Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(-ELI- @ 2009 02 25, 13:04)
Sveikos,

Mane tai pernai ištisai kamavo pūlinga angina, beveik kas 3 mėnesius, nuo antibiotikų jau bloga. Ryt eisiu pas LOR ir tarsiuosi dėl operacijos g.gif Man tik įdomu, jei dabar yra pūlinukų, tai juos reikia išgydyti prieš operaciją, ar operuoja ir sergantį?

Mane operavo su dviem dideliais pūliniais ir sakė nedelsti ilgai, nes jie nuodija organizmą. Kenkia inkstams, sanariams, širdžiai.
Atsakyti
QUOTE(smiltainis @ 2008 10 12, 23:19)
Na čia gal reikia individualiai žiūrėti. Užsienyje yra požiūris, kad nereikalingų organų nėra ir anginos operuojamos rečiau. Man kai kartodavosi dažnai (kokį kartą į ketvirtį) nuėjau pas vieną geriausių Vilniuję lor'ų - Lesinską. Jis patarė pasidaryti tepinėlį, o su operacija padelsti (nepaisant krūvos anginų..). Išaiškėjo, kad buvo tiesiog įsimetusi bacila. Antibiotikų kursas - ir anginos jau keli metai neturiu. O kai kurie žmonės, kurie išsioperuoja anginą, bet turi polinkį į peršalimo ligas - tai jiems nelieka apsaugos barjero ir jie dažniau serga bronchitu bei sinusitu. Tai geriausia gerai apgalvoti prieš operaciją. Pasitarti su keliais specais.

Sutinku drinks_cheers.gif Aš prieš, paskui dar didesnių bėdų turi.
Atsakyti
Na aš šiandien buvau pas LOR ir grįžau laiminga. Nėra pas mane anginos, gleivinė paraudus nuo refliukso, o kur matosi pūlinukas, tai čia sakė nepavojinga, valosi kažkoks ten maišelis. Ir operuoti sakė verta tada kai kelis metus iš eilės yra sergama pūlinga angina su aukšta temperatūra ir skausmais.
O ėjau drebėdama, kad sakys, kur tu iki šiol buvai ir greičiau operuok. O man sako: sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2009 02 26, 17:57)
Na aš šiandien buvau pas LOR ir grįžau laiminga. Nėra pas mane anginos, gleivinė paraudus nuo refliukso, o kur matosi pūlinukas, tai čia sakė nepavojinga, valosi kažkoks ten maišelis. Ir operuoti sakė verta tada kai kelis metus iš eilės yra sergama pūlinga angina su aukšta temperatūra ir skausmais.
O ėjau drebėdama, kad sakys, kur tu iki šiol buvai ir greičiau operuok. O man sako: sveika smile.gif

Sveikinu, geros naujienos thumbup.gif Balionelis tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 25, 19:01)
Sutinku  drinks_cheers.gif Aš prieš, paskui dar didesnių bėdų turi.

Nebūkite tokia kategoriška smile.gif Turėjau anginos komplikaciją- abscesą gerklės minkštuose audiniuose. Jau net ne glandose. Ir sąnarius kelių labai skaudėjo. Operuoti buvo būtina.
Atsakyti
Oi kaip tikiuosi, kad man sitas problemas operacija sutvarkys... Skauda ir kelius, ir klubus - tokioj jaunystej doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2009 02 26, 20:50)
Nebūkite tokia kategoriška smile.gif Turėjau anginos komplikaciją- abscesą gerklės minkštuose audiniuose. Jau net ne glandose. Ir sąnarius kelių labai skaudėjo. Operuoti buvo būtina.

Na tokiais atvejais žinoma, bet šiaip... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2009 02 26, 23:20)
Oi kaip tikiuosi, kad man sitas problemas operacija sutvarkys... Skauda ir kelius, ir klubus - tokioj jaunystej doh.gif  biggrin.gif

Man sutvarkė thumbup.gif
Atsakyti
niekad neturejau anginos, nu mazosios mano tik sirgdavo, va kelios dienos, gerkle istinusi, ir lyg gerklej matyt toki balti gumuliukai, temp, neturiu bet skauda, druska nepdejo ,cia skaitosi, tonzilu padidejimas,? kiek gali buti pavojinga?
Atsakyti
Noriu pklaust ką galima rasti tonzilių pūlinių pasėlyje? Nes man kai rado, tai toks vaizdas, kad man vos ne leukemija, nes ir blastus rodė. Pasimetus visai, jums kuriai darė?
Atsakyti
Gal kam bus idomu, nes kai guliausi i ligonine sis klausimas man buvo aktualus.Man penktadieni operavo angina(tonziles), siandiena israse. (kadangi papuoliau ant iseigyniu del to tik pirmadieni israse, siaip jei viskas gerai kita diena galite keliauti namo).
Operavo vietinej neutroje (tik uzsalde kaip pas stomotologa), siaip gydytojas pasiule geriau vietine nei narkoze, kadangi pilna narkoze labai kenkia organizmui. Operacijos metu skausmo beveik nesijaucia. Operacija trunka apie 20 min. Po operacijos be vaistu sunku, tai i para 3 kartus leido nuskausminamus. Praejus po operacijos penkiom valandom leidzia gerti ir valgyti kosytes. Taciau labai sunkiai gaunasi. Ta diena labai gerklyte kraujuoja.Kita diena lengviau,nes jau gali po truputi kramtyti, jau nekraujuoja.....
Siaip dar be vaistu negaliu apsieiti,gydytojas sake kad gali skaudeti iki 2 savaiciu, priklauso nuo organizmo....
Atsakyti
Sveikos,
Neradau tinkamesnes temos - praeita savaite pajutau kad skausmingai patino dantenos ties protiniais dantim, nieko nepamaniau, kol nepaziurejau i veidrodi - gerkleje vienoje puseje pamaciau keleta pusleliu, kurios baisiai isgasdino. Nulekiau pas LOR, sake tai tik kazkokios granules g.gif kadangi greitu laiku isvykstu atostogu, israse antibiotiku Zinnat, kuriuos jau penkta diena geriu (tiek ir liepe). Temp neturiu ir net nebuvo uzklilus, gerkles nebeskauda, jauciuos puikiai, bet tos pusleles kaip buvo taip ir liko, nezinau ar nerimauti ar keliauti vel pas LOR. Gal kam taip buvo?
Taip pat israse dar kitu antibiotiku atsargai veztis, bet nezinau - ar protinga butu 2 savaites gerti juos doh.gif
Atsakyti