Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(cheery @ 2010 03 04, 16:46)
visgi smagiau savoj lovoj gulėt nei ligoninės  rolleyes.gif

Gal ir taip smile.gif Jei ant galvos nelipa 3 mazameciai biggrin.gif Man butu be sansu namuose gulet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 04, 15:36)
Mane operavo penktadieni, o paleido tik antradieni mirksiukas.gif  As ta pacia diena velai vakare vos nuejau su pagalba iki wc....tikrai jauciausi silpna biggrin.gif

mane parvežė apie 14 val. Tai kaip sakoma iki ryto ir pragulėjau biggrin.gif nei keltis, nei valgyt, nei gert nebuvo nei noro, nei jėgų schmoll.gif ir į wc visai nesinorėjo biggrin.gif operavo pirmadienį, išleido ketvirtadienį. Bet čia priklauso nuo gydytojo. Nes buvo, ką išleido antradienį ir trečiadienį.

QUOTE(cheery @ 2010 03 04, 15:46)
niu žiurėsiu, kaip ryt bus.. man tik pasakė, kad pavojingiausios dienos dėl galimo kraujavimo yra 6, 9 ir 10, jei gerai pamenu.. o jei nimesilis nepadės, turiu leidžiamu vaistuku, tai tikiuos, kad neskaudės labiau nei kad pirmą dieną po breketų įdėjimo biggrin.gif

aš tai be vaistų niekaip sad.gif visą savaitę geriau.

inore
, nežinau ar toks pats skausmas, bet seiles ryti tikrai sunku. kadangi mane kamavo lėtinis nepūlingas tonzilitas, kuris pradėjo ėsti širdį, pastoviai vaikščiodavau su 37,2. Tai kaip sakoma, man dabar labai labai skauda, aš prie tokio skausmo nepratus biggrin.gif gal kitas sakys: oi, čia geriau nei pūlinga angina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 04 kovo 2010 - 17:09
Taip Superbaba skaičiau jūsų patyrimus čia kad ilgiau gulėjot. ax.gif O kaip dabar jaučiatės? bigsmile.gif Kiek laiko jau po operacijos? rolleyes.gif

Markse pas mane pūlinga visada būna, tai toks skausmelis kad ojojoj karsta.gif Paskutinį kartą kai skaudėjo jau verkdama močiutės prašiau nuo miego vaistų, kad užmikčiau ir neskaudėtų, net nuskausminamieji nepadėjo, nelabai stiprius ir gėriau, o leidžiamų neturėjau. doh.gif

O kaip atsigaudinėjat po narkozės, greitai atsibundat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2010 03 04, 17:51)
Markse pas mane pūlinga visada būna, tai toks skausmelis kad ojojoj karsta.gif Paskutinį kartą kai skaudėjo jau verkdama močiutės prašiau nuo miego vaistų, kad užmikčiau ir neskaudėtų, net nuskausminamieji nepadėjo, nelabai stiprius ir gėriau, o leidžiamų neturėjau.  doh.gif

O kaip atsigaudinėjat po narkozės, greitai atsibundat?  ax.gif

ojej...tai gal po operacijos ir lengviau bus biggrin.gif nors man tai nuskausminamųjų reikėdavo, nes kitaip nei seilių nuryt negalėdavau. Gėriau Dolmen, jie ir priešuždegiminiai. tai ir temperatūra numušdavo. O ją iki 38 turėjau kasdien. 8 dienas. Dabar 37,1 liko tik smile.gif

po narkozės tai lengvai, prikelia ir viskas. Tik kadangi aš prieš operaciją iš jaudulio visą naktį nemigus buvau, tai labai dar norėjau pamiegot lotuliukas.gif supykau net kai prikėlė ir neleido užsimerkt biggrin.gif bet čia irgi kaip kam. Būna kad vemia žmonės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 04 kovo 2010 - 18:34
QUOTE(markse @ 2010 03 04, 19:33)
po narkozės tai lengvai, prikelia ir viskas. Tik kadangi aš prieš operaciją iš jaudulio visą naktį nemigus buvau, tai labai dar norėjau pamiegot  lotuliukas.gif  supykau net kai prikėlė ir neleido užsimerkt  biggrin.gif bet čia irgi kaip kam. Būna kad vemia žmonės  verysad.gif

aš irgi labai miego norėjau biggrin.gif pikta buvo, kad vis prieina ir krutina biggrin.gif akys žiauriai sunkios buvo, tai ir neatsimerkinėjau, tik galva palinksėdavau, kad nemiegu, atsimerkiau, tik kai parvežė į palatą ir reikėjo į savo lovą įlipt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 04 kovo 2010 - 18:39
QUOTE(inore @ 2010 03 04, 18:51)
Taip Superbaba skaičiau jūsų patyrimus čia kad ilgiau gulėjot.  ax.gif  O kaip dabar jaučiatės?  bigsmile.gif Kiek laiko jau po operacijos? rolleyes.gif

O kaip atsigaudinėjat po narkozės, greitai atsibundat?  ax.gif

As jauciuosi puikiai, viska valgau, alkoholi vartoju biggrin.gif Po operacijos ryt bus menuo biggrin.gif

Nezinau, pabudau ir viskaa...paziurejau dar i laikrodi pries akis, apverte ant sono biggrin.gif Bet taip staigiai pabudau, kad net pati nesitikejau biggrin.gif Visa diena salia sedinciui vyrui rastelius rasiau lotuliukas.gif i vakara uzmigau pusvalandukui biggrin.gif
Atsakyti
laba, grizau ir as viena karta is ligonines, 10 d. prabuvau.... viskas butu gerai, jei ne trecia diena pasigautas virusas... tai ir prasidejo malonumai... galvojo, kad plauciu uzdegimas, padare nuotrauka, bronchitas... tai gydausi namie dabar, o kai ir pagalvoju bijojau tokiu dalyku kaip po narkozes, kad sergu menesinem per operacija ir pan.., visa tai tik smulkmenos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 03 04, 14:08)
kaip džiaugiuos, kad viskas praėjo ir tikiuos, kad didesni skausmeliai nebeužpuls rolleyes.gif

na ir kaip kažin sekasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 03 05, 21:20)
na ir kaip kažin sekasi?  ax.gif

kol kas man skausmingiausia buvo ne trečia diena, o trečia naktis po operacijos.. šianakt teko atsikelt išgert vaistų, nes atrodė, kad peiliukas koks gerklėj įstrigęs būtų.. unsure.gif tikiuos daugiau to jausmo neteks patirt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 03 06, 11:36)
kol kas man skausmingiausia buvo ne trečia diena, o trečia naktis po operacijos.. šianakt teko atsikelt išgert vaistų, nes atrodė, kad peiliukas koks gerklėj įstrigęs būtų.. unsure.gif tikiuos daugiau to jausmo neteks patirt.. unsure.gif

na matyt vis tik tiesa kad i trecia para jau skausmai didziausi buna g.gif man irgi tas pats budavo, tik as dar kokias 5naktis namie, keldavausi vaistu nakti isgerti, nes prabusdavau nuo skausmo unsure.gif

gerkit vaistukus ir sveikit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inore @ 2010 03 04, 18:51)

Markse pas mane pūlinga visada būna, tai toks skausmelis kad ojojoj karsta.gif Paskutinį kartą kai skaudėjo jau verkdama močiutės prašiau nuo miego vaistų, kad užmikčiau ir neskaudėtų, net nuskausminamieji nepadėjo, nelabai stiprius ir gėriau, o leidžiamų neturėjau.  doh.gif

As paskutinius kartus sirgdama angina taip pat verkdavau is skausmo cray.gif tai va tada ir nusprendziau, kad pats laikas imtis rimtesniu veiksmu g.gif

Siaip man tas skausmas po operacijos is pradziu kazkiek skyresi, nei sergant angina, bet kai pradejo ir ausis skaudet po operacijos, tai vienas prie vieno, kaip ir sergant angina viskas i ausis nueidavo 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiuncia: 06 kovo 2010 - 11:36
negi niekas klaipedoje nesioperuoja g.gif
man pamazu arteja ta didzioji diena - baimes pilnos kelnes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krissti@ @ 2010 03 05, 12:55)
laba, grizau ir as viena karta is ligonines, 10 d. prabuvau.... viskas butu gerai, jei ne trecia diena pasigautas virusas... tai ir prasidejo malonumai... galvojo, kad plauciu uzdegimas, padare nuotrauka, bronchitas... tai gydausi namie dabar, o kai ir pagalvoju bijojau tokiu dalyku kaip po narkozes, kad sergu menesinem per operacija ir pan.., visa tai tik smulkmenos... smile.gif

nu sveik greiciau, saugokis 4u.gif
QUOTE(cheery @ 2010 03 06, 11:36)

pazistamas jausmas, man tas toks kelias dieneles buvo net po dvieju savaiciu, kad net jau skaudjeo gerkle galvoju kazkas negerai blink.gif bet nieko pavartojau vaistuku ir praejo bet db slogas turiu tai kazkaip kabinas ligos tokios doh.gif
Atsakyti