Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Visgi supratau, kad lobster love man netinka, tai nusipirkau Ultimate shine Ketch me up, tai dažo tikrai maloniai, žiūrėsiu, kaip išsilaikys ir ar nesubėgs smile.gif
Beje, vėlgi Eurokos "triukai" - Ozo Eurokos Catrice nuolaidų nebuvo, Flagmane gi jau buvo nemažai nuolaidų, tarp kurių ir Ultimate shine lūpdažiams.. Nesuprasi jų tikrai.
Atsakyti
Nera cia ko nesuprasti, as apie Eurokos, mano pacios pirmas darbas buvo nebrangios kosmetikos parduotuveje. Pastebedavom kad kiekviename rajone/parduotuveje skirtinga paklausa, dienos apyvarta, kai prekes nebrangios, paprasciau nukainuoti jas tuoje parduotuveje kur neperka, nei transportuoti i kita parduotuve, transportavimo islaidos, fakturos ir pan... Todel ir zaidzia su nuolaidom, kai nori greiciau parduoti smile.gif

Kaip klientui, man tokia "sistema" nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, ar verta pirkti nagų laką iš nudinės kolekcijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 08 09, 13:45)
Nera cia ko nesuprasti, as apie Eurokos, mano pacios pirmas darbas buvo nebrangios kosmetikos parduotuveje. Pastebedavom kad kiekviename rajone/parduotuveje skirtinga paklausa, dienos apyvarta, kai prekes nebrangios, paprasciau nukainuoti jas tuoje parduotuveje kur neperka, nei transportuoti i kita parduotuve, transportavimo islaidos, fakturos ir pan... Todel ir zaidzia su nuolaidom, kai nori greiciau parduoti  smile.gif

Kaip klientui, man tokia "sistema" nepatinka  schmoll.gif

čia iš dalies gaunasi klientų klaidinimas, tarkim išsirinkau lūpdažį vienoj parduotuvėj su nuolaida, bet spalvos nebebuvo, tai natūraliai tikiuosi, kad to paties "brando" kitoje parduotuvėje jis bus taip pat su nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo october': 09 rugpjūčio 2011 - 13:00
QUOTE(dontstop @ 2011 08 09, 13:57)

Manyčiau verta. Pati vieną turiu, gerai dengiasi, laiko vidutiniškai bent jau man, kaip ir absoliučiai visi lakai.
Atsakyti
Jau balažin kiek kartų bastaus per Eurokos ieškodama 'Out of Space' kolekcijos. Atsibodo net, negi neatveš?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 09, 13:57)

Man susidaro oro burbuliukų nulakavus smile.gif Bet ir su kitu (iš kitos serijos) Catrice laku tas pats, tai gal nagai mano kalti čia biggrin.gif
Atsakyti
Prigriebiau Ultimate Shine 060 Teddy Brown lūpdažiūką

user posted image

user posted image

Patinka, kad "riebus". Ir spalvytė labai prie širdies wub.gif (Ant manęs tik nedaug paryškina natūralų lūpų raudonį)
Atsakyti
080 spalvytė graži. wub.gif
o sakykit 020 mano monitorius rodo kažkokią link pilkumo spalvą. blink.gif ji tokia ir yra??
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 10, 00:01)
080 spalvytė graži. wub.gif
o sakykit 020 mano monitorius rodo kažkokią link pilkumo spalvą.  blink.gif ji tokia ir yra??

taip, bent jau man tai spalva, kuria niekad nesidažyčiau, nes atrodyčiau kaip lavonas.
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 10, 00:01)
o sakykit 020 mano monitorius rodo kažkokią link pilkumo spalvą.  blink.gif ji tokia ir yra??

Radau kaip ta spalva ant lūpų atrodo, gal kam patiks biggrin.gif
020 metal dust
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 08 10, 08:21)
taip, bent jau man tai spalva, kuria niekad nesidažyčiau, nes atrodyčiau kaip lavonas.

drinks_cheers.gif aš irgi tokia nesidažyčiau biggrin.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 08 10, 09:15)
Radau kaip ta spalva ant lūpų atrodo, gal kam patiks biggrin.gif
020 metal dust

doh.gif
Atsakyti