, jokios ryžos spalvos ant veiduko smile.gif Tik manau, kad labai ilgam jo neužteks, turėtų greitai išsinaudoti, na bet ne karvę kainuoja smile.gif Man kol kas pilnai atstoja EŽ wink.gif

Jokio blizgesio nesuteikia ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 20, 08:26)
Kuo cia ta pudra matt bronzikas geras toks?  bigsmile.gif

Bent jau man jis tikrai patinka, netgi labiau negu EZ bigsmile.gif naturalesne spalva, be blizguciu, graziai dengiasi, lengvai skirstosi, netamseja po kiek laiko kaip budavo su EZ doh.gif o ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 20, 12:06)
Jokio blizgesio nesuteikia ?  rolleyes.gif

Jei matinis, vadinasi, matinis smile.gif Jokio blizgesio neturi, tad ir nesuteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 20, 08:43)
Nesupratau apie ką klausimas? Apie Matt pudrą?

Turejau galvoj matini bronzika ta biggrin.gif sorry, nerisliai parasiau
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 07 20, 09:01)
bronzine pudra yra visiskai matine, nera jokiu blizguciu ir kiek ziurinejau swatchu tai dazniausiai kas megsta ez tai sis bronzikas tada patinka
imetu keleta swatchu su bronziku:mirksiukas:
http://herzkirschesl...t-bronzing.html
http://ladyfabuloux....ing-powder.html

aij o kaina jo apie 18 lt, gal kai kur eurokose yra dabar 20 proc nuolaida tada pigiau galima ji isigyti 4u.gif

gal kas dar daugiau apie ji papasakos rolleyes.gif  biggrin.gif

QUOTE(Orestes @ 2011 07 20, 11:51)
Man jis labai patinka  4u.gif Pirma dėl to, kad visiškai matinis, ir labai natūraliai atrodo, jokios ryžos spalvos ant veiduko smile.gif Tik manau, kad labai ilgam jo neužteks, turėtų greitai išsinaudoti, na bet ne karvę kainuoja smile.gif Man kol kas pilnai atstoja EŽ wink.gif

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 07 20, 12:13)
Bent jau man jis tikrai patinka, netgi labiau negu EZ  bigsmile.gif naturalesne spalva, be blizguciu, graziai dengiasi, lengvai skirstosi, netamseja po kiek laiko kaip budavo su EZ  doh.gif  o ir kaina  thumbup.gif

ACIU mergaites labai uz atsiliepimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
kalbame apie šią pudrytę-bronzantą

aš su ja ir rudinuosi ir kontūruoju, nu jau prirašiau apie ją nemažai, prieš tai...ir po kiek laiko vis taip pat labai patinka wub.gif per mane ir prasidėjo šitas vajus, labai malonu kad nebuvo nusivylusių mirksiukas.gif

gal dėl naudojimosi nėra labai jau skalsi palyginus su ez, bet sočiai pakaks manau geram pusmečiui
Atsakyti
užėjo matyt durnumėlis ir nusipirkau tokią spalvytę
user posted image

spalva taip ir vadinasi "am i blue or green",na nelabai man patinka nors dažo gerai, reikia 2 sluosnių tada spalva tolygi, džiūsta greitai, bet spalvytė kažkaip mane nuteikia nepatogiai, nu nž...
atsimenu merginos diskutavo kaip tepasi pudrytę, aš tepu tik pirštais tada aš jaučiu ar lygiai man pasiskirstė kur reikia įtepu daugiau, bandžiau ir su šepėteliu bet kažkaip bukai man procesas gaunasi, paskui turi eiti plauti tą šepetėlį, o jis įgeria tam tikrą pudros kiekį, išeina kad ją išmeti, pirštais patinka del to kad jie visada paruošti-tereikia nusiplauti rankas, o gal aš taip įgudusi, kad su šepėteliu man vargas..
Atsakyti
Kokia graži man šita lako spalva wub.gif

O pudrą aš taip pat pirštais tepu, taip esu įpratusi ir neįsivaizduoju geresnio būdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 07 20, 21:19)
user posted image
kalbame apie šią pudrytę-bronzantą
aš su ja ir rudinuosi ir kontūruoju, nu jau prirašiau apie ją nemažai, prieš tai...ir po kiek laiko vis taip pat labai patinka wub.gif  per mane ir prasidėjo šitas vajus, labai malonu kad nebuvo nusivylusių mirksiukas.gif

gal dėl naudojimosi nėra labai jau skalsi palyginus su ez, bet sočiai pakaks manau geram pusmečiui

reikes pabandyti,negila bus lt,jei enpatiks.as db naudoju guerlan bronzata,nieko labai stebuklingo,kai pagalvoju apie kaina doh.gif
eisiu i eurokos apsiuostineti ax.gif

beje,as irgi daraus catrice sarasiuka,ko reiktu,ko noreciau.smagiausia-isbraukti,kai jau turi lotuliukas.gif

tai apie akiu piestukus niekas nieko nepasakys????
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 07 22, 09:24)

Kažkada už 1ct tokį davė, tai gryna nesąmonė - kietas ir spalvos nėra, reik gerai brūžint, jei nori, kad matytųsi, išmečiau aš jį lauk biggrin.gif .

user posted image
Atsakyti
Na ir aš pagaliau įsigijau Infinite Matt. Tiesa pasakius nesitikėjau tokių gerų rezultatų už tokia kainą. Superinė pudrytė. Buvau apmąstymuose tarp dviejų spalvų, bet galiausiai išsirinkau pačią šviesiausią ir labai džiaugiuosi. Turi truputį maskavimo, suteikia matiškumo, gerai išsilaiko, ko daugiau norėt. thumbup.gif
Dabar galvoju apie tą gel eyeliner biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 07 22, 09:24)

Aš taip pat buvau gavusi pieštuką su kempinėle kitam gale už 1 ct. Iš esmės patiko: gražiai dailiai piešiasi, gana minkštas, linija ryški, lengvai paskirstoma kempinėle, nepatiko tik tai, kad mano norimo rudo nebuvo, tad paėmiau juodą, o juoda - ne mano spalva, plius turėjo tokių stamblių blizgučių, kurių nors ir nesimatė, bet vis tiek kažkaip norisi daikto be blizgučių. Tad pieštukas sėkmingai iškeliavo į sesers kosmetinę biggrin.gif
Atsakyti