QUOTE(markse @ 2010 03 04, 16:28)
nenoriu išgąsdinti, kiekvienam savaip, bet. man net gydytoja sakė, kad trečia diena yra tokia, kai žaizda pradeda gyti ir tada skauda labiausiai. taigi mano organizmas patvirtino tą taisyklę. Trečią dieną jau kaip pradėjo skaudėt

Normaliau pasijaučiau tik praėjus savaitei po operacijos

dabar savaitė ir 3 dienos, tai ką galiu pasakyt - skauda, bet jau kentėt galima, valgyt irgi galima. Bet tikiuosi, kad jums bus viskas
niu žiurėsiu, kaip ryt bus.. man tik pasakė, kad pavojingiausios dienos dėl galimo kraujavimo yra 6, 9 ir 10, jei gerai pamenu.. o jei nimesilis nepadės, turiu leidžiamu vaistuku, tai tikiuos, kad neskaudės labiau nei kad pirmą dieną po breketų įdėjimo
QUOTE(inore @ 2010 03 04, 16:32)
O kaip mergaitės jums ryjasi? nes aš kai sergu tai verkiu jei riekia nuryti seiles, o po operacijos idomu kaip ar toks pat skausmas?

Nors čia žinoma negalima sprensti jaučiu kiekvienai savaip. Linkiu jums kuo greičiau pasveikti.

Ir greit visai iš ligoninės palidžia, aš jau kažkaip nusiteikiau kokias 4-5 dienas gulėt.
na, mane paguldė antradienį, vakar operavo, o namo norėjo išleist ryt, bet aš jau norėjau namučia

o ir apžiūrėjus pasakė, kad viskas normaliai atrodo, tai ir išleido

visgi smagiau savoj lovoj gulėt nei ligoninės