Jei fotosesijai tai man graziausia su ilga. Bet tai tos jusu apatinio pilvuko bedos nei nematyti. Pas mane irgi tokia beda-tai tokio tipo sukneles niekaip negaliu uzsivilkti, nes is karto tampu besilaukianti mama
Nors bendrai pas mane beda ne tik su apatiniu bet ir virsutiniu pilvuku
(juokas pro asaras)
Su ilga ir man atrodo gražiausiai
Aggree su ilga
Vidurinė
man ilgoji grazu
isvis nezinau kodel apkunesnes moterytes nenesioja maxi suknelio. jos gi prailgina kuna, optiskai lieknina
o ir sia vasara labai madingos
tik aksesuaru truksta. apyrankes, karoliu ar pakabuko
pirmosios tarp kitko spalva labai grazi. pagyvina jusu odos spalva. bet fotosesijai imciau ilga
Is siu tai ilga, o siaip pirmu dvieju ilgis nei sioks nei toks, geriau butu iki puses keliu arba besibaigiancios iskart po keliais
Su trečiąja suknele labai gražiai atrodote
...antroji irgi nebloga, gražiai paryškina liemenį, tik tie paraukimai apačioje man nelabai patinka..visgi rinkčiausi 3varijantą
Tik trecia,ji ir geriausiai guli ir atrodo puosniausiai
paskutinioji puosnesne
o kitos dvi tokios man asmeniskai paprastos
o be to ir figuryte labai grazi net nepasakyciau, kad kazkokiu bedu yra
man vidurinioji smagi, atrodai labai jaunatviškai ir paskutinė nebloga, ji puošnesnė ir rimtesnė
Aciu uz patarimus. Visgi issirinkau ketvirta varianta, kurio cia net nekeliau. Lauksiu dabar nuotrauku
Mano pastebejimas del sukneliu iki puses blauzdu - reikia labai taikliai atitaikyt ilgi - tik per trumpa ar per ilga kiek ir iskart subobina
bent mane. Turiu tokiu keleta eiti i darba, bet labai blogai su jomis jauciuosi
Aciu
na turiu turiu as prie tos figurytes lichnu kilu
QUOTE(Soy @ 2011 08 07, 12:05)
Is siu tai ilga, o siaip pirmu dvieju ilgis nei sioks nei toks, geriau butu iki puses keliu arba besibaigiancios iskart po keliais 
Mano pastebejimas del sukneliu iki puses blauzdu - reikia labai taikliai atitaikyt ilgi - tik per trumpa ar per ilga kiek ir iskart subobina
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 08 07, 15:19)
paskutinioji puosnesne
o kitos dvi tokios man asmeniskai paprastos
o be to ir figuryte labai grazi net nepasakyciau, kad kazkokiu bedu yra 
Aciu

paprasta, bet gražu