Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Fake it tušas įdomus man, šepetėlis neįprastas, norėčiau išmegint bigsmile.gif
Atsakyti
Orestes, cia apie sun glow kalbi? bigsmile.gif kuri tu turi -tamsesniai ar sviesesniai odai? Naturaliai ant veidelio atrodo? ax.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau
user posted image

Dieną atlaikė puikiai, priekaištų bent jau po pirmo bandymo tikrai neturiu. Tik kad kaina, hmm, nepasakyčiau, kad labai pigus: 2,1 ml - 14,90 Lt g.gif Palyginimui, už Lumene (7 ml) per akciją mokėjau 23 Lt. Be to, Catrice kabinamas teptuku, skystesnis , jaučiasi, kad jo daugiau sunaudoju per vieną kartą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 21, 16:53)
Orestes, cia apie sun glow kalbi? bigsmile.gif  kuri tu turi -tamsesniai ar sviesesniai odai? Naturaliai ant veidelio atrodo? ax.gif

Aha, apie tą pačią biggrin.gif Aš turiu tamsesnei odai, tas kitas per daug šviesus pasirodė. Nu man žinok labaaai natūraliai atrodo, nesimato skirtumo tarp odos, padengtos bronzeriu ir įdegusios natūraliai smile.gif Superinis daikčiukas, tikrai kartosiu dar. Kažkaip buvau prie EŽ pripratusi, maniau man ji geriausia, bet štai dar netgi geresnis bronzeris, kuris kainuoja daaaaug mažiau nei EŽ. Tik naudojasi ne taip taupiai, bet nu verta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 08 21, 21:50)
Aha, apie tą pačią  biggrin.gif Aš turiu tamsesnei odai, tas kitas per daug šviesus pasirodė. Nu man žinok labaaai natūraliai atrodo, nesimato skirtumo tarp odos, padengtos bronzeriu ir įdegusios natūraliai smile.gif Superinis daikčiukas, tikrai kartosiu dar. Kažkaip buvau prie EŽ pripratusi, maniau man ji geriausia, bet štai dar netgi geresnis bronzeris, kuris kainuoja daaaaug mažiau nei EŽ. Tik naudojasi ne taip taupiai, bet nu verta  biggrin.gif

Spalviškai skirtumo nėra? unsure.gif tai taip išeina, kad bronzerį naudojat kaip paprastą pudrą? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 22, 07:04)
Spalviškai skirtumo nėra? unsure.gif  tai taip išeina, kad bronzerį naudojat kaip paprastą pudrą? mastau.gif

Manau, kad norėjo pasakyti, jog jeigu nesi įdegusi ir užsitepi catrice bronzerį, nesimato, kad makiažas teptas, o atrodo natūraliai, švytinčiai, gyvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2011 08 22, 13:07)
Manau, kad norėjo pasakyti, jog jeigu nesi įdegusi ir užsitepi catrice bronzerį, nesimato, kad makiažas teptas, o atrodo natūraliai, švytinčiai, gyvai  smile.gif

švytinčiai tikrai ne, bronzantas - matinis
Atsakyti
ne blizgančiai turėjau omeny, o suteikia veidui tokį natūralų gyvumą, kaip sako - žmogus švyti biggrin.gif ne blizga, o atrodo sveikas, gyvas
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2011 08 22, 13:07)
Manau, kad norėjo pasakyti, jog jeigu nesi įdegusi ir užsitepi catrice bronzerį, nesimato, kad makiažas teptas, o atrodo natūraliai, švytinčiai, gyvai  smile.gif

Va šitai ir norėjau pasakyti 4u.gif
Pas mane veido įdegis jau gerokai atsiplovęs, o kūnas rudas, tai tenka paslėpt truputį skirtumą su bronzeriu, kol atostogos ateis blush2.gif Lengvai perbraukiu šepetėliu per veidą ir gražu biggrin.gif
Atsakyti
apie koki bronzata čia eina kalba? ar catrice turi tik viena bronzata? bigsmile.gif o porų nekemša? kažin dar likę parduotuvėse jo? ar jau skaitosi jis iš senos kolekcijos, kurios jau nebepardavinėja?.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantuteee: 23 rugpjūčio 2011 - 15:59
QUOTE(fantuteee @ 2011 08 23, 16:52)
apie koki bronzata čia eina kalba? ar catrice turi tik viena bronzata?  bigsmile.gif  o porų nekemša?

Apie šį manau:

user posted image
Atsakyti
na dėkui labai..gal tikrai neverta pirkt baisiai brangių, jei šitą taip išgyrė biggrin.gif
Atsakyti