Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 8 tema

QUOTE(jurguze @ 2014 09 08, 06:10)
Kokie ea lygina veido odą? blush2.gif

Ar klausiate dėl raukšlelių, ar dėl randų, ar...? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaya @ 2014 09 09, 22:18)
Ar klausiate dėl raukšlelių, ar dėl randų, ar...? smile.gif

Dėl randukų, gruoblėto paviršiaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudojamą KN liepų žiedų kremą reikia šaldytuve laikyti, tiesa? 4u.gif

QUOTE(Joree @ 2014 01 29, 00:16)
KN sampunu pora kartu dar tik teploviau galva. Kvapas man super, svelnus, neikyrus. Beveik neputoja. Truputi velia, plaunant sunkoka pirstus I plaukus ikisti smile.gif Isplauti net girgzda. Kadangi mano plaukai sausoki ir siurkstoki, tai bet kokiu atveju po to naudoju balzama ir dar vandeniu su actu perskalauju. Sunku pasakyti kaip butu be balzamo. Bet virsugalvio plaukai, ant kuriu balzamo netepu- svelnus. Pries tai daug kartu naudojau uoga uoga sampunus, po ju budavo toks jausmas, kad nelabai gerai isplove, ir greiciau susiriebaluodavo. O po KN sampuno jausmas malonus, jauciasi, kad tikrai galva plauta smile.gif matyt, kartosiu ateityje.

Čia apie rozmarinų šampūną? ax.gif
Knieti ir man jį išbandyti, bet kaina nemaža...
Atsakyti
Man labai labai patinka Kvapų Namai ir jų koncepcija. Tik bėda tame, kad paparasti aliejai iš vaistinės veikdavo ant mano odos daug geriau, nei KN. Nesinori įtarinėti jų, kad tai jie parduoda nekokybiška produktą, nurašau ant to, kad tai mano individualios odos reakcijos. Tiesiog jų aliejai ant mano odos neveikdavo. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamis2 @ 2014 09 20, 21:32)
Man labai labai patinka Kvapų Namai ir jų koncepcija. Tik bėda tame, kad paparasti aliejai iš vaistinės veikdavo ant mano odos daug geriau, nei KN. Nesinori įtarinėti jų, kad tai jie parduoda nekokybiška produktą, nurašau ant to, kad tai mano individualios odos reakcijos. Tiesiog jų aliejai ant mano odos neveikdavo. sad.gif

Kas konkrečiau netiko?
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif

Norejau pasiterauti apie EA naudojima. Daug kalbama, kad reikia buti atsargioms nestumo metu. Taciau mane domina, o kaip su zindymu? Ar nepakenks mazyliui per pienuka?
Is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Kad ir kaip bebūtų gaila, tenka pripažinti, kad liepų žiedų kremas man netinkamas verysad.gif
Visą veidą išbėrė ... doh.gif cray.gif
Kremo paieškos tęsiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2014 09 28, 16:59)
Sveikos, mamos 4u.gif

Norejau pasiterauti apie EA naudojima. Daug kalbama, kad reikia buti atsargioms nestumo metu. Taciau mane domina, o kaip su zindymu? Ar nepakenks mazyliui per pienuka?
Is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif

Yra tokių eterinių aliejų kaip levandų, kurie tinka visada ir visaip.

O kokiu tikslu tau reikia EA?

Mano draugės net visai mažiuliams naudoja Mikrobų mušyklę.
Atsakyti
Matėt, jau yra naujų rankų kremų ax.gif Gal kuri bandėte?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2014 11 05, 06:40)
Matėt, jau yra naujų rankų kremų ax.gif Gal kuri bandėte?

Va aš irgi su tuo pačiu klausimu atėjau. Įdomu, kokia konsistencija, kaip pasikabina iš indelio.
Atsakyti
merginos, patarkit - kuris kremas tiktu brandziai ( virs 60) ir labai sausai odai. aciu
Atsakyti
Labai mėgstu levandų hidrolatą, purškiu ir tyte ir vakare ant veido, kad aliejai įsigertų į odą. Kai apipurškiu veidą tai net įkvepiu tos levandų drėgmės, tik klausimas ar nėra kenksminga?
Man tokia ramybe padvelkia.
Atsakyti