Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 8 tema

Jau supratau, kad traukia turbut del hidrolato... blush2.gif reikes pameginti levandu. Beje, siandien pameginau pagarinti veida ilasinus 3 lasus palmarozų ea. Kadangi mano poros jau nezinia kiek metu smarkiai issipletusios ir uzsikimsusios, galiu pasakyti, kad poveikis - nuostabus. Ir ansciau pagarindavau veida ramuneliu arbata, bet jau su siuo ea... thumbup.gif poros daug svaresnes ir mazesnes, oda pasakiskai svelni ir skaisti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iev. @ 2013 11 10, 19:14)
Jau supratau, kad traukia turbut del hidrolato...  blush2.gif reikes pameginti levandu. Beje, siandien pameginau pagarinti veida ilasinus 3 lasus palmarozų ea. Kadangi mano poros jau nezinia kiek metu smarkiai issipletusios ir uzsikimsusios, galiu pasakyti, kad poveikis - nuostabus. Ir ansciau pagarindavau veida ramuneliu arbata, bet jau su siuo ea...  thumbup.gif poros daug svaresnes ir mazesnes, oda pasakiskai svelni ir skaisti  wub.gif

Jums vien nuo garinimo poros pasivale? mirksiukas.gif Mechaniskai nevalete veiduko?
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2013 11 10, 20:28)
Jums vien nuo garinimo poros pasivale?  mirksiukas.gif Mechaniskai nevalete veiduko?

schmoll.gif mechaniskai ne.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Neseniai prisijungiau prie Kvapų namų kolektyvo, gilinu žinias apie visą medžiagų įvairovę ir išskirtinius poveikius, bandausi ant savęs ir domiuosi kitų patirtimi, todėl, jei Jums kils klausimų ar pastebėjimų apie mūsų produkciją, ar tiesiog dalinsitės sava patirtimi, mielai padėsiu, atsakysiu, diskutuodama su kolektyvu, ir kartu dar labiau pažinsime natūralų įvairiapusį ir įvairiakvapį augalų pasaulį.
Ir ačiū visoms, kurios jau tiek metų domisi ir rašo savo patirtis apie natūralią kosmetiką šiame tinklaraštyje - dar dabar gilinuosi į tekstų gausą. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputį šalta @ 2013 11 09, 14:08)
Sveikos merginos  smile.gif
Turiu Jums klausima del campaku pomados. Mano oda misri, rieboka, labai uzsikimsusi, spuoguota...  verysad.gif kuri laika naudojau simondsiju ir tamanu aliejus, drekinimo uzteko, netempe. Taciau vakar prigriebiau sekluciu hidrolata ir campaku pomada, siandien ryte ant hidrolatu sudrekintos odos patepiau jojoba, tamanu laseli ir campakus. Viskas puikiai susigere, taciau tempia oda, truksta drekinimo ): taip pat campakais patepiau lupas (siuo metu ant ju puikuojasi mirstanti pusleline), tai taip pat pastebejau, kad sausokos pasidare. Jums nesausina campaku pomada?  g.gif

Turėjau Čampakų pomadą - patiko, nieko netempė, kaip tik tokį lyg blizgesį duodavo, malonus kvapas smile.gif Pakeičiau į monoi de Thaiti - tai gailiuosi doh.gif
Atsakyti
Mačiau Ozo KN parduota kremus, nereikia gamintis ax.gif
Norėčiau kokį nors išbandyti. Gal kokį bandėte ir labai patiko? Kokį rekomenduotumėte labai užsikimšusiai spuoguotai, dehidratuotai odai? Labai svarbu, kad nekimštų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputį šalta @ 2013 12 04, 19:19)
Mačiau Ozo KN parduota kremus, nereikia gamintis  ax.gif
Norėčiau kokį nors išbandyti. Gal kokį bandėte ir labai patiko? Kokį rekomenduotumėte labai užsikimšusiai spuoguotai, dehidratuotai odai? Labai svarbu, kad nekimštų. Ačiū  4u.gif

Iš savo patirties galiu pasakyti, kad nerafinuoti aliejai porų nekemša, greičiau jau per ilgesnį laiką išvalo. Neseniai dariausi odos tyrimą - poros buvo super. Nė už ką negrįžčiau prie parduotuvinių kremų su mineraliniu aliejum.

Beje, gal kuri jau bandėte Kvapų namų dezodorantus? Įdomu, ar jei tokie pat veiksmingi, kaip ir alūno akmenėlis? Kvapai jų tai nerealūs thumbup.gif
http://aromata.lt/ko...as-dezodorantai

Papildyta:
Tiesa, man patiko liepų kremas.
Atsakyti
QUOTE(eterrnity @ 2013 12 07, 16:48)
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad nerafinuoti aliejai porų nekemša, greičiau jau per ilgesnį laiką išvalo. Neseniai dariausi odos tyrimą - poros buvo super. Nė už ką negrįžčiau prie parduotuvinių kremų su mineraliniu aliejum.

Beje, gal kuri jau bandėte Kvapų namų dezodorantus? Įdomu, ar jei tokie pat veiksmingi, kaip ir alūno akmenėlis? Kvapai jų tai nerealūs thumbup.gif

Papildyta:

Tai aš ir turėjau omenyje Kvapų Namų kremus į kuriuos įeina nerafinuoti aliejai ir visoks kitoks gėris smile.gif Aliejus dabar naudoju, patinka, bet trūksta drėkinimo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal bandete naujuosius KN namu kvapus (butent purskiamus)? smile.gif Butu idomu isgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eterrnity @ 2013 12 07, 17:48)

Papildyta:

Man irgi labai rupi atsiliepimai apie kvapu namu dezodorantus ir ju gainamus sampunus.
Beje, ju parduodamas BEMA sampunas man nepatiko -nemalonu buvo plauti, plaunant plaukai velesi...
Atsakyti
santa2.gif
Ar naudojate natūralų dantų šepetėlį? Ar minkšti tie plaušeliai, nebraižo dantenų/emalio? 000059.gif
Atsakyti
Sveikos,
planuoju isigyti KN emulsija SPUOGUOTAI ODAI.

Ar esate bandziusios? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti