QUOTE(mylum @ 2014 01 19, 20:02)
aš irgi gundausi dezodorantą pakeisti į natūralesnį, nes dabar naudoju kažkokį š purškiamą. Kažkada net guziukas buvo atsiradęs
Turiu dezodorantą su mėtom. Šiaip ten užrašyta kojoms, bet net pati pardavėja sakė naudoja pažastims, ir kad ten jie taip užrašė dėl viso pikto, jei pas ką jautri oda ir pan., nes jis truput šaldantis toks. Patinka jis man šiaip. Tik reikia laukti kol nudžius, mat gali tepti drabužius. Dėl to dažniau alūno akmenėlį naudoju.
Apskritai mėtų EA puikiai apsaugo nuo blogo kvapo. Man vasarą puikiai veikia aluno akmenėlis + mėtų arba pipirmėčių EA po lašiuką. Tai net ir visą karščiausią dieną važinėjant su dviračiu ir kitaip aktyviai leidžiant laiką, vakare jokio kvapo nebūna. atradimų atradimas
Rožių eliksyras, tai labai priklauso nuo derliaus. Nes kažkada tokį nuostabų esu pirkus, tirštas geltonas kaip medus, kvapas puikus. O kitą kartą močiutei dovanų pirkau, tai šiaip sau buvo.
Namų kvapą "Skandinaviškas interjeras" turiu. Kvapas šlapio eglyno, spygliuočių pjuvenų, sakų, truputi terpentino, primena vaikystę, nes prosenelis stalius buvo

Bet šiaip tik vis pauostau riešą pasitepus, nes neturiu to "aromastone". Reiks gal ebay ieškoti, nes kvapų namuose brangūs jie.