Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 8 tema

Kas kuri turit alieju ir ea misini nuo atopinio dermatito? 4u.gif Uzsakiau, kad pagamintu, bet vis tiek idomi kitu nuomone-padejo/nepadejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 02 12, 22:09)
Kas kuri turit alieju ir ea misini nuo atopinio dermatito?  4u.gif Uzsakiau, kad pagamintu, bet vis tiek idomi kitu nuomone-padejo/nepadejo  g.gif

as esu bandziusi, nors gal KN turi keleta skirtingu recepturu. Drekino ir minkstino oda gerai, del niezejimo malsinimo nezinau, nes kai vaikiukui tepiau dar nemokejo kasytis. Siaip stebuklingu kremu turbut nera, kad kaip ranka nuimtu, deja...Bet jei jau tepti, tai kuo naturalesniais ir ieskoti optimaliausio varianto. Dar ir pakaitaliot reiketu pagal odos bukle. As dabar namie pati eksperimentuoju, paskutiniu metu visai gerai buvo sviestmedis, alyvuogiu al. ir foraha, plius pipirmeciu EA ir maroko ramuneliu EA.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2012 02 13, 00:00)
as esu bandziusi, nors gal KN turi keleta skirtingu recepturu. Drekino ir minkstino oda gerai, del niezejimo malsinimo nezinau, nes kai vaikiukui tepiau dar nemokejo kasytis. Siaip stebuklingu kremu turbut nera, kad kaip ranka nuimtu, deja...Bet jei jau tepti, tai kuo naturalesniais ir ieskoti optimaliausio varianto. Dar ir pakaitaliot reiketu pagal odos bukle. As dabar namie pati eksperimentuoju, paskutiniu metu visai gerai buvo sviestmedis, alyvuogiu al. ir foraha, plius pipirmeciu EA ir maroko ramuneliu EA.

Aciu 4u.gif mes turim ant ranku AT nervines kilmes. KN sake pagrindas eina sviestmedis, o visa kita nezinau, tikiuosi bus parasyta ant buteliuko unsure.gif turetu siaip g.gif Tai jei nei kiek nemalsins niezejimo ir paraudimo, bandysiu maisyti pagal Jusu siulyta varianta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 02 13, 11:56)
Aciu  4u.gif mes turim ant ranku AT nervines kilmes. KN sake pagrindas eina sviestmedis, o visa kita nezinau, tikiuosi bus parasyta ant buteliuko  unsure.gif turetu siaip  g.gif Tai jei nei kiek nemalsins niezejimo ir paraudimo, bandysiu maisyti pagal Jusu siulyta varianta  4u.gif  4u.gif

tikiuosi pades smile.gif siaip jei AD nervines kilmes dar bandykite naudoti aplinkoje raminancias substancijas- as savao vaikiukui pvz. duodu roziu lasus, kai buvo mazesnis i vonele ipildavau levandu hidroliato, pagarindavau levandu, ramuneliu EA. Siaip nervinio pobudzio odos problemoms dar nardas tinka.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2012 02 14, 18:37)
tikiuosi pades smile.gif siaip jei AD nervines kilmes dar bandykite naudoti aplinkoje raminancias substancijas- as savao vaikiukui pvz. duodu roziu lasus, kai buvo mazesnis i vonele ipildavau levandu hidroliato, pagarindavau levandu, ramuneliu EA. Siaip nervinio pobudzio odos problemoms dar nardas tinka.

Dekui 4u.gif problema vyrui,- atrodytu paprasciau naudoti visas priemones nei leliui, bet deja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 02 14, 19:48)
Dekui  4u.gif problema vyrui,- atrodytu paprasciau naudoti visas priemones nei leliui, bet deja  blush2.gif

tai sumaisykit raminanti masazo alieju ir darykit masaza pries miega drinks_cheers.gif turetu nesispyrioti biggrin.gif
sunku su tais vyrais
Atsakyti
hi.gif Gal galėtumėte patarti kokį aliejų, sviestą ar ką naudoti gydant nudegimą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 19 vasario 2012 - 18:41
QUOTE(Ramzetė @ 2012 02 19, 18:40)
hi.gif Gal galėtumėte patarti kokį aliejų, sviestą ar ką naudoti gydant nudegimą?  4u.gif

šaltalankių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2012 02 19, 19:40)
hi.gif Gal galėtumėte patarti kokį aliejų, sviestą ar ką naudoti gydant nudegimą?  4u.gif

Na pačio nudegimo tai nereikia aliejum gydyti..nebent randus nuo nudegimo g.gif tokiu atveju gal šaltalankių, tamanų aliejus su salierų ar morkų eteriniu tiktų. aš tokį mišinuką randams nuo vočių naudoju
Atsakyti
Man nuo nudegimų labai padeda grynas levandų EA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 02 19, 20:37)
Man nuo nudegimų labai padeda grynas levandų EA smile.gif

varpiniu levandu EA irgi labai tiktu arba hidroliatu vesinti nudegima, aliejais jau veliau tepti.
Atsakyti
Aš čia aišku dabar visai ne į temą apie Kvapų namus, bet nudegimams ir žaizdoms visokioms labai gerai želmenų sultys mirksiukas.gif kad ir ne į temą, bet galbūt kažkam labai pagelbės bėdelėj 4u.gif
Atsakyti