Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms II

QUOTE(MELDA @ 2012 01 15, 15:48)
ne pas visus ''stambi viršūnė'', būna ''stambus centras'' biggrin.gif , o proginių rūbų reikia

Su kūda viršūne ir stambiu centru tokios iškirptės palaidinė ko gero neatrodytų labai kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 15, 17:06)
Su kūda viršūne ir stambiu centru tokios iškirptės palaidinė  ko gero neatrodytų labai kaip   ax.gif

na, su normalia viršūne- gal ir nieko g.gif
Atsakyti
Aš norėčiau ilgos suknios...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 15, 17:13)
Aš norėčiau ilgos suknios...

ilgos suknios wub.gif ypac jei gerai pasiuta wub.gif

is siu, man graziausia pirmoji, taciau ji labai isryskintu krutine, jei didele. Trecioji iryskina pilva doh.gif turiu tokiu paciu virsum tik trumpa, nu blyn kartais kaip nescia atrodau (mano beda apatinis pilvas ir didelis uzpakalis). Apskritai mano nuomone paraukimai po (.)(.) isryskina pilva doh.gif

turiu tokia melyna wub.gif wub.gif wub.gif isimylejus ja, laukiu vasaros.
http://linas.lekalai.lt/sukneles/?id=8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 15 sausio 2012 - 18:14
QUOTE(aggree @ 2012 01 15, 18:09)
. Apskritai mano nuomone paraukimai po (.)(.) isryskina pilva doh.gif

taip. mane tada iškart visi su nestuke.gif sveikina, žiūrėdami klausiamu žvilgsniu ko tiek ilgai slėpiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

su tokia jausčiausi graži...

user posted image
Papildyta:
user posted image
$79.99
brangu kaip pekloj cool.gif
Atsakyti
į temą į temą thumbup.gif kaip atrodytų apvalutė su tokia suknia?

Iš viso, kokį modelį rekomenduojat, pati dėvėjot per savo didžiąją dieną?

Man labai gražu "undinės" tipo suknelės (ne būtinai vestuvinės, gali būti labai jau proginės), bet kažin ar jos tinka apvalesnėms g.gif

user posted image
nors ir apvalutė, bet modelis, tai vis tiek kažkaip ne kaip paprastas žmogus atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man chalato tipo suknės kasdienai labai mielos ir patogios 4u.gif ax.gif

Apvalutės nuotakos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 16 sausio 2012 - 09:31
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 01 16, 08:35)
į temą į temą  thumbup.gif kaip atrodytų apvalutė su tokia suknia?

Iš viso, kokį modelį rekomenduojat, pati dėvėjot per savo didžiąją dieną?

Man labai gražu "undinės" tipo suknelės (ne būtinai vestuvinės, gali būti labai jau proginės), bet kažin ar jos tinka apvalesnėms g.gif

Gi sau ir renkuosi... ir galvą suku, kaip atrodyčiau... ax.gif

O "undinės" tipo suknelės man atrodo netinka. Nors šis modeliukas atrodo neblogai. Tiesiog pati sau atrodau su per didele dupce. Ta siaurėjanti apačia dupcę ir išryškina. Man atrodo apvalutei geriau laisvesnė suknelė.

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 16, 09:28)

Aha žinau tą temą, tik niekas ten nediskutuoja šimtas metų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 01 16, 10:35)
Gi sau ir renkuosi... ir galvą suku, kaip atrodyčiau...  ax.gif

O "undinės" tipo suknelės man atrodo netinka. Nors šis modeliukas atrodo neblogai. Tiesiog pati sau atrodau su per didele dupce. Ta siaurėjanti apačia dupcę ir išryškina. Man atrodo apvalutei geriau laisvesnė suknelė.
Aha žinau tą temą, tik niekas ten nediskutuoja šimtas metų blush2.gif

O Jūs atgaivinkit diskusiją, manau tikrai atsiras tokių nuotakų vestuves planuojančių
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

Ypac patiko pirmoj eilej antra ir antroj pirma:
http://www.shopstyle...plus size dress
Atsakyti
QUOTE(IrinkaLT @ 2012 01 17, 00:54)
gal ir nieko, bet tai kaina...  g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:
na, jei ja galima priskirti prie "apvaliuju", tam man turbut visisku storuliu skyreli laikas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jei nežiūrėti į damą, o tik į suknelę, tai tada gal ir tinkat, a ? laugh.gif o šiaip pastaroji suknelė skirta neturinčioms išsikišusio pilvo, manau g.gif

iš to puslapio, kur įdėta daug suknelių, tai man ta "antroji" pirmoje eilėje wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IrinkaLT @ 2012 01 16, 23:54)
gal ir nieko, bet tai kaina...  g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:
na, jei ja galima priskirti prie "apvaliuju", tam man turbut visisku storuliu skyreli laikas  lotuliukas.gif

Jūs į moteraitę nežiūrėkit. Kuo man patiko ši suknelė: uždengia rankas (ypač aktualu, jei turi sparnelius...), V formos iškirptė itin tinka, kai didesnė krūtinė, ta garbana ant sijono man atrodo labiau nukreipia dėmesį nuo apatinio pilvo. Ir yra puošni smile.gif Įdėjau šią suknelę, nes manau tokio tipo merginom kaip aš (nemaža krūtinė, gana plonas liemuo, bet atsikišęs apatinis pilvas ir didelė dupcė ir leškos) turėtų tikti.
Atsakyti