Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(krissti@ @ 2010 02 21, 13:03)
sveikos mergaites, kaip saunu , kad kai kurios jau po operacijos, man tai pilnos kelnes baimes , uz keliu dienu opercija ir man.. blink.gif  bet kaip cia bus man, matyt nuo tos baimes ir menesines velavo, tai dar sergu, apsunkins itariu visa reikala... blink.gif  o kiek ligonineje Klp ilgiausiai laiko gal zinote?

kokioj ligoninej ir pas ka KLP operuosies? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 25, 21:29)
Ziurint kas jums yra brangu smile.gif Vieniems tai gali pasirodyti kaip daug, kitiems nelabai smile.gif biggrin.gif

nu as jam sakau kad mes iki 1000lt turetumem isitekti jis sako kad nea?nes mum matai reiktu i kauna vaziuot operuotis.mes is kito miesto,tai va db ir nezinau ar uzteks ar nea g.gif
Atsakyti
Mergaitės sakykit apie kokias kainas šnekat. ax.gif Čia oficialiai į kasą kažkur mokėti reikia? smile.gif Ar tik už dėkingumą daktarams? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evrema @ 2010 02 26, 09:18)
nu as jam sakau kad mes iki 1000lt turetumem isitekti jis sako kad nea?nes mum matai reiktu i kauna vaziuot operuotis.mes is kito miesto,tai va db ir nezinau ar uzteks ar nea g.gif

Tikrai nereiks, jei operuosites ne privaciai, o "valdiskai" ir jei tik noresit "atsidekot" ax.gif Klinikose gali drasiai su kysium 250Lt prasisukt, valgyt nelabai gales, tai maisto nereiks, vaistus uz dyka leidzia. Kelione irgi i 100Lt turetu tilpti. Po to vaistu nuo skausmo nusipirkti. Ir viskas ax.gif i 500Lt drasiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inore @ 2010 02 26, 10:28)
Mergaitės sakykit apie kokias kainas šnekat. ax.gif  Čia oficialiai į kasą kažkur mokėti reikia? smile.gif  Ar tik už dėkingumą daktarams?  bigsmile.gif

Manau uz dekinguma, kalba eina ax.gif siaip nematau reikalo privaciai operuotis uz 1000Lt, jei nera extra atvejis ir gali menesi kita paluketi.
Atsakyti
Jus privaciai uz 1000Lt neprasisuksit schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif as klausiau kainu ax.gif 3000Lt operacija ir viena para biggrin.gif
Atsakyti
o jei kokios kainos blink.gif
as tai mokejau uz visus vaistus ir tyrimus ax.gif bet ne privaciai ir aisku be narkozes bet db jau kaip ir sveika tai jau dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

na aš irgi šviežiai operuota doh.gif dar ojojoj kaip skauda, vakar iš ligoninės grįžau. Nežinau nežinau...baisiai čia jūs tom sumom mėtotės, paskui gydytojus keikiat, neva neduosi, nieko negausi biggrin.gif o kas kaltas? g.gif
man operacija Santariškėse nieko nekainavo, niekas nieko nekainavo, tik vaistai va nuo skausmo 13 lt smile.gif po savaitės važiuosiu pasirodyt, tai gal kokią padėkos dovanėlę nuvešiu gydytojui (minimaliai, tikrai ne šimtais, ir tikrai ne pinigais) Nes buvau prižiūrėta, apžiūrėta thumbup.gif nieko man netrūko.

kas dėl baimių, prisiskaičius atrodė viskas daug baisiau doh.gif operacijos bijojau kaip velnias kryžiaus unsure.gif net temperatūra sukilo doh.gif jei pilna narkozė (jos kažkaip labiausiai bijojau), tai nieko nematai, nieko negirdi. Vienintelis dalykas - skauda. Bet tam yra vaistai. Kaip bus toliau, žiūrėsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 02 26, 14:40)
Sveikos  smile.gif

na aš irgi šviežiai operuota  doh.gif  dar ojojoj kaip skauda, vakar iš ligoninės grįžau. Nežinau nežinau...baisiai čia jūs tom sumom mėtotės, paskui gydytojus keikiat, neva neduosi, nieko negausi  biggrin.gif  o kas kaltas?  g.gif 
man operacija Santariškėse nieko nekainavo, niekas nieko nekainavo, tik vaistai va nuo skausmo 13 lt  smile.gif    po savaitės važiuosiu pasirodyt, tai gal kokią padėkos dovanėlę nuvešiu gydytojui (minimaliai, tikrai ne šimtais, ir tikrai ne pinigais)  Nes buvau prižiūrėta, apžiūrėta  thumbup.gif  nieko man netrūko.

kas dėl baimių, prisiskaičius atrodė viskas daug baisiau  doh.gif  operacijos bijojau kaip velnias kryžiaus  unsure.gif  net temperatūra sukilo  doh.gif  jei pilna narkozė (jos kažkaip labiausiai bijojau), tai nieko nematai, nieko negirdi. Vienintelis dalykas - skauda. Bet tam yra vaistai. Kaip bus toliau, žiūrėsim  4u.gif

niu sveik greiciau 4u.gif tai gerai kad as neskaiciau ir ejau drasiai,nors jau palatoj gazdint buvo pradeje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 26, 10:57)
Tikrai nereiks, jei operuosites ne privaciai, o "valdiskai" ir jei tik noresit "atsidekot" ax.gif  Klinikose gali drasiai su kysium 250Lt prasisukt, valgyt nelabai gales, tai maisto nereiks, vaistus uz dyka leidzia. Kelione irgi i 100Lt turetu tilpti. Po to vaistu nuo skausmo nusipirkti. Ir viskas ax.gif i 500Lt drasiai  mirksiukas.gif
Papildyta:

Manau uz dekinguma, kalba eina  ax.gif  siaip nematau reikalo privaciai operuotis uz 1000Lt, jei nera extra atvejis ir gali menesi kita paluketi.

matai kai nzn tu kaineliu tai ir mastai kad daug gali kainuot,as ir kazkaip galvoju kad isisteks,bet matai biski amziaureikia tai aciu bent tiek gerai,reiks bandyt vyrioka uzrasyt,bus matyt kaip cia gausis g.gif blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 26, 11:25)
Jus privaciai uz 1000Lt neprasisuksit schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif as klausiau kainu ax.gif 3000Lt operacija ir viena para biggrin.gif

Na as kaune skambinausi i viena privacia, tikrai gera klinika, tai sake nuo 500-1100Lt operacija priklausomai nuo sudetingumo. Aisku gal ir paros ten kainuotu, bet iki 3000Lt tai abejoju. g.gif nu as nekalbu apie pvz Baltijos amerikos klinika, kur nuo 3000 lt tik prasideda kalba apie anginos operacija o dar plius konsultacijos tyrimai, bet man nesuvokiamos ten ju kainos tokios blink.gif
Bet siaip ar taip tikrai nera jokio reikalo operuotis privaciai, nieko ten gudriau nebus ax.gif pinigu taskymas
Papildyta:
QUOTE(markse @ 2010 02 26, 14:40)
Sveikos  smile.gif

na aš irgi šviežiai operuota  doh.gif  dar ojojoj kaip skauda, vakar iš ligoninės grįžau. Nežinau nežinau...baisiai čia jūs tom sumom mėtotės, paskui gydytojus keikiat, neva neduosi, nieko negausi  biggrin.gif  o kas kaltas?  g.gif  

Linkiu greiciau pasveikti 4u.gif

O del kainu tai tiesa, sumos nemenkos, bet ir ne milijonai, o del sventos ramybes pora simtu daktareliui pakist manau nedidelis nusikaltimas blush2.gif nes tikrai ju visokiu buna, o isoperuota ir dar stresuot ten tikrai nenoreciau, kad nieks neprieina, nieks nepaklausia. Siaip man irgi nekainavo nei tyrimai, nei narkoze, nei vaistai ligoninej leidziami, nu niekas. Bet jei skaiciuoji su kelione, "pakistukais", ir vaistukais po to tai vistiek susidaro tu islaidu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiuncia: 27 vasario 2010 - 09:50
chiuncia, as lankiausi privaciai vilniuje grybo g. (ten dirba mano daktaras pas kuri operavausi), jis ir susake man tokia kaina mirksiukas.gif Berje klausiau koks skirtumas butu, tai sake jokio beveik....kokybe operuojant tikrai ta pati, aparatura ta pati, tik prieziura ir komforto daugiau smile.gif
Komforto man ir lazdynu ligonineje uzteko-viengulej gulejau, diena prieziuros nereikejo, nes vyras salia buvo, o nakciai sesutei siek tiek litu dave ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 27, 09:48)
o del sventos ramybes pora simtu daktareliui pakist manau nedidelis nusikaltimas blush2.gif nes tikrai ju visokiu buna, o isoperuota ir dar stresuot ten tikrai nenoreciau, kad nieks neprieina, nieks nepaklausia.

šventos ramybės? g.gif manai be pakištuko gydytojas specialiai blogai išoperuotų? biggrin.gif ar kaip? aš esu visiškai kategoriškai prieš tokius dalykus. Visi ten prieina ir paklausia, jei kas negerai, tai tu eini ir klausi smile.gif nebent norisi pasijausti labai dideliu ligoniu, apie kurį visi šokinėja, gal tada...bet ar verta?

kainos. tai juk anginos operacija, trunkanti 15 min blink.gif o jei kokia nors rimtesnė? kiek tada reiktų traukti iš kišenės? blink.gif
Atsakyti