Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(alina28 @ 2011 09 11, 15:21)
Sveikutės. Visų darbeliai labai gražūs ir mieli  smile.gif  taip pat papuoliau į šį liūną vadinama dekupažu. Nesu taip toli pažengus kaip jūs visos, bet megaujuos tai darydama. taigi mano darbeliai:
http://www.facebook....2...71d1&type=1

http://www.facebook.....2...f7d&type=1..

Patiko dezute su drambliais.. Vidus grazus mirksiukas.gif

Lagaminelis irgi liuks thumbup.gif thumbup.gif Padarytas graziai 4u.gif
Nors as, jei atvirai, tai nedrisciau dekoruoti tokio daikto... Vien del to, kad jis autentiskas tikrai vertingesnis uz dekupazuota, kad ir kaip tobulai ir graziai dekoruotas bebutu, bet cia, aisku, subjektyvi mano nuomone... ax.gif As toki laikyciau kur nors saugiai padeta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 11 rugsėjo 2011 - 21:01
Gomerta, nerealus "čiumodanas" biggrin.gif thumbup.gif

swajojuu pats darbas puikus 4u.gif ir nuotraukos kompozicija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 09 11, 15:26)
labai subtilus ir grazus darbelis 4u.gif

QUOTE(bus_ka @ 2011 09 12, 00:24)
Gomerta, nerealus "čiumodanas" biggrin.gif  thumbup.gif

swajojuu pats darbas puikus 4u.gif  ir nuotraukos kompozicija thumbup.gif

Ačiūū blush2.gif

Aš irgi turiu atsidėjus lagaminą dekoravimui, tačiau vis nedrįstu, kadangi maniškis 1920m. gimimo, tad vis dar abejou, ar jį liesti ax.gif gal tiesiog atrestauruoti ir palikti tokį, koks yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 09 10, 12:46)
ne, spausdinu, o tada apvedzioju ranka, su dazais 4u.gif Tiesiog sfirta sikart pasirinkau artima "rankiniam rasymui"  4u.gif

O gal galima plačiau apie "spausdinu, tada apvedžioju ranka" ax.gif
Atsakyti
Gomerta- čiumodanas thumbup.gif -
Atsakyti
Ačiū visoms, kam patiko lagaminėlis aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2011 09 12, 17:15)
Ačiū visoms, kam patiko lagaminėlis aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  4u.gif

Patiko ir man thumbup.gif

O lagaminas tas toks popierinis buvo? Pas mane du tokie mėtosi laukdami kažko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 09 12, 17:18)

Patiko ir man  thumbup.gif

O lagaminas tas toks popierinis buvo? Pas mane du tokie mėtosi laukdami kažko  doh.gif

Ačiū 4u.gif
Aha, popierinis, panašu, kad padarytas iš storo kartono...
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2011 09 12, 12:43)
Ačiūū  blush2.gif

Aš irgi turiu atsidėjus lagaminą dekoravimui, tačiau vis nedrįstu, kadangi maniškis 1920m. gimimo, tad vis dar abejou, ar jį liesti ax.gif gal tiesiog atrestauruoti ir palikti tokį, koks yra g.gif

uj, nelieskite.. Palikite vaikams - tai vertybe... O tai, ka apklijuosite paveiksliukais, tik sugadinsite gera daikta 4u.gif 4u.gif Tikrai... 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 12, 13:19)
O gal galima plačiau apie "spausdinu, tada apvedžioju ranka" ax.gif

Parasysiu jums AZ, kad netersti temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcha @ 2011 09 05, 14:13)
Man dekupaže nepatinka darbai be skeldėjimų.  smile.gif

Na , bet visose situacijose skirtingai.

O man beveik priešingai, nes kai kurios merginos nesupranta kam tas skeldėjimas, juk jis imituoja senumą ir nėra tik šiaip kad "papuošimas"... jis tinka kalsikinio stiliaus darbams ir mano galva netinka vaikiškiems ar moderniems darbams. Kai skeldėjantis lakas "uždedamas" ant itin tvarkingų darbų man tikras nesusipratimas, dar nesuprantamiau kai "uždedami" blynai lako... Gražu, kai žmogus žino, ko nori, derina spalvas, technikas, o ne sudeda visaspriemones ant vieno darbelio neva parodyti, ką sugeba...
Atsakyti
uzderejo meskiu ax.gif
user posted image

user posted image

Meskuciai ir kamuoliukai 3D technika iskilus. 3D darytas su ore dziustanciu modelinu.
user posted image

pritariu kad vaikiskiems man nelabai derinasi skilimas. kogero si yra antroji vaikiska su sendinimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 13 rugsėjo 2011 - 12:29
user posted image

4u.gif
Atsakyti