Mergaites, ka rekomenduotumet i alergija linkusiai sausesnei odai? Meto spuogeliais, neatseku nuo ko.
Renkuosi tarp morkų šaknu ir medetku fitoliu. Kas dar pagelbetu? Aciu.
QUOTE(ginnntare @ 2014 04 01, 22:04)
Mergaites, ka rekomenduotumet i alergija linkusiai sausesnei odai? Meto spuogeliais, neatseku nuo ko.
Rekomenduočiau pasitarti su natūraliste kosmetologe Elyte Žiūkiene, nes bėrimai dažnai signalizuoja apie vidinius organizmo sutrikimus, oda tik iškelia simptomus.
Ne simptomus juk reikia gydyti, o priežastimis domėtis.

QUOTE(Petitgrain @ 2014 03 19, 21:54)
Rožių hidrolatas man irgi labai labai

Rožių eliksyras yra neįtikėtino rožių kvapo, kaifuoju tiesiog nuo jo

Vadinasi čia man vienai nepasisekė su rožių eliksyru, jau buvau prisisvajojus apie nuostabų aromatą, kaip man širdies čakrą atvers, o toookį smirdalą gavau, kad kurį laiką nenorėjau žiūrėt į KN gaminių pusę

Man rožės sausino ir dirgino odą
Aš tai pamišus dėl vanilės eliksyro kvapo
Gaila, kad kemša poras. Dabar nerolio naudoju. Kažko stebuklingo nepastebiu

QUOTE(jurguze @ 2014 04 07, 11:32)
Dabar nerolio naudoju. Kažko stebuklingo nepastebiu 

Aš apie savaitę jau irgi vakarais nerolį ant drėgnos odos tepu. Kažko irgi super stebuklingo nepastebėjau

QUOTE(ambicija @ 2014 04 07, 12:29)
Vadinasi čia man vienai nepasisekė su rožių eliksyru, jau buvau prisisvajojus apie nuostabų aromatą, kaip man širdies čakrą atvers, o toookį smirdalą gavau, kad kurį laiką nenorėjau žiūrėt į KN gaminių pusę
O kuom patiko morkų hidrolatas? Ką gero odai daro? Rožių man taip pat tik dėl kvapo patinka, bet toks jausmas, kad nieko nedaro odai, atvirkščiai, gal net sausina šiek tiek. Ilgai buvau apsistojusi ties levandomis, bet jau norisi kažką naujo pabandyti 

Naudodama morkų hidrolatą mačiau pastebimiausią poveikį - odai tikrai priduodavo papildomos drėgmės

Aš vakar nusipirkau Himalajinių rožių ir himalajinių kedrų hidrolatus (nesgi nuolaidos
) Tai turiu labai pagirti kedrų vandenį po usiukų depiliacijos TOBULAI nuramino veido odą nė ženklo raudonio ar susierzinimo. DAR YRA 
Akcijos KN
Paskaičiau, kad tau nepatiko rožių kvapas, prisiminiau, kad kai buvau Marmozel uoslės mankštoje, Vilma sakė, jog iki rožių reikia užaugti. Čia gražiai ir, man atrodo, teisingai parašyta.
Eterinių aliejų must have
Be to, rožių yra įvairių įdomumo dėlei palygink, kai turėsi galimybę.

Akcijos KN
QUOTE(ambicija @ 2014 04 07, 11:29)
O kuom patiko morkų hidrolatas? Ką gero odai daro? Rožių man taip pat tik dėl kvapo patinka, bet toks jausmas, kad nieko nedaro odai, atvirkščiai, gal net sausina šiek tiek. Ilgai buvau apsistojusi ties levandomis, bet jau norisi kažką naujo pabandyti 

Paskaičiau, kad tau nepatiko rožių kvapas, prisiminiau, kad kai buvau Marmozel uoslės mankštoje, Vilma sakė, jog iki rožių reikia užaugti. Čia gražiai ir, man atrodo, teisingai parašyta.
man prie rožių kvapo buvo sunku priprasti. Net nekvėpuodavau, kai hidrolatą purkšdavau
dabar viskas gerai

QUOTE(mylum @ 2014 04 10, 10:34)
man prie rožių kvapo buvo sunku priprasti. Net nekvėpuodavau, kai hidrolatą purkšdavau
dabar viskas gerai 

Pacituosiu dabar jau Guodą iš Sveikų produktų jei nepatinka produkto ar priemonės skonis/kvpas, tai jo tau ir nereikia.
Užtat jei patinka, tai imk ir naudok į sveikatą, nes taip organizmas signalizuoja apie poreikius.
O kodėl tu būtent ROŽIŲ hidrolatą rinkaisi?
QUOTE(Idioma @ 2014 04 10, 11:10)
Aš vakar nusipirkau Himalajinių rožių ir himalajinių kedrų hidrolatus (nesgi nuolaidos
) Tai turiu labai pagirti kedrų vandenį po usiukų depiliacijos TOBULAI nuramino veido odą nė ženklo raudonio ar susierzinimo. DAR YRA 
Akcijos KN

Akcijos KN
Patinka man rožės, tik greičiausiai tas eliksyras pagedęs buvo, nes rožių natos ten nei kvapo nebuvo. Ačiū už straipsnį

Esu labai pamėgus Kosmetikos namų hidrolatus (augalų vandenys)
Taip pat, stabiųjų sviestmedžių aliejų - jei atsiranda bent kokia sausesnė vieta ar šerpetojimas, akimirksniu padeda

Jau teko pasinaudoti šia galimybe gauti nuolaidėlę. Pirmą kartą lankiausi Kvapų namuose, labai maloniai aptarnavo
Išsirinkau lūpų dažus, Nr. 1 - damasko rožė
Man puikūs, lengvi švelnūs dažai, kuriuos būtų galima priskirti lūpų balzamui su atspalviu