Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(W*S:* @ 2011 08 11, 12:52)
Gal kas bandėt Catrice Defining Duo Blush – 010 Raspberry Ice Cream? Ar gerai išsilaiko?

Turiu, tik kitos spalvos, tad manau, kad kokybė vien dėl spalvos neturėtų skirtis. Laikosi taip, kaip ir visa kita: kol vakare nenuvalau, tol ir laikosi. Tik vienas vienintelis trūkumas, kad kažkaip labai neekonomiškai naudojasi: dar visai neseniai nuspirkau, o jau baiginėju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 08 14, 18:56)
Turiu, tik kitos spalvos, tad manau, kad kokybė vien dėl spalvos neturėtų skirtis. Laikosi taip, kaip ir visa kita: kol vakare nenuvalau, tol ir laikosi. Tik vienas vienintelis trūkumas, kad kažkaip labai neekonomiškai naudojasi: dar visai neseniai nuspirkau, o jau baiginėju doh.gif

as turiu ir 010rasberry ir 020 pech,abu labai patinka, bet visgi esu labiau persikiniu atspalviu megeja.

bet kad taip greitai naudojasi tai nepasakyciau, gal jusu labai minkstuciai todel greitai kabinasi, net nezinau kame reikalas- man naudojasi gan skalsiai g.gif
Atsakyti
mergaitės, tai kaip suprantu, ultimate nudes serijos nagų lakų neverta pirkt? Negražiai dengias? g.gif
Atsakyti
Man dengiasi tai gerai, bet sutirštėjo žiauriai greitai doh.gif
Atsakyti
šiandien nusipirkau ultimate nudes nagų laką , tai įspūdis nelabai koks - dengiasi nelabai kaip , burbuliukai lieka doh.gif nors spalvytė labai lbai wub.gif
Atsakyti
Ir man lieka burbuliukai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gina Justina @ 2011 08 18, 12:41)
šiandien nusipirkau ultimate nudes nagų laką , tai įspūdis nelabai koks - dengiasi nelabai kaip , burbuliukai lieka  doh.gif  nors spalvytė labai lbai  wub.gif

O as jau sita laka pirkti norejau, spalvos labai grazios wub.gif , bet kadangi jau tokie blogi atsiliepimai apie ji, teks ieskotis kito lotuliukas.gif
Atsakyti
Man Ultiate Nudes nagų lakas gerai dengias, tik jis per skystas (čia daugelis sako, turėtų sutirštėt) puikiai laikos, net nesitikėjau tiek, koks nors Loreal daug greičiau nusilupdavo smile.gif
Atsakyti
keisis catrice asortimentas ax.gif
va keletas naujoviu kurios bus:)
http://beminery.blog...-neues-ein.html
atsiras nauja veido baze, kuri mane laabai domina ir long lasting lipstain (kuriu keletas bus jau modern muse kolekcijoj)
Atsakyti
Kokie faini lipliner' iai atrodo wub.gif Kokios spalvos!
Atsakyti
Labai įdomiai Fake it tušas atrodo rolleyes.gif ir flomasteriai lūpom biggrin.gif akių pieštukai Precision sudomino, labai man "einamos" spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspiratative: 19 rugpjūčio 2011 - 19:50
Nu žinokit neatsidžiaugiu aš bronzeriu biggrin.gif Kaaaip jis man patinka! Pamiršau net EŽ, nebesinori jos pirkti, man šis bronzeris dar natūraliau ir gražiau atrodo, nors maniau, kad už EŽ nerasiu geriau biggrin.gif Kartosiu kartosiu kartosiu!
Atsakyti