Ačiū
Sveikos, patarkite su kokiu baziniu aliejumi maišyti Italinių šlamučių ea, noriu vaikams patepti mėlynes, sumušimų vietas, nubrozdinimus, kad paspartintų gijimą. Planuoju maišyti su ricinos aliejumi, bet gal yra tinkamesnis
?
Ačiū
Ačiū
Draugė papasakojo, kad lūpų pūslelinę galima gydyti eteriniu aliejumi, bet nežinojo kokiu. Gal kas žino ir gali papasakoti
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 07 27, 09:01)
Draugė papasakojo, kad lūpų pūslelinę galima gydyti eteriniu aliejumi, bet nežinojo kokiu. Gal kas žino ir gali papasakoti 
Kai tik jaučiamas perštėjimas, tai galima tepti arbatmedžio ae. Vėliau turbūt irgi galima, tik gal ne taip efektyvu.
Man nuo pūslelinės padėjo arbatmedžio ea. Stengdavausi juo patepti 3-5 kartus per dieną.
Levandų ea irgi padeda
Ir Bergamotes
Sveikos, mano merginai batai labai nutryne kojas, jau net pusles, bet zaizdos pas ja. Gal parekomenduosit kuo patepti, kad greiciau gytu. Aciu
QUOTE(Audrulle @ 2011 07 27, 14:36)
Sveikos, mano merginai batai labai nutryne kojas, jau net pusles, bet zaizdos pas ja. Gal parekomenduosit kuo patepti, kad greiciau gytu. Aciu
Tamanų/puiklapių aliejumi kelis kartus per dieną, aš tokią pūslę -žaizdą ant kojos užsigydžiau juo
Aš žaizdas po pūslių gražiai užsigydžiau sviestmedžio, tamanų ir alijošiaus gelio mišinuku santykiu 1:1:1
Gal žinot kokie hidrolatai tinkami organizmo valymui?
Sveikos, merginos
uzsikasiau darbais, bet tikiuosi rezultatas bus geras: kiek patobulinome svetaine, dabar visus produktus rasite skyrelyje Produktai- zr.juostoje virsuje, arba kaireje pirmas skyrelis nuves ten. Ten ir Kvapu ir Kosmetikos produktai, nebereikes klaidzioti po skirtingus kambarius
.
o "paradiniame" daugiau vietos atsirado straispniams, patarimams, receptams ir t.t.
kelias dienas kol viska sudeliosiu gali kai kurie psl svetaineje neatsidaryti, tai nepanikuokite- tvarkau
is google tai kol kas geriau neiti- ten reikia truputi laiko kad nukreipciau i naujus psl. geriau i musu aromata.lt ir ten i paieskos langeli ieskoma produkta iveskite.
PUSLELINE: kolege grizo nuo juros, tai dabar pusleline gydosi musu "lupu gyduoliu" balzamu. sako patenkinta yra.
viskas, begu toliau tvarkyti. visoms linkejimai
p.s. jei kas neatsidarys- galit ir man asmenine zinute linka atmesti- sutvarkyciau pirmoj eilej.
uzsikasiau darbais, bet tikiuosi rezultatas bus geras: kiek patobulinome svetaine, dabar visus produktus rasite skyrelyje Produktai- zr.juostoje virsuje, arba kaireje pirmas skyrelis nuves ten. Ten ir Kvapu ir Kosmetikos produktai, nebereikes klaidzioti po skirtingus kambarius
o "paradiniame" daugiau vietos atsirado straispniams, patarimams, receptams ir t.t.
kelias dienas kol viska sudeliosiu gali kai kurie psl svetaineje neatsidaryti, tai nepanikuokite- tvarkau
PUSLELINE: kolege grizo nuo juros, tai dabar pusleline gydosi musu "lupu gyduoliu" balzamu. sako patenkinta yra.
viskas, begu toliau tvarkyti. visoms linkejimai
p.s. jei kas neatsidarys- galit ir man asmenine zinute linka atmesti- sutvarkyciau pirmoj eilej.