Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 8 tema

QUOTE(Aurosoma @ 2012 01 23, 17:35)
Laba visoms. Turiu kelis aliejus namuose, bet noreciau tikrai efektyviu priemoniu riebiai veido odai. Visa veido oda pilna inkstiru, poros dideles. Naudoju ivairias pirktinias ir namines kaukes, poroms isvalyti, bet jokios naudos. Kokius aliejus, hidroliatus, kitas priemones is KN redomenduotumet naudoti. Noreciau pirmiausiai isvalyti poras, po to jas sutraukti, kad oda graziai tolygiai atrodytu. Gundausi uzsisakyti ka eliksyra spuoguotai odai  g.gif Buciau labai dekinga uz patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na, man nuo to vien aliejai nepadeda. Inkštirus labai padėjo sutvarkyti namų gamybos šveitiklis. O iš aliejų stebuklų niekas nedaro, tačiau oda po jų labai komfortiškai jaučiasi. Dabar baiginėju nerolio eliksyrą. Man labai patinka jo kvapas ir poveikis. Pabaigus jį naudosiu gyduolį. Jis neskirtas specialiai riebiai odai, bet man labai patinka savo poveikiu.

Eliksyro spuoguotai odai nežinau, gal turėjot omeny emulsiją spuoguotai odai? Tokią pirkau savo pusbroliui, bet jis dar nepradėjo jos naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 24, 15:26)
Na, man nuo to vien aliejai nepadeda. Inkštirus labai padėjo sutvarkyti namų gamybos šveitiklis. O iš aliejų stebuklų niekas nedaro, tačiau oda po jų labai komfortiškai jaučiasi. Dabar baiginėju nerolio eliksyrą. Man labai patinka jo kvapas ir poveikis. Pabaigus jį naudosiu gyduolį. Jis neskirtas specialiai riebiai odai, bet man labai patinka savo poveikiu.

Eliksyro spuoguotai odai nežinau, gal turėjot omeny emulsiją spuoguotai odai? Tokią pirkau savo pusbroliui, bet jis dar nepradėjo jos naudoti.

Taip taip, turejau omeny emulsija blush2.gif Idomu, ar veiksminga... O namu gamybos sveitiklis, tai cia koks nors specialus?
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2012 01 24, 16:27)
Taip taip, turejau omeny emulsija  blush2.gif Idomu, ar veiksminga... O namu gamybos sveitiklis, tai cia koks nors specialus?

Aš gaminuosi iš sodos. Sumaišau su trupučiu vandens, kad būtų kokia nelabai skysta košelė ir tepu. Palaikau porą minučių, o tada švelniai pirkštais pasažuoju tas vietas, kur būna inkštirų (ypač ant nosies tokie juodi taškiukai, kur užsikimšę kamedonai). Po to nuplaunu. Aišku, reikia nepersistengt su masažu - trinti nereikia. Ir jeigu oda labai jautri, irgi gali netikti ar dirginti. O darau kartą per savaitę. Pradžioj truputį dažniau dariau, kol inkštirai visai nunyko.
Atsakyti
o inkstirai realiai isvalomi is odos su tokiu sveitikliu, ar tiesiog soda nubalina tas galvutes ir nesimato ju?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 24, 18:58)
o inkstirai realiai isvalomi is odos su tokiu sveitikliu, ar tiesiog soda nubalina tas galvutes ir nesimato ju?

Išvalo, žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 24, 19:33)
Išvalo, žinoma smile.gif

man nezinoma, todel ir klausiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 24, 20:57)
man nezinoma, todel ir klausiu rolleyes.gif

Tai kitu duotu atveju, jei užbalintų galvutes, tai balintų visą veidą. Nelabai kas išeitų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 24 sausio 2012 - 20:44
QUOTE(Aurosoma @ 2012 01 24, 15:27)
Taip taip, turejau omeny emulsija  blush2.gif Idomu, ar veiksminga...

As ji naudoju kai atsiranda spuogu, man jis patinka...biski smirdz, bet man tie kvapai visai nieko, dukra labiau jautri jiems, tai ji nelabai noriai ji naudoja..
Bet jei jusu oda riebi-drasiai naudokit. Prades sauseti-naudosit koki kitoki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 04, 23:59)
As ji naudoju kai atsiranda spuogu, man jis patinka...biski smirdz, bet man tie kvapai visai nieko, dukra labiau jautri jiems, tai ji nelabai noriai ji naudoja..
Bet jei jusu oda riebi-drasiai naudokit. Prades sauseti-naudosit koki kitoki 4u.gif

Emulsiją giria ir mano pusbrolis. Aš irgi turiu butelaitį jo. Dabar būklė odos nebloga, bet esant reikalui irgi patepliosiu ir įspūdžius papasakosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos o kaip jums KN roziu geremieji lasiukai?smile.gif Ir gal turi bande damaskiniu roziu ea (otta ar kaip jis vadinas) ar vertas tokiu pinigu (naudociau kaip kvepalus)? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 08, 18:55)
Sveikos o kaip jums KN roziu geremieji lasiukai?smile.gif Ir gal turi bande damaskiniu roziu ea (otta ar kaip jis vadinas) ar vertas tokiu pinigu (naudociau kaip kvepalus)?  rolleyes.gif

roziu lasu jau antra buteliuka geriu smile.gif man patinka wub.gif bet kazkokiu aiskiai matomu rezultatu tai nezinau ar matau.. bet tikiu, kad kazka gero nuveikia mano naudai smile.gif o be to, sunku ivertinti, kas konkreciai nuo ko ir t.t., kai ne vien roziu lasus geriu (dar ir aliejus (sezamu, semenu ir pan.))..
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 08, 17:55)
Sveikos o kaip jums KN roziu geremieji lasiukai?smile.gif Ir gal turi bande damaskiniu roziu ea (otta ar kaip jis vadinas) ar vertas tokiu pinigu (naudociau kaip kvepalus)?  rolleyes.gif

as jau i pabaiga butelaiti, bet irgi negaliu pasakyti kokio tai aiskaus pastebejimo. Man tiesiog patinka pats ritualas wub.gif Prisipilu taure skaidraus vandens, paskaninu ji roziu lasiukais. Tai buna pirmasis patiekalas is ryto. Tokia ceremonija nuteikia pozityviai, pakelia nuotaika, o svarbiausia - leidzia pasijusti dieviska moterimi! wub.gif
Taip kad, as uzskaitau psichologini poveiki biggrin.gif
Atsakyti