Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Kazkokie cirkai biggrin.gif as kai essence tusa pirkau, man bande geresni jau prie kasos ibrukt -Prestige doh.gif matyt, ipareigotos prastumynet ta kosmetika g.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš tą Infinite Matt kreminę pudrą.
Na, hmz. Dengiasi fantastiškai, neišryškina sausesnių odos plotų, tačiau ... Lipnumas lieka, greit išlenda stiprus blizgesys - netgi po pusvalandžio (ne riebumas, negaliu nupasakot, kas, veidas tiesiog spindėte spindi, tarsi išprakaitavęs).
Nežinau, ką ten vadinama matiškumu smile.gif Gal pataikiau nusipirkti pudrą iš netikusios partijos, ar ką.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 22, 19:13)
vos pažinau tamstą  biggrin.gif  thumbup.gif
o neturi CATRICE plunksnelių? ar tik gelinį pravedimą?  ax.gif  o jei turi, kaip kokybė?  rolleyes.gif

biggrin.gif
Aš, kaip tyčia, gelinio pravedimo ir neturiu biggrin.gif Turiu "Liquid Liner", va tokį:
user posted image
Bet, kai pirkau, nemačiau, kad dar būtų vandeniui atsparių, o internete yra. Kitą kartą turbūt pirkčiau vandeniui atsparų. Kodėl? smile.gif Atsakymas:
user posted image
Viršutinis - mano turimas, apatinis - vandeniui atsparus.
Šiaip spalva puiki, lengvai gražiai dažosi ir t.t., bet man akių kampučiai dažnai linkę ašaroti, tad nubėga doh.gif Šiaip laikosi puikiai, jei ne ašaros smile.gif
Mano turimo skysto pravedimo swatchai:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
O vandeniui atsparus atrodo taip:
user posted image

QUOTE(SaiMita @ 2011 07 22, 23:26)
Kazkokie cirkai  biggrin.gif  as kai essence tusa pirkau, man bande geresni jau prie kasos ibrukt -Prestige doh.gif  matyt, ipareigotos prastumynet ta kosmetika g.gif

Na, šis mėnuo - Prestige akcijų mėnuo, gal jos mano darančios mums gerą darbą, kad siūlo kosmetiką, kuriai šiuo metu nuolaidos, maždaug - apsimoka biggrin.gif
Atsakyti
O man kai is catrice ziurinejau nagu lakus, priejusi bande siulyt prestige nagu lakus, cia joms tikrai liepta matomai biggrin.gif

Kaip graziai padaryta su tuo pravedimu wub.gif As niekaip nesugebu pasidaryt to pravedimo, nei su skystais nei su piestukais dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 23 liepos 2011 - 08:21
aha, tikrai labai gražiai...
man jei ir pavyksta vieną akį taip padažyt, tai kaip taisyklė ranka virpa dažant antrąją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cerise @ 2011 07 22, 13:30)
O kaip nagų lako spalva - yra kokio nors perlamutro, blizgučio?

nėra schmoll.gif
Atsakyti
nu ačiū mergos už atsakymus, vadinasi tikrai kažkas ten su Prestige, gal labai išparduoti nori biggrin.gif na reiks tada paimti Catrice tą bronzatą prie progos, nepatiks tai nepatiks, bet tikiuosi tiks ir patiks smile.gif

O grįžtant į temą, šiandien akis užkliuvo už Catrice maskuoklių paletės ir akių šešėlių bazės, gal kas bandėte? Norėjau pirkt Wet n Wild concealer'ių paletę, bet 6 litais brangesnė, o testerių nėra, tai pabijojau g.gif

aš turiu tą maskuoklių paletę, tai patinka ji man, tik nepasakyčiau kad labai maskuoja, aš pagrindę žalią spalvą naudoju, nes oda su išsiplėtusiais kapiliarais, tai žandukus ir norį pamaskuoju. Net ir rekomendavo man pardavėja ją, kai kažkada ieškojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2011 07 22, 23:30)
Nusipirkau ir aš tą Infinite Matt kreminę pudrą.
Na, hmz. Dengiasi fantastiškai, neišryškina sausesnių odos plotų, tačiau ... Lipnumas lieka, greit išlenda stiprus blizgesys - netgi po pusvalandžio (ne riebumas, negaliu nupasakot, kas, veidas tiesiog spindėte spindi, tarsi išprakaitavęs).
Nežinau, ką ten vadinama matiškumu smile.gif Gal pataikiau nusipirkti pudrą iš netikusios partijos, ar ką.

zinok del blizgejimo tikrai pritariu islenda karsta diena bent jau man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 23, 09:33)
man jei ir pavyksta vieną akį taip padažyt, tai kaip taisyklė ranka virpa dažant antrąją  doh.gif

Man taip pat. blush2.gif dešinę pasidažau, o kairę jau sunkiau, tenka pavalynėt. Panašu, kad reik dar laiko, kad išmokčiau padažyt abi be didesnių klaidų. doh.gif
Atsakyti
Skystas eyelineris sudomino wub.gif Del asarojanciu kampuciu irgi suprantu. Idomu kiek kainuoja vandeniui atsparus? blush2.gif
Atsakyti
pirkau catrice akių šešėlius (apatinius)
user posted image
tai man labai patiko konsistencija , gražiai pasidažo . Nors padariau didžiulę klaidą , kad pirkau šitas spalvas , o ne pirmas , būtų bent panaudojamos , o negulėtų kosmetinėj , nes dabar tik kelis kartus panaudojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 22, 15:06)
Tikra tiesa... Bet tokias greitai galima pastatyti i vieta. Kazkada pradejo kisti niekam tikusi sampuna, tai as uzklausiau : " O jame kiek silikonu ? ". Ponicka kaip mat pasimete  bigsmile.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad nepaklause: kas tie silikonai.. g.gif
Atsakyti