Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 8 tema

Rasma, ssaule aciuks.gif

Nors truputį nedrąsu, bet mėginsiu levandų ea ir hidroliatą. Perskaičiau, kad šis ea paspartina gijimą ir neleidžia atsirasti randams thumbup.gif , kurių man ir taip pakanka.

Musiukass, ačiū, reikės plačiau tuo pasidomėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 21 vasario 2012 - 16:02
Turiu klausimą toms, kurių veido oda mišri arba riebi, kartais išberta. Koks hidroliatas Jums buvo pats pačiausias? Dabar gundausi išbandyti pelargonijų arba mastikos, bes nesu iki galo apsisprendusi. Gal atsiliepimai padėtų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu mastikos, nu ziaurus. Kvapas zudantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 25, 21:25)
Turiu klausimą toms, kurių veido oda mišri arba riebi, kartais išberta. Koks hidroliatas Jums buvo pats pačiausias? Dabar gundausi išbandyti pelargonijų arba mastikos, bes nesu iki galo apsisprendusi. Gal atsiliepimai padėtų blush2.gif  4u.gif

Esu bandžiusi nemažai įvairių hidroliatų.Labiausiai patikęs nerolio hidroliatas dėl raminančio ir sutraukiančio poveikio odai,o ir kvapas wub.gif
O šiuo metu kaip tik naudoju pelargonijų hidroliatą,patinka toks šaldantis,vėsinantis poveikis veido odai po apsipurškimo,kvapas malonus,švelnus.
Mastikos hidroliatą taipogi yra tekę naudoti,kvapas iš pradžių toks žudantis pasirodė,o paskui uoslė priprato,ir netgi patinkančiu patapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 25, 22:25)
Turiu klausimą toms, kurių veido oda mišri arba riebi, kartais išberta. Koks hidroliatas Jums buvo pats pačiausias? Dabar gundausi išbandyti pelargonijų arba mastikos, bes nesu iki galo apsisprendusi. Gal atsiliepimai padėtų blush2.gif  4u.gif

Rugiagėlių, nes naudojant ilgą laiką, pasimatė raminantis odą poveikis.

Dar patiko rozmarinų, tačiau vėliau ėmė alergizuoti.

Bandžiau nerolį, irgi patiko, bet tik 50ml turėjau, tai suku kažką plačiau kalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 25, 23:33)
Rugiagėlių, nes naudojant ilgą laiką, pasimatė raminantis odą poveikis.

o koks pas jus rugiageliu hidrolato kvapas? Nes pas mane tai primena vyna, gal net kiek rugtelejusi g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oho, kaip greit ir kiek daug spėjot atsakyti. Ačiū 4u.gif Nerolio hidroliatą aš naudojau, man patiko. Kaip ir hamamelių. Bet nežinau, ar kurį iš jų galėčiau padinti pačiu pačiausiu. Nerolis man mažiau tinka šaltesniu metų laiku, kai oda linkus truputį pasausėti. Hamamelių hidroliato tikriausiai nenaudosiu vasarą, nes būtent tada veido oda man itin riebaluojasi, tai norisi ko nors labiau sutraukiančio. Todėl gal reikia dar pabandyti. Kol kas labiausiai gundausi pelargonijomis, nes žudančio kvapo nenoriu blush2.gif Aš tai pakentėčiau, bet MB labai jautrus kvapams.

Galadriele, o po kiek laiko rugiagėlių hidroliato naudojimo pasimatė raminantis poveikis? 4u.gif Aš tai pakaitalioju hidroliatus, todėl ilguoju laikotarpiu sunku identifikuot poveikį...
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2012 02 26, 11:48)
o koks pas jus rugiageliu hidrolato kvapas? Nes pas mane tai primena vyna, gal net kiek rugtelejusi g.gif

Aha, rūgtelėjęs alus, vynas biggrin.gif Bet labai greitai priprantama prie kvapo, juolab jis nėra stiprus pas mane.

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 26, 13:06)
Galadriele, o po kiek laiko rugiagėlių hidroliato naudojimo pasimatė raminantis poveikis? 4u.gif Aš tai pakaitalioju hidroliatus, todėl ilguoju laikotarpiu sunku identifikuot poveikį...

Po kelių mėnesių maždaug. Nes kadaise ir aš buvau mėgėja kaitalioti, naudojau po 50ml, norėdama išbandyti ir rasti kas tinka ir pan.

Pamenu labai baisi alergija ir uždegimas buvo užpuolęs akis, tai rugiagėlėmis gelbėjausi, darydama kompresus. Paskui gavau patarimą iš Elytės nustoti juos kaitalioti ir apsistoti ties vienu, nes tam, kad pajusti kažko poveikį, tą priemonę reikia naudoti ilgesnį laiką. Tai va taip ir likau prie rugiagėlių jau turbūt daugiau kaip pusė metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 25, 21:25)

As naudoju italiniu slamuciu, patinka labai, ramina, mazina paraudimus, tik kvapas.. savotiskas biggrin.gif Po poros buteliuku tik pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 26, 12:09)
Aha, rūgtelėjęs alus, vynas biggrin.gif Bet labai greitai priprantama prie kvapo, juolab jis nėra stiprus pas mane.
Po kelių mėnesių maždaug. Nes kadaise ir aš buvau mėgėja kaitalioti, naudojau po 50ml, norėdama išbandyti ir rasti kas tinka ir pan.

tai kvapas neerzina, tik norejau isitikint, kad toks ir turi buti kvapas biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau turime VYNUOGIU SEKLU aliejaus! radom toki kokio ilgai ieskojom- spausto, o ne ekstrakcijos budu pagaminto. negaliu nustoti teptis ranku- aksomines, man labai gerai susigeria, nepalieka riebumo wub.gif po ziemos pats tas smile.gif

QUOTE(jonike @ 2012 02 28, 17:12)
Sveikos,
Gal kas žinote ar kvapų namų dovanų kuponą galima panaudoti elektroninėje parduotuvėje ar tik atvykus į parduotuvę?  g.gif

manau, kad tik atvykus i pacia parduotuve.
Atsakyti
KN puslapyje perskaičiau, kad Senosiose gydymo praktikose citronelų aliejų skyrė nuo temperatūros, žarnyno parazitų, virškinimo ir menstruacijų sutrikimų...

Gal kas galėtų pasakyti, kaip naudoti šį ea temperatūros sumažinimui vaikui? Ar sumaišius su baziniu aliejumi įtrinti, ar pagarinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 15 kovo 2012 - 12:00