Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Kvarteto patiko tik melyna dezele.. Ji labai daili 4u.gif

Sobieska, grazus skirtukas 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko kvarteto meškučių kolekcija wub.gif
Atsakyti
Jaučiu didelę silpnybę lagaminams wub.gif . Gomerta, puiku 4u.gif

Meškučiai nuostabūs... Kvartetui thumbup.gif 4u.gif

Sobieska, kaip visada... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu kas brukstelejot 4u.gif 4u.gif . man istikro paciai gal labiausiai patiko raudonoji ax.gif .

ir nepagyriau ciumodano, jis isties puikus wub.gif

sobieska ziuriu pastaruoju metu ant arkliu panese. tikiuosi taves nekankina baltieji hihihi.gif hihihi.gif .
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2011 09 13, 17:42)
Jaučiu didelę silpnybę lagaminams wub.gif . Gomerta, puiku 4u.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(kvartetas @ 2011 09 13, 18:38)
Aciu kas brukstelejot 4u.gif  4u.gif . man istikro paciai gal labiausiai patiko raudonoji ax.gif .

ir nepagyriau ciumodano, jis isties puikus wub.gif

Ačiū 4u.gif Man mėlynoji dėžutė labai labai.... wub.gif

Sobieskos arkliukai tikri gražuoliai ax.gif wub.gif
Atsakyti
labai liuksiški visų darbeliai smile.gif tad centralizuotai giriu visas smile.gif
Atsakyti
Kvartetas, kokie meškiai! Fajnuoliai! thumbup.gif

Sobieska arkliukai visi savo vietoj biggrin.gif 4u.gif

O aš tai šiandien su buteliu, tikiuosi neišvarys moderatorės mus už girtuokliavimą lotuliukas.gif

Klimto vynas
user posted image
Atsakyti
Bus_Ka, labai grazus butelis...Elegantiskas toks thumbup.gif
Tik apmuturiavimas uzkliuvo tuo kaspinu.....Cia gal truputi koki brokeli bandei nuslepti? Nes manau, kad ji nuemus ir kaip nors dailiau uzrisus kaspinuka arba ivis be jo, butu kur kas dailiau...
Atsakyti
Whatever, jei butelys būtų tuščias, sutikčiau su tavim ir dekorą užbaigčiau kitaip biggrin.gif Gerai, kad nors apatinė dalis tau nekelia abejonių dėl broko biggrin.gif , smagu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 09 14, 11:24)
Whatever, jei butelys būtų tuščias, sutikčiau su tavim ir dekorą užbaigčiau kitaip biggrin.gif Gerai, kad nors apatinė dalis tau nekelia abejonių dėl broko biggrin.gif , smagu, kad patiko smile.gif

biggrin.gif Neisizeisk smile.gif Mane nuosirdziai nustebino, kam toki dailu, grakstu darba taip apibintuoti smile.gif Bet aisku, kiekvieno musu skoniai ir supratimai skirtingi.... Jei as gauciau toki buteli (o visai noreciau), tai visu pirma nuvyniociau ta kaspina biggrin.gif Ir tada grozeciausi 4u.gif
Atsakyti
ale tikrai kokie skirtingi visų skoniai... aš kaip tik pažiūrėjus į gražuolį bus_ka butelaitį pagalvojau, kad tas aprišimas labai dailiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
man taip pat super tas aprisimas. nicnieko nekeisciau. superiukas biggrin.gif. ir dvigubi pagirimai uz tai kad naudojai sia skysta servetele ant butelio. Man ji sunkiai klijavosi at lygaus pavirsiaus, o cia ant isgaubto thumbup.gif thumbup.gif

as vakar irgi gavau idomios formos butelaiti. kaimynas paskambino i duris sako nori arba metu lauk. nugi negalejau pasakyt, kad mesk doh.gif aisku pasiemiau biggrin.gif . vakar apvartaliojau ji is visu pusiu apziurejau. nzn kuom reikes islygini dviejuose pusese rastus iskilius g.gif
Atsakyti