Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(SuperBaba @ 2010 01 20, 18:23)
chiuncia, dekui uz informacija smile.gifO tai ir buni tik su tais baltinukais? Nesalta buna?> blush2.gif Ar ir kelnias galima but apsirengus? biggrin.gif Kojines? Nes pvz man kojos daznai sala biggrin.gif  blush2.gif

O dabar toks klausimas...Kiek duoti uz operacija?

Oj...dar toks klausimas...operacijos metu jei sysiu uzsimanai? doh.gif  lotuliukas.gif tiesiai i kelnes? blush2.gif  lotuliukas.gif

I operacine nuejau su storu chalatu, su savo pizaminem kelnem ir kojnem ax.gif ju (kojiniu ir kelniu) tikrai niekas neliepe nusimauti, nes tikrai saltoka buvo. Pries operacine kamabriukyje nusirengiau chalata, dave kepuraite ir ant "batukus" celofaninius ir vsio smile.gif po baltinukais buni nuoga, jokiu liemenuku ar maikuciu.

Jei jau nusprendet duoti, tai geriau pasiklausineti, kas zino kokia stafke eina. Tiesiai sviesiai sakau, as pati pasidomejau, ne tik Klinikose besioperavusiu, bet ir ten dirbanciu pazistamu. Daviau 200 blush2.gif nes tipo chirurgams 200-300 eina.

Pries operacija nueik i WC ir per operacija tikrai nebenoresi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2010 01 25, 15:46)
jei yra bakterija, tai angina isoperavus, ta bakterija nukeliaus i kitus organus, jei nusisnekejau-pataisyk, bet kazka panasaus skaiciau, mano vaikui angina pastoviai, tai labai daug skaicius visko.

Na as irgi galiu nusisneketi, bet palatoje gulejau su viena mergina, kuriai gydytojas pasake, gerai, kad isoperavom ta angina, nes ten uz jos buvo nusedusi bakterija, todel jos operacija buvo truputi sunkesne, nes jai kaip supratai nugrande ta bakterija g.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 01 26, 11:35)
Na as irgi galiu nusisneketi, bet palatoje gulejau su viena mergina, kuriai gydytojas pasake, gerai, kad isoperavom ta angina, nes ten uz jos buvo nusedusi bakterija, todel jos operacija buvo truputi sunkesne, nes jai kaip supratai nugrande ta bakterija g.gif

Mano vaikui išoperavo anginą, kartu su stafilokoku kuris ten gyveno ir nuolat gadino mano vaikiukui gyvenimą, bet tiek prieš operaciją tiek po jos buvo antibiotikų kursas (antibiotikai parenkami pagal tai kokiem ta bacila yra neatspari). Iš viso apie 20 dienų. Dabar po operacijos 4 mėn. ir tfu tfu tfu nei karto dar negėrėm antibiotokių, kai tuo tarpu anksčiau antibiotikų kursas būdavo kas mėnesį.
Beje, bent Santariškėse anginos operaciją daro su pilna narkoze.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2010 01 26, 12:26)
Mano vaikui išoperavo anginą, kartu su stafilokoku kuris ten gyveno ir nuolat gadino mano vaikiukui gyvenimą, bet tiek prieš operaciją tiek po jos buvo antibiotikų kursas (antibiotikai parenkami pagal tai kokiem ta bacila yra neatspari). Iš viso apie 20 dienų. Dabar po operacijos 4 mėn. ir tfu tfu tfu nei karto dar negėrėm antibiotokių, kai tuo tarpu anksčiau antibiotikų kursas būdavo kas mėnesį.
Beje, bent Santariškėse anginos operaciją daro su pilna narkoze.

Sėkmės 4u.gif

Tai vadinasi teisingai supratau. Mano palatos kaimynei irgi ta bakterija isoperavo, vadinasi husmor teiginys, kad isoperavus angina, bakterija nukeliauja i kitus organus nera teisnigas g.gif ji gali nukeliaut, jei nebus isoperuota (pati baketrija) manau, nes kaip sakiau pas ta panele ji buvo kiek zemiau gerkleje nei pacios tonziles, todel grande. Ji taip pat gere antibiotikus po pusmeti doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aciu visoms uz atsakymus smile.gif

Siuo metu esu ligonineje, apie 10val mane operuos smile.gif Bijau labai ziauriai...
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 05, 09:42)
Labas rytas,
Aciu visoms uz atsakymus smile.gif

Siuo metu esu ligonineje, apie 10val mane operuos smile.gif  Bijau labai ziauriai...

Sekmes 4u.gif

Parasyk kai jau atsigausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane operavo 3 Kauno ligoninej, labai geros gydytojos. Tik juokinga buvo, kai pries operacija gydytoja parase kokiu vaistu nusipirkt, nes jie neturi. Netgi kai pakilo auksta temperatura, jie neturejo jokiu vaistu. Kadangi buvo naktis ir nebuvo galimybes man ju nusipirkt, tai po kiek laiko surado analgino. Su savo drabuziais i operacine neleido eiti, dave ligonines pizama, tik kojines savo. Nueini i operacine, palieki slepetes prie duru ir guliesi ant stalo, uzmiegi labai greitai ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2010 02 05, 20:54)
Mane operavo 3 Kauno ligoninej, labai geros gydytojos. Tik juokinga buvo, kai pries operacija gydytoja parase kokiu vaistu nusipirkt, nes jie neturi. Netgi kai pakilo auksta temperatura, jie neturejo jokiu vaistu. Kadangi buvo naktis ir nebuvo galimybes man ju nusipirkt, tai po kiek laiko surado analgino. Su savo drabuziais i operacine neleido eiti, dave ligonines pizama, tik kojines savo. Nueini i operacine, palieki slepetes prie duru ir guliesi ant stalo, uzmiegi labai greitai ir viskas.

blink.gif blink.gif blink.gif nedave vaistu !!!... karsta.gif cia jau po operacijos? unsure.gif analginas skystina krauja juk, o po tokios operacijos gi cia visai netinkamas vaistas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As jau po visko.

10.50val jau gulejau ant stalo (apsirengus buvau ju marskinukus, su savo triusikeliais ir kojinem...tik ant galvos uzdejo kiepka ir ant koju). Labai bijojau , drebejau visa...anesteziologas pasake ileist vaistu, todel as apsvaigau...visu klausinejau ar as pabusiu, zliumbiau (tikriausiai juokingai atrodziau, mama 3 vaiku biggrin.gif ). Na ir paskui pasake, kad jau migdo , uzdejo kauke ir as la bai greitai uzmigau smile.gif Atsibudau 11.40val, is kar springt seilem pradejau, todel verte ant sono...dar pagulejau kazkiek laiko ten po operacijos, bet nemiegojau, o vis stebejau visus kas ka daro smile.gif Na, o paskui perkele jau i mano lova, tiksliau ir pati bandziau padeti smile.gif nuveze i palata. Turejau gulet tik ant sono, seiliu ryt negalima, kalbet negalima. Laselines vare viena po kitos smile.gif Vakar visa diena valgyti norejau. Man leidzia 4 kartus i diena antibiotikus. Nakciai suleido nuo skausmo ir miegui.
Labai nesmgu bu vo daryti i basona...net vandeni slaugyte atsukus buvo biggrin.gif dar pagalvojau, kad kaip gerai, kad as vienuteje guliu smile.gif

Siandien jau geriau...vaikstau, tik tokia apsvaigus esu, sunku dar. Nors ligonines maisto as nevalgau, bet pusrycius nusprendziau paragaut...bet nesugebejau sad.gif ir lyg nemalonu, lyg maiso kazkas. Vandenuka irgi negaliu gert...va kisieliaus atnese...nors as jo nemegstu ir negeriu niekad, bet jis man daug geriau suejo...isgeriau po truputuka viska bigsmile.gif

Tai va taip ir jauciuosi, dar ne visai atsigavus. Vaikinui pries mane dare operacija, tai jam kraujavo tik kelias valandas, o man visa diena ...jis daug geriau jauciasi nei as smile.gif

Sake jokio fizinio kruvio negalima...nelabai isivaizduoju kaip as nenesiosiu savo mazu ir dar rankiniu vaiku...

Gal parasykite ko man dar negalima? Slaugyte sake ir seksintis negalima biggrin.gif O kiek laiko kazi negalima to viso kruvio?

O ka man geriau valgyti grizus namo?Garu puode ruosta maista tikriausia galima?

O va buljona sake ryt gydytojas galima bus, tai tas buljonas tik skystis, ar su morkom, bulvem, svogunaus...tik sutrintas?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 06, 12:43)
Sveikutes,

As jau po visko.

10.50val jau gulejau ant stalo (apsirengus buvau ju marskinukus, su savo triusikeliais ir kojinem...tik ant galvos uzdejo kiepka ir ant koju). Labai bijojau , drebejau visa...anesteziologas pasake ileist vaistu, todel as apsvaigau...visu klausinejau ar as pabusiu, zliumbiau (tikriausiai juokingai atrodziau, mama 3 vaiku biggrin.gif ). Na ir paskui pasake, kad jau migdo , uzdejo kauke ir as la bai greitai uzmigau smile.gif Atsibudau 11.40val, is kar springt seilem pradejau, todel verte ant sono...dar pagulejau kazkiek laiko ten po operacijos, bet nemiegojau, o vis stebejau visus kas ka daro smile.gif Na, o paskui perkele jau i mano lova, tiksliau ir pati bandziau padeti smile.gif nuveze i palata. Turejau gulet tik ant sono, seiliu ryt negalima, kalbet negalima. Laselines vare viena po kitos smile.gif Vakar visa diena valgyti norejau. Man leidzia 4 kartus i diena antibiotikus. Nakciai suleido nuo skausmo ir miegui.
Labai nesmgu bu vo daryti i basona...net vandeni slaugyte atsukus buvo biggrin.gif dar pagalvojau, kad kaip gerai, kad as vienuteje guliu smile.gif

o tai pirmą dieną negalima iš lovos keltis? net iki tualeto? blink.gif aš kažkaip tikėjausi, kad galima tą daryt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 02 07, 11:53)
o tai pirmą dieną negalima iš lovos keltis? net iki tualeto? blink.gif aš kažkaip tikėjausi, kad galima tą daryt.. unsure.gif

Ne, man neleido...tik velai vakare paklause ar noriu i wc ir parodziau, kad noreciau pati nueiti...sesele leido su slauges pqagalba...labai silpnai jauciausi, atrodo plauke viskas...slauge neleido wc duru net uzdaryt biggrin.gif geriau buciau i basona padarius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 07, 12:10)
Ne, man neleido...tik velai vakare paklause ar noriu i wc ir parodziau, kad noreciau pati nueiti...sesele leido su slauges pqagalba...labai silpnai jauciausi, atrodo plauke viskas...slauge neleido wc duru net uzdaryt biggrin.gif geriau buciau i basona padarius biggrin.gif

vajetaus.. blink.gif dar labiau pradedu nelaukt tos dienos, kai man pjaus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 02 07, 12:17)
vajetaus.. blink.gif dar labiau pradedu nelaukt tos dienos, kai man pjaus.. unsure.gif

O kada jums numatoma operacija? Is tikruju patarciau neskaityti, nes prisiskaiciau ir labai bijojau. Siaip gi nereiskia, kad jums bus blogai...vaikinukas, kuri pries mane operavo-jautesi daug geriau nei as...jis sokinejo lovoj, kraujavo tik kelias valandas, draugus priiminejo, kalbet bande biggrin.gif Slauge sake, kad vis su juo ten kovoja. O mano organizmas siaip nusilpes, 3 mazi vaikai, du paskutiniai pametiniai, visos 3 cezario operacijos, tai ka noret is manes biggrin.gif O jums viskas bus tik gerai, pamatysit mirksiukas.gif
Atsakyti