QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 26, 11:25)
Na as kaune skambinausi i viena privacia, tikrai gera klinika, tai sake nuo 500-1100Lt operacija priklausomai nuo sudetingumo. Aisku gal ir paros ten kainuotu, bet iki 3000Lt tai abejoju.

nu as nekalbu apie pvz Baltijos amerikos klinika, kur nuo 3000 lt tik prasideda kalba apie anginos operacija o dar plius konsultacijos tyrimai, bet man nesuvokiamos ten ju kainos tokios
Bet siaip ar taip tikrai nera jokio reikalo operuotis privaciai, nieko ten gudriau nebus

pinigu taskymas
Papildyta:
QUOTE(markse @ 2010 02 26, 14:40)
Sveikos
na aš irgi šviežiai operuota

dar ojojoj kaip skauda, vakar iš ligoninės grįžau. Nežinau nežinau...baisiai čia jūs tom sumom mėtotės, paskui gydytojus keikiat, neva neduosi, nieko negausi

o kas kaltas?
Linkiu greiciau pasveikti
O del kainu tai tiesa, sumos nemenkos, bet ir ne milijonai, o del sventos ramybes pora simtu daktareliui pakist manau nedidelis nusikaltimas

nes tikrai ju visokiu buna, o isoperuota ir dar stresuot ten tikrai nenoreciau, kad nieks neprieina, nieks nepaklausia. Siaip man irgi nekainavo nei tyrimai, nei narkoze, nei vaistai ligoninej leidziami, nu niekas. Bet jei skaiciuoji su kelione, "pakistukais", ir vaistukais po to tai vistiek susidaro tu islaidu.