Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(Monikaa @ 2010 02 21, 21:01)
nu pasisakyk zinok  mirksiukas.gif  gal jau jos eis i pabaiga..bet zinai kraujavimas gali but didesnis  g.gif

Aga, jau skambinau, sakiau, sake, kad gali buti padidejes kraujavimas, na, tikejaus prasirgti iki antradienio, o tik siandien pradejau ... unsure.gif nzn kaip man cia bus, dar ne vietine, vaziuosiu i klp...
Atsakyti
QUOTE(krissti@ @ 2010 02 21, 20:08)
Aga, jau skambinau, sakiau, sake, kad gali buti padidejes kraujavimas, na, tikejaus prasirgti iki antradienio, o tik siandien pradejau ... unsure.gif  nzn kaip man cia bus, dar ne vietine, vaziuosiu i klp...

niu sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 20, 16:08)
man nei uostyt nedave nei narkozes neleido papurske i gerkle ir kankino  biggrin.gif  doh.gif

oj blink.gif as nei uz ka "gyva" nesioperuociau schmoll.gif turejau jau adenoidu tokia operacija, taip ir stovi 10m tas vaizdelis ir skausmelis blink.gif del anginos jokiu svarstymu nebuvo, kaip tik pilnoje narkozeje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 22, 14:45)
oj  blink.gif as nei uz ka "gyva" nesioperuociau schmoll.gif turejau jau adenoidu tokia operacija, taip ir stovi 10m tas vaizdelis ir skausmelis blink.gif  del anginos jokiu svarstymu nebuvo, kaip tik pilnoje narkozeje ax.gif

man jau greiciau norejos nes jau sanarius labi skaudejo o laukti puse metu kad su pilna narkoze nebenorejau tai uztai ir pasiryzau greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 22, 15:02)
man jau greiciau norejos nes jau sanarius labi skaudejo o laukti puse metu kad su pilna narkoze nebenorejau tai uztai ir pasiryzau greiciau  smile.gif

Kazkaip neatrandu rysio g.gif reikejo laukt jei su narkoze nori??? blink.gif blink.gif blink.gif idomiai g.gif Kauno klinikose tas tikrai nieko bendro neturejo bigsmile.gif siaip pati esu toli grazu ne kauniete, bet uzteko savo gydytojo siuntimo ir nepraejus menesiui isoperavo 4u.gif
Atsakyti
As irgi nesuprantu del tiek laukimo? ohmy.gif as [as gydytoja buvau privaciai, susitarem, kad paskambins kai bus vieta operacijai...sake jis, kad siaip zmoniu yra, bet daznai labai daug kas atsisako...tai menstruacijos, tai suserga ir t.t. As pasakiau kokiai datai man geriausia, o jis ir paskambino neuzilgo thumbup.gif
Atsakyti
labuka o zinot ka mano vyras naudoja kai jam sukyla angina,nzn gal kuri ir zinot jau,bet jam tai padeda,uzsitaiso medaus su snapsiuku ir paskalauja gerkle,bet galima ir nuryt,kelios dienikes ir jam buna geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 23, 15:02)
As irgi nesuprantu del tiek laukimo? ohmy.gif as [as gydytoja buvau privaciai, susitarem, kad paskambins kai bus vieta operacijai...sake jis, kad siaip zmoniu yra, bet daznai labai daug kas atsisako...tai menstruacijos, tai suserga ir t.t. As pasakiau kokiai datai man geriausia, o jis ir paskambino neuzilgo thumbup.gif

nu va buciau zinoju buciau i kauna varius biggrin.gif bet aj...pas mus siauliuos stato i eile ir lauki puse metu ir ne naujiena cia o jau kuris laikas taip vyksta g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 23, 17:41)
nu va buciau zinoju buciau i kauna varius  biggrin.gif  bet aj...pas mus siauliuos stato i eile ir lauki puse metu ir  ne naujiena cia o jau kuris laikas taip vyksta  g.gif  doh.gif

As is Vilniaus mirksiukas.gif biggrin.gif

Na itariu uz pinigelius ir vieta atsirastu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 23, 19:53)
As is Vilniaus mirksiukas.gif  biggrin.gif

Na itariu uz pinigelius ir vieta atsirastu mirksiukas.gif

schmoll.gif ir sulaukus eiles dar reikia susimoket ir db už viską susimokėjau, na gal už nemažą sumą ir būtų išoperavę, bet eh..jau po laiko biggrin.gif
o kada jums nebeskaudėjo visai gerklytės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 24, 10:22)
o kada jums nebeskaudėjo visai gerklytės? smile.gif

Na man jau senokai neskauda smile.gif tiksliai nepasakysiu, bet tikrai jau senokai viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 24, 10:34)
Na man jau senokai neskauda smile.gif tiksliai nepasakysiu, bet tikrai jau senokai viskas gerai thumbup.gif

o man dar vis skauda, jau baimintis pradėjau unsure.gif viena puse labiau skauda ryjant unsure.gif
Atsakyti