
kokybiškas argano al. išgaunamas išimtinai tik iš fermentacijos procesą praėjusių kauliukų? kaip tada su vasaros sezonu, kai ožkoms neleidžiama ganytis, gamyba vis tiek vyksta? ir ar tas specifinis, l. nemalonus kvapas (neminėsiu, koks

Ir dar norėčiau, kad galinti paaiškintų: kokiu būdu šiuo "tikru" aliejumi, kaip kad jis yra visur afišuojamas (netaikau KN) aprūpinamas visas pasaulis? daug klastočių, skiedinių ir pan., suprantama - bet ne vien vietiniuose turguose vyksta tokios apgaulės, taip išeitų. ne tik Lietuvoje turime ne vieną, atrodytų, patikimą pirkimo tašką, tokių kiekv. šalis turi ir proporcingai jos dydžiui - didesnis pardavėjų skaičius, pardav. apimtys. atrodytų lyg ir viskas gerai - sertifikuotas, nepigus, bet kaip esant tokiai didelei paklausai nemažėja pasiūla
