Fake it tušas įdomus man, šepetėlis neįprastas, norėčiau išmegint

Šiandien išbandžiau

Dieną atlaikė puikiai, priekaištų bent jau po pirmo bandymo tikrai neturiu. Tik kad kaina, hmm, nepasakyčiau, kad labai pigus: 2,1 ml - 14,90 Lt
Palyginimui, už Lumene (7 ml) per akciją mokėjau 23 Lt. Be to, Catrice kabinamas teptuku, skystesnis , jaučiasi, kad jo daugiau sunaudoju per vieną kartą

Dieną atlaikė puikiai, priekaištų bent jau po pirmo bandymo tikrai neturiu. Tik kad kaina, hmm, nepasakyčiau, kad labai pigus: 2,1 ml - 14,90 Lt

QUOTE(Olivia. @ 2011 08 21, 16:53)
Orestes, cia apie sun glow kalbi?
kuri tu turi -tamsesniai ar sviesesniai odai? Naturaliai ant veidelio atrodo? 

Aha, apie tą pačią

QUOTE(Orestes @ 2011 08 21, 21:50)
Aha, apie tą pačią
Aš turiu tamsesnei odai, tas kitas per daug šviesus pasirodė. Nu man žinok labaaai natūraliai atrodo, nesimato skirtumo tarp odos, padengtos bronzeriu ir įdegusios natūraliai
Superinis daikčiukas, tikrai kartosiu dar. Kažkaip buvau prie EŽ pripratusi, maniau man ji geriausia, bet štai dar netgi geresnis bronzeris, kuris kainuoja daaaaug mažiau nei EŽ. Tik naudojasi ne taip taupiai, bet nu verta 

Spalviškai skirtumo nėra?

QUOTE(dontstop @ 2011 08 22, 07:04)
Spalviškai skirtumo nėra?
tai taip išeina, kad bronzerį naudojat kaip paprastą pudrą? 

Manau, kad norėjo pasakyti, jog jeigu nesi įdegusi ir užsitepi catrice bronzerį, nesimato, kad makiažas teptas, o atrodo natūraliai, švytinčiai, gyvai

QUOTE(picco @ 2011 08 22, 13:07)
Manau, kad norėjo pasakyti, jog jeigu nesi įdegusi ir užsitepi catrice bronzerį, nesimato, kad makiažas teptas, o atrodo natūraliai, švytinčiai, gyvai 

švytinčiai tikrai ne, bronzantas - matinis
ne blizgančiai turėjau omeny, o suteikia veidui tokį natūralų gyvumą, kaip sako - žmogus švyti
ne blizga, o atrodo sveikas, gyvas

QUOTE(picco @ 2011 08 22, 13:07)

Va šitai ir norėjau pasakyti

Pas mane veido įdegis jau gerokai atsiplovęs, o kūnas rudas, tai tenka paslėpt truputį skirtumą su bronzeriu, kol atostogos ateis

apie koki bronzata čia eina kalba? ar catrice turi tik viena bronzata?
o porų nekemša? kažin dar likę parduotuvėse jo? ar jau skaitosi jis iš senos kolekcijos, kurios jau nebepardavinėja?....

QUOTE(fantuteee @ 2011 08 23, 16:52)
apie koki bronzata čia eina kalba? ar catrice turi tik viena bronzata?
o porų nekemša?

Apie šį manau:

na dėkui labai..gal tikrai neverta pirkt baisiai brangių, jei šitą taip išgyrė