Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

QUOTE(Pupulia @ 2009 05 29, 04:29)
Per pavasarini 75% ispardavima priegriebiau 2 poras batu.
1 - aukstakulniai odiniai (lodackos) mokejau 79,00 (sena kaina 249,00)
2 - aukstakulnes basutes medziagines - sumokejau 99,00 (sena kaina (279,00)

Ir taip turiu gal viso apie 5 poras batu pirktu is Dolitos - tai man visos superines  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif
Reiks bėgt pasidairyt.
Atsakyti
Gal prisimenat kada prasideda ziemos ispardavimas Dolitoj? ax.gif
Atsakyti
Manau kaip bus siais metais sunku prognozuoti. smile.gif Tam itakos tures ir konkurentu pradedamos nuolaidos - kitu batu parduotuviu, bet pamenu praeitais metais jau kazkokios nuolaidos buvo lapkricio pabaigoje, nors visada anksciau - tik po Kaledu. Bet didesniu nuolaidu be gruodzio pabaigos turbut nebus g.gif

QUOTE(Sheilla @ 2009 10 31, 09:21)
Gal prisimenat kada prasideda ziemos ispardavimas Dolitoj?  ax.gif

Atsakyti
Na jau batu grozis sioje parduotuveje wub.gif
Atsakyti
Keista,kad Dolitos isparduotuvej kainos tokios pat ar net aukstesnes nei parduotuvej,tai kokia apskritai isparduotuves prasme, tegu raso,kad dar vienas ,,salonas" smile.gif
Atsakyti
Nesenai isigyjau siuos grazuolius,paklojau tikrai nemaza sumele,tik va dabar galvoju ar neteks nusivilt g.gif
user posted image
Atsakyti
Koks grožis....
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas turit Dolitos nuolaidų kortelę su 20% (ar bent 15%). Nusižiūrėjau vienus batus, bet brangūs (Vilniuje). O jums irgi nemaža suma kortelė pasipildytų smile.gif

Parašykit į AŽ.

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Mylimiausioji @ 2011 10 14, 15:44)
Sveikos,

Gal kas turit Dolitos nuolaidų kortelę su 20% (ar bent 15%). Nusižiūrėjau vienus batus, bet brangūs (Vilniuje). O jums irgi nemaža suma kortelė pasipildytų smile.gif

Parašykit į AŽ.

Ačiū!

Sveika,
as turiu nuolaidu kortele mirksiukas.gif Siaip kiek zinau 20 proc.nuolaidele duoda tik Dolitoje dirbantiems asmenims,galima graziai su pardaveja gal sutarti ax.gif O klientas daugiausiai 15 proc nuolaida gali tureti man atrodo,jei neklystu g.gif
Atsakyti
Manau, Dolita vienintele kokybisku batu parduotuve. Bent jau Klaipedoje. Nusipirkau labai grazius rudeninius-pavasarinius aulinukus uz 750. As stengiuosi pirkti avalyne iki 500, iki 600 daugiausiai. Bet sitie taip patiko. doh.gif doh.gif doh.gif Neilgai nesioju dar, bet jauciasi, kad jie nemirtingi, nesiosiu kol nenusibos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 27 spalio 2011 - 10:06
QUOTE(Lyre @ 2011 10 27, 11:05)
Manau, Dolita vienintele kokybisku batu parduotuve. Bent jau Klaipedoje. Nusipirkau labai grazius rudeninius-pavasarinius aulinukus uz 750. As stengiuosi pirkti avalyne iki 500, iki 600 daugiausiai. Bet sitie taip patiko.  doh.gif  doh.gif  doh.gif Neilgai nesioju dar, bet jauciasi, kad jie nemirtingi, nesiosiu kol nenusibos.

pritariu jums, pati šeštadienį važiuosiu, jau rezervavau vienus tokius ilgaulius su pašiltintu paduku, nes praeitais metais nebegavau verysad.gif ir šiemet pardavėja sakė, kad gavo tik po vieną porą tokių, tai va kada laukt nuolaidų , jei jų iš vis mažai teatsiveža g.gif
tai aš ten perku FRU.IT NOW firmos batus, man jie nerealūs wub.gif thumbup.gif

kokius jūs nusipirkote LYRE? g.gif įmeskite foto, po jei gausiu savo norimus ir aš pasirodysiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Neeina nuotrauka nukopijuoti. Va http://www.dolita.lt...ms/we-are/32562 Antroj eilutej paskutini. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 27 spalio 2011 - 10:40