Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

QUOTE(aswiukas @ 2007 11 06, 22:34)
Is dolitas jau turiu kelias poras batu. Labiausiai patinka CAMPER - turiu net zieminius, man nuostabus, draugas tik juos perka, turi irgi jau gal 3 poras.  ax.gif
Nusiskundimu nulis ir kainos nera uzkeltos, atitinka realybe! Ne karto netaisyti.
  Taip pat  turiu SAX  basutes, odinis padas tai beabejo greit susidevi, tai klijavau gumini, bet patogumas super, oda minkstutele.  mirksiukas.gif

Pries pora metu buvau nusipirkus CHESTER  makasinus tai irgi dziaugiausi patogumu ir nesiojau gal 2 metus, kol per siulus suplyso. buvo labai megstami ir laaabai daznai devimi.  bigsmile.gif
Papildyta:
gal kas turit is dolitos  NOW ar kazkaip panasiai skambancio pavadinimo batu?  unsure.gif

ketinu isigyti ilgaaulius, bet sios firmos batu dolitoj dar nepirkau...  gal kas zinot, jei taip parasykit savo nuomone  g.gif

As turiu siais metai pirktus Now firmos ir praeitasi metais rudeninius pirkau, tikrai geri jokiu nusiskundimu mirksiukas.gif visis batus perku tik dolitoj ,esu turejusi visu ten esanciu firmu, niekada nenesiau jokiu taisyti, manau kaina atitinka kokybe... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aswiukas @ 2007 11 06, 21:34)
gal kas turit is dolitos  NOW ar kazkaip panasiai skambancio pavadinimo batu?  unsure.gif

ketinu isigyti ilgaaulius, bet sios firmos batu dolitoj dar nepirkau...  gal kas zinot, jei taip parasykit savo nuomone  g.gif

NOW yra frui.it gamybos, bent jau man taip Dolitoj sake.
Frui.it batus turejau, tris metus nesiojau, labai patogus ir geri. Si sezona vel frui.it ilgaaulius pirkau, bet jau Italijoje. Ant kojos labai graziai atrodo, bet padas kietokas smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif aciu mamos !!!! 4u.gif tai jau galiu ramiai sau eiti pinigu leist, aki tik alga gausiu ax.gif labai jie man patiko, tik prisiskaicius atsiliepimu g.gif norejuos pasitikslint g.gif
Atsakyti
Na nezinau, kazkada vieni batai is dolitos labai nuvyle kokybe. Be tu smulkmenu kad pvz. kulniukas buvo pakaltas plastmase kuri per 2 dienas susidroze, buvo ir kitu smagumu. Kazkokia labai nevykusi ,,poddielka", svarbiausia kad Dolita apie tai zinojo, nes kaina buvo sumazinta per puse (nauju batu), nors vistiek kainavo daug. O jei kas pirko uz beveik tukstanti doh.gif
Nepaisant nesklandumu tai graziausi mano kadanors tureti batai, kai visus galus suremontavau, buvau labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau dvejus Dolitoje, Cucutti bateliai pusė velnio, nors verta paminet kad ilgiau pavaiksčiojus dažo kojas g.gif , o kiti buvo berods ROY'O, ar kažkokios panasios firmos, aulinukai, tai atlaike pora sezonu ir užsilenkė (prakiuro abiejų batų padai doh.gif ir iširo siūlės ties kulnu). Aš aišku nemažai vaikštau, bet taip stipriai ir taip greitai dar nė vienų batų nesu sunešiojus... Gaila, nes visai smagiai nešiojosi....
Atsakyti
o mano mama vasarai pirko basutes iš Dolitos, mokėjo, jei neklystu, 800 lt, o po trijų apsiavimų teko padą keisti, nes jis lyg iš kartono buvo padarytas doh.gif tikrai labai panaši medžiaga į kartoną pasimatė, kai apsilupinėjo g.gif
Aš pati turiu ilgaaulius Fru.it iš Dolitos, man jie baisiai gražūs ir patogūs, bet per du metus jau tris kartus nešiau taisyti -keičiau kulniukus, klijavo išsižiojusį šoną ir keitė užtrauktukus.
O vat Camper batus buvau nusipirkusi, tai negyvai sunešiojau, nes buvo nerealiai patogūs ir meilučiai, jiems jokių priekaištų neturiu smile.gif
Atsakyti
Daugumos geru batu padai yra odiniai, pasiuti ne vaikscioti, o ant lentynos pasidejus grozetis ax.gif Tiesiai is parduotuves jau reiktu nesti pas batsiuvi, kad pritaikytu saligatviais vaikscioti smile.gif
Atsakyti
g.gif sakot?tai turesiu bedu;/kaip tik db tokius pavasariui nusipirkau
Atsakyti
QUOTE(Lasva @ 2008 01 08, 21:45)
g.gif sakot?tai turesiu bedu;/kaip tik db tokius pavasariui nusipirkau

Nunesk pas batsiuvi ir uzdes taip vadinama 'apsauga'. Arba palauk kol nueis, ir tada nunesk. Musu kaime batsiuvys net nezino, kas tas per dalykas yra lotuliukas.gif
Atsakyti
nusivyliau Dolitos batais, sausio men nusipirkau zieminius (sumazinta kaina 560lt) gal kokius tris kartus buvau uzsidejus ir prireike remonto, garantinis jau buvo pasibaiges. dabar sugalvojau susitvarkyt, meistrui sumokejau 60lt ir dar patare su tais batais tam kas juos pardave tiesiai i kakta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzla @ 2008 10 02, 19:35)
nusivyliau Dolitos batais, sausio men nusipirkau zieminius (sumazinta kaina 560lt) gal kokius tris kartus buvau uzsidejus ir prireike remonto, garantinis jau buvo pasibaiges. dabar sugalvojau susitvarkyt, meistrui sumokejau 60lt ir dar patare su tais batais tam kas juos pardave tiesiai i kakta doh.gif

Sveika, kazkaip paskutiniu metu dolita pradeja nekokius vezti batus.. As praitais metais lakinius nusipirkau, tai po keliu uzsidejimu man sone skilinet lakas eme, tai as ramiai nuejau ir pasakiau, kad grazintu pinigus, tai man dar bande aiskint kad tai ne ziema vaiksciot, nors jie rudens -ziemos kolekcijos buvo...Reikia pasidometi, tiksliai nezinau, bet ar ne puse metu yra periodas kai gali grazinti brokuota daikta.
Atsakyti
Tiesiog Dolitoje neatitinka avalynes kokybe kainai, nes kainos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 02 spalio 2008 - 20:17