QUOTE(Idioma @ 2014 03 19, 15:39)
O kaip atitaikyti tą balansą tarp drėkinimo ir maitinimo?
Kas ta Elytė?
Kai parašiau, pagalvojau, kad gal ne visi iš Vilniaus ir ne visi žino tą garsiąją Elytę

Elytė yra kosmetologė, holistinės filosofijos atstovė, dirba tik su natūraliomis priemonėmis, masažų pagalba nustato ligas ir jas gydo, atlieka veido valymus ir pan. Apie ją labai daug informacijos čia (supermamose) yra. Natūralisčių labai pamėgta

Maloni moteris.
Dėl maitinimo ir drėkinimo balanso - jeigu odai trūksta maitinimo, ji tampa papilkėjusi, paglebusi, tokia negyvybinga. Bet kiek man teko susidurti praktikoje per darbo laiką su ekologiškais produktais ir klientėmis bei išklausyti kosmetologių paskaitų - maitinimo odai pritrūksta mažiausiai. Ir tai pasitaiko nebent žiemą, kada ir taip gauname vitaminų per mažai. Žinoma, čia ne visiems ir ne visais atvejais taip

tačiau odą dažniau reikia drėkinti.
Papildyta:
QUOTE(mylum @ 2014 03 19, 11:11)
aš nakčiai kelis lašelius pasitepu ant šlapios odos

o dieną tik drėkinamąjį kremą naudoju

kol kas dar nieko pasakyti negaliu, tik tiek, kad sumažėjo šiek tiek pleiskanojantys ploteliai ant skruostų

o daugiau nieko ypatingo. Per mažas laiko tarpas

pasidomėsiu rožių eliksyru, nes skamba nuostabiai

aš su rožių hidrolatu nesiskiriu
mylum, jūs tik ką tik nusipirkot priemonę, tai nuo poros kartų nelabai ką suprasit

net panaudojus kurį laiką gali atrodyti, kad tinka, gražėja ir tik pyst (yra toks lietuviškas žodis

) - sausėja, šerpetoja ir neaišku nuo ko (aš apie priemonė nuomonę susidarau beveik besibaigiant pakuotei, tada matau, ar buvo kokių pakitimų į vieną ar kitą pusę. Žinoma - kai kurių poveikis būna gana staigus, ypatingai netinkančių priemonių - bėrimas, paraudimas ir pan.). Aliejai iš esmės yra labai geras dalykas, bet reikia stebėti, kad nepradėtų sausinti odos. O bet koks aliejus tepamas ant sausos odos - ją sausina, kad ir koks aliejus būtų nuostabus. Toks jau jo veikimas.
Rožių hidrolatas man irgi labai labai

bet iš esmės tik dėl kvapo

Vat pabandykit kada KN morkų hidrolatą - gėrių gėris
Rožių eliksyras yra neįtikėtino rožių kvapo, kaifuoju tiesiog nuo jo
Tinklaraštis apie sveikai puoselėjamą grožį, natūralią kosmetiką
GROŽIO GURMANĖ