Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(kritike7 @ 2010 02 18, 18:42)
tik as labai nenoriu ligoninei gulet,nes namie mazas vaikas,noriu jau kita diena po operacijos grizt namo.

Patikekite, jus po operacijos tikrai negalesite bus su vaiku...pas mane 3 mazi vaikai, vienas is ju galima syti jusu dukrytes amziaus biggrin.gif

Beje, as jauciuosi puikiai, valgau viska, net astresni maisteli...vienu zodziu viskas gerai smile.gif Tik keliant vaikus-jauciasi tempimas gerkleje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 18 vasario 2010 - 18:54
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 18, 19:53)
Patikekite, jus po operacijos tikrai negalesite bus su vaiku...pas mane 3 mazi vaikai, vienas is ju galima syti jusu dukrytes amziaus biggrin.gif

Beje, as jauciuosi puikiai, valgau viska, net astresni maisteli...vienu zodziu viskas gerai smile.gif Tik keliant vaikus-jauciasi tempimas gerkleje...

na tai saunu, pasveikus galima sakyt thumbup.gif
o as norejau paklaust gal zinot ka daryt labi ruriuka skauda nuo vaistuku badymo verysad.gif jau atsirado melyne unsure.gif o be ju irgi nekas jau galvojau nebeleisim siandien bet vakare vel prastai vos prariju, apziurejo gerkle gyna viskas lyg ir ok bet be vaistu neiseina doh.gif sad.gif
kritike7 stiprybes ir greito pasveikimo showoff.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikaa: 18 vasario 2010 - 21:40
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 18, 22:40)
na tai saunu, pasveikus galima sakyt  thumbup.gif
o as norejau paklaust gal zinot ka daryt labi ruriuka skauda nuo vaistuku badymo  verysad.gif  jau atsirado melyne  unsure.gif  o be ju irgi nekas jau galvojau nebeleisim siandien bet vakare vel prastai vos prariju, apziurejo gerkle gyna viskas lyg ir ok bet be vaistu neiseina  doh.gif  sad.gif
kritike7 stiprybes ir greito pasveikimo  showoff.gif  clap_1.gif

Man irgi vaistukus leido ilgai, na daug ko lausinejausi, bet niekas jokio stebuklingo patarimo nedave, kad neskaudetu ruriuka.. blush2.gif
tiesiog kai vaistukus suleisdavo ilgai svelniai masazuodavau, kad vaistukai issivaiksciotu,. Viena moteris patare deti medaus kompresus. Na, gal tai ir isitikinimas, bet man atrodo, kad po visu tu kompresu pasidarydavo lengviau ir karsti nuimdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2010 02 18, 22:52)
Man irgi vaistukus leido ilgai, na daug ko lausinejausi, bet niekas jokio stebuklingo patarimo nedave, kad neskaudetu ruriuka.. blush2.gif
tiesiog kai vaistukus suleisdavo ilgai svelniai masazuodavau, kad vaistukai issivaiksciotu,. Viena moteris patare deti medaus kompresus. Na, gal tai ir isitikinimas, bet man atrodo, kad po visu tu kompresu pasidarydavo lengviau ir karsti nuimdavo  smile.gif

aga apie medu man mama sake, bet galvojau kazi ar pades, nu tada reikia pamegint, nes siandien ti jau labai skauda verysad.gif ir nebera jau kur idurt adatos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2010 02 18, 22:52)
Viena moteris patare deti medaus kompresus. Na, gal tai ir isitikinimas, bet man atrodo, kad po visu tu kompresu pasidarydavo lengviau ir karsti nuimdavo  smile.gif

o kaip ji dejai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 18, 22:40)
na tai saunu, pasveikus galima sakyt  thumbup.gif
o as norejau paklaust gal zinot ka daryt labi ruriuka skauda nuo vaistuku badymo  verysad.gif  jau atsirado melyne  unsure.gif  o be ju irgi nekas jau galvojau nebeleisim siandien bet vakare vel prastai vos prariju, apziurejo gerkle gyna viskas lyg ir ok bet be vaistu neiseina  doh.gif  sad.gif
kritike7 stiprybes ir greito pasveikimo  showoff.gif  clap_1.gif

Man ukola suleido tik ta diena kai operavo, vakare pries miega. Kita diena as nuejau pas sesele ir paklausiau, negi nera kitu vaistu be tu ukolu, nes as tai ziauriai ju bijau biggrin.gif Kaip begemotas skiepu biggrin.gif Tada manes paklause ar as nealergiska analginui ir leido skiesta analgina man i vena (badyt nereikia, nes kateteris joje) thumbup.gif veikimas analgino trumpesnis, bet 3 kart atrodo galima ax.gif O jau namuose gydytojas sake ger paracetamoli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 19, 09:25)
Man ukola suleido tik ta diena kai operavo, vakare pries miega. Kita diena as nuejau pas sesele ir paklausiau, negi nera kitu vaistu be tu ukolu, nes as tai ziauriai ju bijau biggrin.gif Kaip begemotas skiepu biggrin.gif  Tada manes paklause ar as nealergiska analginui ir leido skiesta analgina man i vena (badyt nereikia, nes kateteris joje) thumbup.gif veikimas analgino trumpesnis, bet 3 kart atrodo galima ax.gif  O jau namuose gydytojas sake ger paracetamoli  biggrin.gif

o jei as savaite jau subadyta verysad.gif bet siandien ryta supykau ir sakau jau gaila ruriuko, tai isgeriau nimesili milteliais ziuresim jo veikimo ilgi huh.gif man kadangi ir ligoninej nebuvo kateterio tai visada i raumenis ir bade unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 19, 13:00)
o jei as savaite jau subadyta  verysad.gif  bet siandien ryta supykau ir sakau jau gaila ruriuko, tai isgeriau nimesili milteliais ziuresim jo veikimo ilgi  huh.gif man kadangi ir ligoninej nebuvo kateterio tai visada i raumenis ir bade  unsure.gif

na man ligoninej irgi tris dienas bade, bet tas skausmas buvo zymiai pakenciamesnis nei gerkles...aisku paskui as badymo mielai atsisakiau ir lengvai isgerdavau Ketonalio maza tabletyte mirksiukas.gif
o melyne, kuria "gavau" po pirmo akuolo ligoninej, nes pataike kraujagysle blink.gif tai pranyko gal po menesio tik, o pats guzas/kietumas dar veliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 19, 16:06)
na man ligoninej irgi tris dienas bade, bet tas skausmas buvo zymiai pakenciamesnis nei gerkles...aisku paskui as badymo mielai atsisakiau ir lengvai isgerdavau Ketonalio maza tabletyte  mirksiukas.gif
o melyne, kuria "gavau" po pirmo akuolo ligoninej, nes pataike kraujagysle blink.gif  tai pranyko gal po menesio tik, o pats guzas/kietumas dar veliau  doh.gif

man guziuku kaip ir nera, tik vienoj vietoj jau melyne maza, bet jau gulet skauda, bet db nuo ryto kai isgeriau nimesilio tai iki db dar lyg ir gerai biski skauda bet kenktet galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 19, 16:50)
man guziuku kaip ir nera, tik vienoj vietoj jau melyne maza, bet jau gulet skauda, bet db nuo ryto kai isgeriau nimesilio tai iki db dar lyg ir gerai  biski skauda bet kenktet galima  mirksiukas.gif

nu tai ne tokia gal, nes pas mane kumscio dydzio ta melyne buvo blink.gif

o kas del skausmo gerkles, tai man LOR gydytoja, jau kai buvau po operacijos praejus 12 dienu, sakiau, kad ausis biski sakuda ir gerkle, tai sako negalima jokio skausmo kentet po operacijos, jokiu stresu organizmui nebereikia, geriau isgert nimesilio, nes jis jau nera toks baisus vaistas kaip Ketonalis ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 19, 16:56)
nu tai ne tokia gal, nes pas mane kumscio dydzio ta melyne buvo  blink.gif

o kas del skausmo gerkles, tai man LOR gydytoja, jau kai buvau po operacijos praejus 12 dienu, sakiau, kad ausis biski sakuda ir gerkle, tai sako negalima jokio  skausmo kentet po operacijos, jokiu stresu organizmui nebereikia, geriau isgert nimesilio, nes jis jau nera toks baisus vaistas kaip Ketonalis ir panasiai.

ok.gif vadinas nereikia bijot kad skauda, nes man tai kelias dienas ausis laaabai skaudejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 19, 13:00)
o jei as savaite jau subadyta  verysad.gif  bet siandien ryta supykau ir sakau jau gaila ruriuko, tai isgeriau nimesili milteliais ziuresim jo veikimo ilgi  huh.gif man kadangi ir ligoninej nebuvo kateterio tai visada i raumenis ir bade  unsure.gif

Bet kateteri galima paprasyti biggrin.gif
Atsakyti