Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

markse, jums niekas nesako moketi...nenorit-nemokat 4u.gif

Mano operacija truko 40min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 02 27, 11:49)
šventos ramybės?  g.gif manai be pakištuko gydytojas specialiai blogai išoperuotų?  biggrin.gif  ar kaip? aš esu visiškai kategoriškai prieš tokius dalykus. Visi ten prieina ir paklausia, jei kas negerai, tai tu eini ir klausi  smile.gif  nebent norisi pasijausti labai dideliu ligoniu, apie kurį visi šokinėja, gal tada...bet ar verta?

kainos. tai juk anginos operacija, trunkanti 15 min  blink.gif  o jei kokia nors rimtesnė? kiek tada reiktų traukti iš kišenės?  blink.gif

blogai tikrai neisoperuos, kokybe nesiskirs smile.gif bet nezinia kur papulsi, ant kokio zmogaus ax.gif jei esi pries tai ir neduok...
as nebuvau tokia kategoriska, o ir turejau is ko paduoti, tai ir padaviau, nes tikrai pasiklausinejau daugiau ismananciu "ta sistema" nei as pati, ir supratau, kad visi ten laukia atlapom kisenem doh.gif
jei nori dideliu ligoniu pasijust apie kuri sokineja, eini i privacia klinika ir operuojies uz 5000lt mirksiukas.gif
mano operacija irgi apie 40min truko ir nera ji visai paprasta, kaip daugumai atrodo.
o kadangi pakystukas buvo pries operacija, tai jau suma tikrai nepriklause nuo operacijos sudetingumo...cia privacioje klinikoje tau priskaiciuotu ax.gif
Atsakyti
aš prieš operaciją nieko nedaviau..
po operacijos, per pirmą apžiūrą atsilyginau. nemanau, kad dėl to prasčiau operavo...bet niekad negali žinoti ant ko pataikysi g.gif
o sesutėms tris dėžutes saldainių nupirkom, kad visoms pamainoms tektu.
o vaistams(per visa gydymosi laiką) išleidau kažkur 50 litų.
Atsakyti
Na va vakar buvau pas daktare konsutacijai tai paskyrė operacija, kovo 19 d.
Operacijos nebijau, tik laikotarpio po jos bijau, labai nepernešu skausmo, o adatų dar labiau. doh.gif biggrin.gif
Ir dar mergaitės noriu jūsų patirties, kaip manot ar jau balandį antroj pusėj gaėsiu keliauti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inore: 03 kovo 2010 - 09:43
QUOTE(inore @ 2010 03 03, 10:42)
Na va vakar buvau pas daktare konsutacijai tai paskyrė operacija, kovo 19 d.
Operacijos nebijau, tik laikotarpio po jos bijau, labai nepernešu skausmo, o adatų dar labiau.  doh.gif  biggrin.gif
Ir dar mergaitės noriu jūsų patirties, kaip manot ar jau balandį antroj pusėj gaėsiu keliauti?  unsure.gif

Viskas bus ok 4u.gif pamatysi, aisku pakentet siek tiek reiks, bet tikrai nesusitraumuosi visam gyvenimui bigsmile.gif vaistu nuo skausmo yra ir geriamu, as trecia diena jau sekmingai geriau, todel adatu ir nereikejo mirksiukas.gif

o balandzio antroj pusej jau tikrai galesi keliauti bigsmile.gif as per menesi po operacijos ir kaledas ir naujus ir vestuves(ne savo) atsvenciau labai sekmingai. biggrin.gif
o jei ir silti krastai, manau jau bus menuo praejes praktiskai, tai busi kaip nauja thumbup.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
aš jau irgi galiu prisidėt prie būrio, kurios be anginos smile.gif vakar išoperavo, o šiandien jau namučiuose esu smile.gif kaip džiaugiuos, kad viskas praėjo ir tikiuos, kad didesni skausmeliai nebeužpuls rolleyes.gif
Atsakyti
Cheery papasakokit plačiau kaip sekės. ax.gif Taip greit paleido iš ligoninės thumbup.gif
Kaip jaučiatės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2010 03 04, 15:51)
Cheery papasakokit plačiau kaip sekės.  ax.gif  Taip greit paleido iš ligoninės  thumbup.gif
Kaip jaučiatės.  bigsmile.gif

na, kadangi labiausiai bijojau pačios operacijos, tai vakar rytas buvo baisiausias man smile.gif operacinėj, kol užmigau, tai ašaros iš baimės riedėjo blush2.gif bet va praėjus kokiom trim valandom po grįžimo į palatą, jau pati savarankiškai iš lėto kėliausi ir ėjau smile.gif
dar kančia buvo, kai palatos kaimynės pietavo, o aš negalėjau biggrin.gif tai vakarienei gavau lašalinę ir vėliau dar skysto jogurto sugeriau, tada atsigavau smile.gif
dabar tik jaučiasi diskomfortas ryjant ir tiek smile.gif buvau nusiteikusi, kad skaudės labiau.. nebent tai dar laukia ateity.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 03 04, 15:01)
dabar tik jaučiasi diskomfortas ryjant ir tiek smile.gif buvau nusiteikusi, kad skaudės labiau.. nebent tai dar laukia ateity.. unsure.gif

nenoriu išgąsdinti, kiekvienam savaip, bet. man net gydytoja sakė, kad trečia diena yra tokia, kai žaizda pradeda gyti ir tada skauda labiausiai. taigi mano organizmas patvirtino tą taisyklę. Trečią dieną jau kaip pradėjo skaudėt doh.gif Normaliau pasijaučiau tik praėjus savaitei po operacijos unsure.gif dabar savaitė ir 3 dienos, tai ką galiu pasakyt - skauda, bet jau kentėt galima, valgyt irgi galima. Bet tikiuosi, kad jums bus viskas thumbup.gif
Atsakyti
O kaip mergaitės jums ryjasi? nes aš kai sergu tai verkiu jei riekia nuryti seiles, o po operacijos idomu kaip ar toks pat skausmas? blush2.gif Nors čia žinoma negalima sprensti jaučiu kiekvienai savaip. Linkiu jums kuo greičiau pasveikti. 4u.gif
Ir greit visai iš ligoninės palidžia, aš jau kažkaip nusiteikiau kokias 4-5 dienas gulėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 03 04, 16:01)
na, kadangi labiausiai bijojau pačios operacijos, tai vakar rytas buvo baisiausias man smile.gif operacinėj, kol užmigau, tai ašaros iš baimės riedėjo blush2.gif bet va praėjus kokiom trim valandom po grįžimo į palatą, jau pati savarankiškai iš lėto kėliausi ir ėjau smile.gif
dar kančia buvo, kai palatos kaimynės pietavo, o aš negalėjau biggrin.gif tai vakarienei gavau lašalinę ir vėliau dar skysto jogurto sugeriau, tada atsigavau smile.gif

Kaip smagu, kad viskas thumbup.gif Bet kaip greitai...as negaleciau ir atsikelti biggrin.gif
QUOTE(inore @ 2010 03 04, 16:32)
Ir greit visai iš ligoninės palidžia, aš jau kažkaip nusiteikiau kokias 4-5 dienas gulėt.  biggrin.gif

Mane operavo penktadieni, o paleido tik antradieni mirksiukas.gif As ta pacia diena velai vakare vos nuejau su pagalba iki wc....tikrai jauciausi silpna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 03 04, 16:28)
nenoriu išgąsdinti, kiekvienam savaip, bet. man net gydytoja sakė, kad trečia diena yra tokia, kai žaizda pradeda gyti ir tada skauda labiausiai. taigi mano organizmas patvirtino tą taisyklę. Trečią dieną jau kaip pradėjo skaudėt  doh.gif  Normaliau pasijaučiau tik praėjus savaitei po operacijos  unsure.gif  dabar savaitė ir 3 dienos, tai ką galiu pasakyt - skauda, bet jau kentėt galima, valgyt irgi galima. Bet tikiuosi, kad jums bus viskas  thumbup.gif

niu žiurėsiu, kaip ryt bus.. man tik pasakė, kad pavojingiausios dienos dėl galimo kraujavimo yra 6, 9 ir 10, jei gerai pamenu.. o jei nimesilis nepadės, turiu leidžiamu vaistuku, tai tikiuos, kad neskaudės labiau nei kad pirmą dieną po breketų įdėjimo biggrin.gif

QUOTE(inore @ 2010 03 04, 16:32)
O kaip mergaitės jums ryjasi? nes aš kai sergu tai verkiu jei riekia nuryti seiles, o po operacijos idomu kaip ar toks pat skausmas?  blush2.gif  Nors čia žinoma negalima sprensti jaučiu kiekvienai savaip. Linkiu jums kuo greičiau pasveikti. 4u.gif
Ir greit visai iš ligoninės palidžia, aš jau kažkaip nusiteikiau kokias 4-5 dienas gulėt.  biggrin.gif

na, mane paguldė antradienį, vakar operavo, o namo norėjo išleist ryt, bet aš jau norėjau namučia ax.gif o ir apžiūrėjus pasakė, kad viskas normaliai atrodo, tai ir išleido smile.gif
visgi smagiau savoj lovoj gulėt nei ligoninės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 04 kovo 2010 - 15:47