Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Chiromante @ 2011 09 07, 18:51)
Pazystu Gitana - drasiai galeciau rekomenduoti bet kam. Puiki siuolaikine issilavinusi,civilizuota tarologe...o psichologijos ismanymas itin didelis pliusas, dirbant su zmonemis smile.gif

Ji labai mielas zmogus, man patiko su ja bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2011 09 07, 18:19)
Ji labai mielas zmogus, man patiko su ja bendrauti.

o Gitana galima rasti Kaune, kurioj tiksliau vietoj?
Atsakyti
Aš vis skaitau, kad apsilankiusios pas tarologę norit sužinoti praeitį. Nuoširdžiai nesuprantu- kam? Aš jūs jos nežinot?

Apie Gitaną ir aš galiu tik labai gerus žodžius pasakyti 4u.gif
Atsakyti
o kur galima rasti Gitana, kokia kaina pas ja? 4u.gif
Atsakyti
Kaune, ezoteriniame centre AUM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2011 09 07, 23:24)
Aš vis skaitau, kad apsilankiusios pas tarologę norit sužinoti praeitį. Nuoširdžiai nesuprantu- kam? Aš jūs jos nežinot?

Aš tai nemanau, kad moterys iš viso labai smarkiai gilinasi į tą praeitį, tiesiog pati tarologė ima ją pasakoti: juk dažnai reikia pirmiausia nuo tos praeities ir pradėti, kad paaiškinti, kodėl DABAR vyksta tas ar anas ir kurlink visa tai rutuliojasi.
Kita vertus, dauguma klienčių iš karto po konsultacijos apie tarologės profesionalumą gali spręsti tik pagal tai, kaip ji nupasakojo praeities įvykius, nes gali patikrinti: teisingai pasakė, ar ne. Nes juk, ateities tai dar nežino, ar prognozės pildysis.
Nesakau, kad tai sutampa su mano asmeniniu požiūriu į Taro buitinį naudojimą, tačiau taip yra ir tas praeities nusakymas niekur nedings 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2011 09 09, 07:29)
Kaune, ezoteriniame centre AUM  smile.gif

O kiek kainoja pas ja apsilankimas ?

Gal kas ne per seniausi buvo pas ZINAIDA ? Kaip inai ?jos sveikata ? Ar dar preima zmoniu ?
Atsakyti
QUOTE(sniegiukas @ 2011 08 08, 09:11)
Ačiukas mirksiukas.gif reiks jaučiu bandyti...

Pas tą moterytę prie Taubučių buvau dar mokyklos laikais...Mmmm nežinau..išėjau apsibliovus...Praeitis sakykim į temą....Nu o ateitis tai toli gražu smile.gif
Iš esmės ne kiek norisi sužinoti kas bus ateity....bet kad paskatintų tam tikriems veiksmams ar drąstiškiems sprendimams gyvenime...Gal ir naivu taip tikėtis nes gali ir visiškai palaužti... verysad.gif

Gal turite jos kokius kontaktus? As pries 4m irgi buvau pas bureja netoli Taubuciu, lendant giliau tarp namu, dvylikaaukstis namas atrodo buvo. Taip gailiuosi, kad pameciau jos kontaktus, o dabar niekur negaliu ju rasti... Ten tos senutes 2 gyvena, viena ileido i buta, palydejo i kambari, o bure jau kita, tokia stamboka...
Atsakyti
Merginos, parekomenduokite gerą būrėją, jau pasidarė kaip tradicija vienąkart įmetus apsilankyti smile.gif
P.S. Beje, anais metais buvau Ppas zinaidą, prieštai, prieš Gitaną, ar kuri ten, kur gyvena Laisvėje, tokia tamsi, maloni moteris apie 40 metų, gal galite vardą priminti, ji man patiko smile.gif Tai va. Zinaida išbūrė, kad bus mano gyvenimas rožėms klotas, bla bla bla, kad vyras mane išlaikys (nors aš pati tokia karjeristė, bet gal ir tiesa), labai daug ką abstraktaus pribūrė. Šiaip kalusiau apie mane supančius vyrus tuo metu gyvenime, bubvau neseniai su ex išsiskyrus, tai pribūrė, kad jis negeras žmogus buvo, kad vaiką turėjo, kad dabar to vaiko motina deda pastangas jį išlaikyti, kad jis bus nelaimingas, kad mane susigrąžint norėjs, bet bus per vėlu, kad lauks mūsų greit ilgas pokalbis, apie kitą naują simpatija sakė, kad aš išvarysiu pas jį gyventi ir bus mano naujas vyras, ir dar saką kažkoks mėlynakis šviesiaplaukis pasirodis mano gyvenime (eilinis lietuviško vyro pavadinimas) lotuliukas.gif Na, situacija tokia, kad mano ex nei vaikų, nei teisėsaugos problemų kaip ir neturėjo, dabar turi kitą moterį, to pokalbio kaip ir nebuvo, tik aš jam sekmės palinkėjau ir tiek. Jokio gręžiojimosi atgal tiek iš jo pusės, tiek mano nebuvo, dabartinis simpatija nutolo, kaip ir nelabai ryšį bepalaikom, kelionė, kuri žadėjo, kad manęs laukia atsidėjo kuriam laikui... Tai net nežinau, ką čia begalvoti... O ta ana iš laisvės, kur buriaus prieš du metus, iš foto pasakė, kad su ex išsiskirsiu, pasakė gan tikslias išsiskyrimo priežastis, pasakė raliai daug dalykų apie manhe, pasakė, kad laukia didelis įvykis manogyvenime, kuris pakeis mano mąstymą ir suvokimą apie pasaulį (tik nesitikėjau, kad tai bus artimo -žmogaus mirtis). Suklydo, kad rudenį laukia nedidelė šventė, sako gal vestuvės (o mes su ex kaip tik rugsėjo viduryje tais metais planovomės vestuves, kurios neįvyko), matė pirmagimę mergaitę netolimoje ateityje, max 5 metų bėgyje, dėl kurios dėl tam tikrų priežasčių galiu dvejoti, toliau matė sūnų. Taip pat sakė, kad jei noriu gerai gyventi turiu pasidaryti karjera iki kokių 35 metų, nes dabar geriausias laikas ir tikrai, turiu krūvą pasiūlymą, dirbu daug. atlyginimo kėlimai ir pan ax.gif Na, nežinau, iš šitos pranašysčiu daug kas issipildė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes... smile.gif Esu buvus pas bureja Petra? ar teko kuriai lankytis pas ji Kaune... man jis patiko... nes ejau del vieno zmogaus, apie ji papasakojo, kaip ji pazinodamas... sake kad sueisim vel kartu, bet dar cia laiko klausimas... tai va laukiu, ir nezinau ar 100% jis teisybe kalba.Ruosiuosi eiti pas dar viena is Jonavos, tiesiog paklausyti antros nuomones... kaip ji? gal kuri lanketes?
Laukisu ats 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

merginos, o Genutė dirba dar šioje sferoje? gal kas kontaktus turite ? Reiktų nueiti pas kažką skubiai ... sad.gif
Atsakyti
Kuri Genute? Ta kur dirbo rotuses aikstej, tai db. persikelus y A leksota. Kita sanciuose gyvena ir namuose dirba.
Atsakyti