Labą dienelę

Ateinu pasidalint anginos operacijos patirtim

)
Sirgdavau pūliuojančia angina kokiu aštuonis kartus per metus, tem nuolatine buvo 37,3. Kai paskutini karta susirgau, ir angina tesesi menesi laiko, beproto skaudejo, ir nuo jos mane net isbere, nutariau, kad reikes operuotis. Gavau siuntima, nulekiau i 3 ligonine, apziurejo, pasake kad reikes tyrimu, liepe pasirinkti data, ir atvaziuot jau su tyrimais

Eiliu visiskai jokiu, sako kada tik norit, kad ir sekancia savaite. Bet nutariau kad reik apsiprast su mintim tai pasirinkau laika po trijus sav. Pasidariau tyrimus ir nustatyta data atvaziavau i 3 ligonine, apziurejo ir pagulde. Ta pacia diena po kokiu 4 valandu atejo i palata ir issivede operuot. Nesveikai bijojau, neprisimenu net kelio

prisimenu tik kad is operacines isvezta buvo katik isoperuota panele ir ji gulejo tokia be faziu ir drebejo visa.. Viskas kojos pradejo linkt, galvojau nuprotesiu. Pagulde mane ant stalo, yvede kateteri, ir prisimenu kad tirpsta visas kunas, bet taip nemaloniai, keistas ziauriai jausmas, ir galvoju as tikrai gi neuzmingsiu man tik viskas tirpsta. Nu ka, ir paskui atsimenu, kad prabundu ir bandau kvepuot o man dar neiseina, nes mano gerklej dar intubacinis vamzdelis, kai pamate kad jau pabudau ji istrauke, perkele i lova ant ratuku ir nuveze i palata.. Truputi pykino, tai tik kai perkele i mano lova iskart pasilenkiau ir emiau vet, bet neskaudejo nes buvo katik vaistai nuo skausmo suleisti. Sake mano skrandis labai jautrus, nes laseli kraujo tik nurijau ir emiau vemt

) O paskui kazkaip visai greit atsiciuchinau, tik aisku iki tuliko eit buvo sunkoka, MB lydejo, o as vezlio zingsniu nes silpna ziauriai.. Tai va ta diena nieko nevalgiau ir negeriau, nes kazkaip bijojau. Kita diena apziurejo pasake kad viskas gerai, tai pabandziau gert, bet buvo kazkaip keista nes ziauriai daug vietos gerklej buvo ir ten viskas teliuskavosi, o as ciut nespringau

Leido vaistus man ketonal, tai man ir neskaudejo. Sekancia diena po operacijos issiprasiau jau namo, ir namie gydziaus, geriau nuo skausmo nimesili ryte per pietus ir pries nakti, nes skausmas nenormalus buvo, jei negerdavau. Ir siaip ziauriai skaudejo gert, apie valgyma net nesneku. O siaip paskui pradejau valgyt sureli, ir tas toks slkstus skonis burnoj nuo to fibrino, atrodo kaip kokius pulius valgyciau, tai stengdavaus nieko nevalgyt. Va ledai labai padedavo, dar skausma nuimdavo taip maloniai.
Tai va, o siandien yra 7 diena po operacijos, jauciuos silpna, numeciau 7kg, aisku ir sveriu ne 50

) taip graziai jauciuos, bet sedziu va dar spjaudau i servetee, nes kazkokios tasios seiles, ir ju neina nuryt. Gerkle truputi dar skauda, nors ir isgeriau nimesilio, bet nepasakyciau kad ypatingai, siand dar ir egzo laikyt buvau

) tik silpnoka siek tiek vaiksciot, tiek laiko isgulejau lovoj, tai kojos kazkokios atsisakiusios

o siaip puse velnio, gyvent galima
Klauskit dar apie kanors jei ydomu

ir taip jau kiek prirasiau

ai va neparasiau, kad operavo mane vedejas Siaulys, malonus ir labai fainas