Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Gal kas bandėt Catrice Defining Duo Blush – 010 Raspberry Ice Cream? Ar gerai išsilaiko?
user posted image
Atsakyti
Ir taip pat noriu pasidomėt ar man vienintelei išsausėjo oda po Catrice Infinite Matt pudros?
Atsakyti
man viskas gerai vis dar g.gif
nu bet mano oda vasarą nuriebėja,neaišku,kaip šaltesniu metų laiku bus
Atsakyti
norėjau paklaust, ar čia tik man ar ir visoms po kurio laiko nagų lakai pareina, o gal nuo spalvos priklauso - manieji sutirštėjo, prastai dažo, dar burbuliuojasi doh.gif tai ir galvoju, ar aš nemoku jų laikyti, dažytis ar ką g.gif anąkart taip susinervinau dry.gif nes jau maniau atradusi tobulus lakus unsure.gif pasenti jiems dar kaip ir anksti, nes turiu dar senesnių lakų (pvz., Collistar), tai tie kaip vakar pirkti.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 08 12, 12:06)
norėjau paklaust, ar čia tik man ar ir visoms po kurio laiko nagų lakai pareina, o gal nuo spalvos priklauso - manieji sutirštėjo, prastai dažo, dar burbuliuojasi  doh.gif tai ir galvoju, ar aš nemoku jų laikyti, dažytis ar ką  g.gif anąkart taip susinervinau  dry.gif nes jau maniau atradusi tobulus lakus  unsure.gif  pasenti jiems dar kaip ir anksti, nes turiu dar senesnių lakų (pvz., Collistar), tai tie kaip vakar pirkti.

panasiai ir as vakar pagalvojau... nes kai pirma karta lakuoji- tai ispudis labai geras. kuo toliau-tuo labiau blesta.

o ypac man nepatinka ju limituoti lakai. arba as uztaikau ant tokiu,arba per skysta spalva..nepamenu, is kurios kolekcijos (gal frolalista...kazkaip nestebiu as pavadinimu tu kolekciju) nusipirkau koralu spalvos laka.. labai negraziai dengia..kai kur skystai,kai kur tirsciau. reikia triju sluoksniu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ir man Catrice nagų lakai keli sutirštėjo greit gana, bet maniau gal nuo temperatūrų skirtumų, nes buvau pasiėmus su savim į užsienį, kur buvo nežmoniškai karšta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 08 12, 12:06)
norėjau paklaust, ar čia tik man ar ir visoms po kurio laiko nagų lakai pareina, o gal nuo spalvos priklauso - manieji sutirštėjo, prastai dažo, dar burbuliuojasi  doh.gif tai ir galvoju, ar aš nemoku jų laikyti, dažytis ar ką  g.gif anąkart taip susinervinau  dry.gif nes jau maniau atradusi tobulus lakus  unsure.gif  pasenti jiems dar kaip ir anksti, nes turiu dar senesnių lakų (pvz., Collistar), tai tie kaip vakar pirkti.

aisku,cia lyginat collistar su catrice.o ten aiskus kokybes skitrumas gi
Atsakyti
Nusipirkau Catrice Ultimate Nudes nagu laka, spalva 020 Cotton Candy At Eiffel Tower. Ir spalva, ir kaip atrodo nulakuoti nagai, patinka, bet lakas labai jau skystas. Net idomu, kaip bus toliau, ar nesutirstes.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 08 13, 18:39)
Nusipirkau Catrice Ultimate Nudes nagu laka, spalva 020 Cotton Candy At Eiffel Tower. Ir spalva, ir kaip atrodo nulakuoti nagai, patinka, bet lakas labai jau skystas. Net idomu, kaip bus toliau, ar nesutirstes.

Patirštės tikrai. Aš irgi turiu kažkurį iš nudes, tai kai nusipirkau skystas nebuvo, na normalus, o va db jau vis tirštyn, jaučiu kad labai ilgai nebetemps jis man. ax.gif
Atsakyti
Panos, kiek kainuoja Sun Glow bronzantas? 4u.gif
Atsakyti
apie 19 lt
Atsakyti
gal kas mate kur floralista kolekcija gal jau nupiginta? (kiek ziurejau tai kai kur maciau tik vat tos serijos skaistalams nebuvo nuolaidos, mane butent jie ir domina) gal kas mate kur klaipedoj yra jiems nuolaida?
ir gal jau pagaliau atkeliavo pas mus out of space kolekcija bigsmile.gif
Atsakyti