Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms II

QUOTE(jurgacka @ 2011 08 18, 22:22)
As kai toki dydi nesiojau, mano visi graziausi drabuziai buvo nupirkti is padevetu drabuziu parduotuviu - tikrai graziu rubu rasdavau  thumbup.gif . Dar kai ka pirkdavau Svedijoj, Suomijoj. O Lietuvoj - beviltiska. Jei kelnes placios, tai velnias zino, kokiai subinei, bet ne maniskei smile.gif. Jei koks svarkas - tai arba per papus, arba per pilva nesueina. Neatitaikysi. Suknele - jei per pecius gerai, tai subine kabo, jei subine gerai - tai per papus per siaura  doh.gif  lotuliukas.gif Labai sutinku, kad musu parduotuves veza nebent maisus bobutems. As dar bandyciau paieskoti turguje. Vilniuje tai i Gariunus eiciau, Kaune gal Urmo baze?

drinks_cheers.gif del padevetu pritariu.. Negi ten kitas pasaulis, kad apvalutes ten gali buti ir stilingo, ir elegantiskos, ir jaunatviskos g.gif . Pas mus tik kazkokie sintetiniu medziagu, neaiskiu spalvu ir rastu maisai, paraukti ir ilgi
Atsakyti
Dar variantas susirast gera siuveja ir siutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2011 08 18, 23:52)
Dar variantas susirast gera siuveja ir siutis  4u.gif

Cia tai sutinku drinks_cheers.gif Bet velgi, siuti kelis kart brangiau, nezinai ar tikrai gausis kokybiskai ir taip, kaip isivaizduoji.. Beto, golfuko, marskineliu, maikutes ar dzinsu nepasisiusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 07 24, 09:07)
klausimuks- kiek isjusu siuvates rubus pas suvejas?

tiksliau taisau - visada reikia siaurinti juosmenį, nes tiesiai iš parduotuvės galiu dėvėti tik trikotažinius drabužius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 08 19, 18:28)
tiksliau taisau - visada reikia siaurinti juosmenį, nes tiesiai iš parduotuvės galiu dėvėti tik trikotažinius drabužius unsure.gif

Man tas pats unsure.gif su kelnėm vargas - leškos tai tokios pilnos, o va liemuo gana plonas. Ir jei pagal išmatavimus tiktų liemeniui, per leškas neįsimaunu doh.gif jei per leškas gerai, tai liemuo kabo doh.gif
Šiaip dėl šios priežasties kelnių beveik nenešioju - sijonai ir suknelės mano arkliukas. Net į gamtą važiuoju su sijonu, tik ilgu.
Atsakyti
grazuoles, jei kada siusites pas siuveja rubus prasykite, kad konstruotu palei angliska konstrukcija thumbup.gif nes super kaip viskas savo vietose sedi niekur nei per daug nei per mazai thumbup.gif as cia jums kaip siuveja sakau ax.gif palei paprasta konstravima, tai visada tekdavo nuo siuvinio po kelis ir daugiau cm siaurinti, o va palei angliska konstravima kai siuvausi kelnes patikekit kaip graziai viskas sedejo ant mano formu wub.gif priekyje jokiu kapsu, uzpakalyje nei vienos nereikalingos rauksleles, o jau kelnes liemeni, kaip apsikabina wub.gif
Nu zodziu pasakiau, tai db visa laika kai uzsinoriu kelniu traukiu angliskaji varianta wub.gif na kadangi ten normalios moterytes vaiksto, tai ir konstrukcijos normalios padarytos nestuke.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inusiukas15: 20 rugpjūčio 2011 - 15:34
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 08 20, 16:33)
grazuoles, jei kada siusites pas siuveja rubus prasykite, kad konstruotu palei angliska konstrukcija  thumbup.gif  nes super kaip viskas savo vietose sedi niekur nei per daug nei per mazai  thumbup.gif  as cia jums kaip siuveja sakau  ax.gif  palei paprasta konstravima, tai visada tekdavo nuo siuvinio po kelis ir daugiau cm siaurinti, o va palei angliska konstravima kai siuvausi kelnes patikekit kaip graziai viskas sedejo ant mano formu  wub.gif  priekyje jokiu kapsu, uzpakalyje nei vienos nereikalingos rauksleles, o jau kelnes liemeni, kaip apsikabina  wub.gif
Nu zodziu pasakiau, tai db visa laika kai uzsinoriu kelniu traukiu angliskaji varianta  wub.gif  na kadangi ten normalios moterytes vaiksto, tai ir konstrukcijos normalios padarytos  nestuke.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

gal galite placiau apie ta angliska konstrukcija g.gif kuom ten ji ypatinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 08 20, 16:40)
gal galite placiau apie ta angliska konstrukcija  g.gif  kuom ten ji ypatinga  g.gif

nera jos tokios ypatingos labai jau, bet va kaip cia issireiskus g.gif yra nuimami matmenys butent ten kur reikia, na nznau kaip cia issireiksti jei salia butumet parodyciau doh.gif visi islenkimai ten kur reikia ir tiesiog laisvumui pridetos nei per daug nei per mazai cm... Liemuo ten kur turi buti liemuo, o man labai patinka, kad pvz po papilve nekaba maisas doh.gif o graziai taip nueina kur reikia 4u.gif nznau ar supratote blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 08 20, 16:33)
kai uzsinoriu kelniu traukiu angliskaji varianta  wub.gif 

laba,

o iš kur jį traukt reikia? biggrin.gif

rimtai klausiu, nes įdomu, pagal kažkokį anglišką vadovėlį, ar iškarpos iš kokio angliško žurnalo?
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2011 08 20, 18:49)
laba,

o iš kur jį traukt reikia?  biggrin.gif

rimtai klausiu, nes įdomu, pagal kažkokį anglišką vadovėlį, ar iškarpos iš kokio angliško žurnalo?

zinok nznau is kur destytoja ji gavo, o jei rimtai neatsimenu, as turiu kopijas, kaip konstruoti kelnes ir virsutini ruba... Jei norit as galesiu paieskoti kompe yra kazkur isverstas, jei kas supranta konstravima lekalu 4u.gif nes tikrai labai geri lekalai gaunasi thumbup.gif
o as turiu jau lekalus pasidariusi biggrin.gif todel ir sakau, kad traukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 07, 11:51)
Vidurinė  4u.gif

Labas,na man tai su ilga 4u.gif thumbup.gif ,bet ir su vidurine neblogai mirksiukas.gif žiurint kokiai progai užsidet g.gif
Atsakyti
Na viskas nusibodo ieskoti normalesniu, madingesniu kelniu parduotuvese, niekur neikisu savo dubces. Nutariau kreiptis i siuveja, tik dabar galvoju koki modeli pasirinkti, zinau tik kad nenoriu klasikiniu su kantu. Kazko noreciau ale jojiko, galafe tik bijau kad neatrodyciau tragiskai. Aisku kazka tobulinti pagal mano figura. Noriu tokias rudenines, jei galafe gal nedaryt tokias pustas ir apacia ne ziauriai uzsiaurinti, kad nrsimatytu didelio skirtumo tarp ispusto virsaus ir siauros apacios. Gal kas galit imesti pavyzduku rudeniniu idomesniu kelnyciu, buciau labai dekinga.
Dar kirba mintis pasisiuti rudeninius sortus, vis idomiau... Kai pasisiusiu (tiksliau siuveja pasius), pasirodysiu
Atsakyti