Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(inore @ 2010 04 07, 09:58)
bet kažkaip iš giliau kažką atkosėju.  unsure.gif

na aš irgi...kažin normalu čia? g.gif ir norsis užgulta. Visada kažkaip sakydavo, kad nuo anginos. O dabar nuo ko?
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 04 07, 10:11)
na aš irgi...kažin normalu čia?  g.gif  ir norsis užgulta. Visada kažkaip sakydavo, kad nuo anginos. O dabar nuo ko?

Kažin ar čia nebus toks dalykas, kad seniau geklėj susikaupia bakterijos ar kas ten, o dabar neturi kur dėtis ir giliau lenda. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2010 04 07, 10:40)
Kažin ar čia nebus toks dalykas, kad seniau geklėj susikaupia bakterijos ar kas ten, o dabar neturi kur dėtis ir giliau lenda. unsure.gif

tai va ir anginos operavimo priešininkai ir sako, kad ne pjauti ją reikia, o naikinti ją sukėlusią priežastį. Pvz. dėl skrandžio bėdų gali veistis tos bakterijos. Žodžiu mergaitės, stiprinam savo organizmą biggrin.gif kitaip jau nebus smile.gif
Atsakyti
Kaip mano likimo drauges laikosi?

Mano savijauta sudina..gerkle skauda ir aplink ja viska skauda, temparatura laikosi, jegu visiskai nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 04 09, 14:30)
Kaip mano likimo drauges laikosi?
Mano savijauta sudina..gerkle skauda ir aplink ja viska skauda, temparatura laikosi, jegu visiskai nera schmoll.gif

na as kadangi neturedavau bedu del anginos ji nesukildavo, bet po eporacijos kas tik biski pasalu ar pan tuoj skauda gerkle... doh.gif o sanarius skauda ziauriai verysad.gif sako kad neturiu imuniteto ir tas streptokokas vis kimba.. unsure.gif
Atsakyti
kažkaip reikia tą imunitetą stiprint g.gif aš irgi: kosėju doh.gif smaugimas pasijaučia, kai daugiau pajudu unsure.gif nežinau nežinau ką čia daryt ir kuo gydytis cool.gif bet gerklės man neskauda, tik nuo kosulio šiek tiek peršti smile.gif
Atsakyti
na va, matau kad operacija dar nereiskia issigydyma unsure.gif
mano brolis operavosi angina pires 10 metu, jis labai patenkintas. bet sako kad dabar jei jau infekcija - tai iki plauciu uzdegimo unsure.gif
man gerkle skauda jau trecia savaite. pries savaite baigiau antibus, na nesinori vel gert. juo lab kad temp.nera

SB, o negali buti kad ne viska ispjove? gal paliko koki infekcijos zidini? ar neskambinai gydytojui?

Inore, as manyciau kad soliariumas palauks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 04 10, 15:28)

Inore, as manyciau kad soliariumas palauks  unsure.gif

na aš ta neblogai jaučiuos tik kai ryte atsikeliu kažkoks keistas jausmas gerklėj, peršti, nosis kažko pilna, po valandos paskui jau pagerėja. unsure.gif
Dėl soliarumo tai galvoju pasipratint prie saulės, nes neužilgo planuojam kelione kur šilta, jei būsiu balta visai,galiu nusvilt, šeip tai planuoju nueit pas daktare gal ką patars. smile.gif
Atsakyti
kuo gydydavotes pulinga angina? ta prasme, be antibu ka dar vartojote?
Atsakyti
Sveikos smile.gif as jau po operacijos trecia savaite, jauciuosi puikiai, nors viena puse ka rugsciau uzvalgius dar paskauda smile.gif ir vis dar keista kazkaip kai gerklej dabar tiek daug vietos. Dziaugiuos va dar ir 8kg numeciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olenka @ 2010 04 11, 08:46)
kuo gydydavotes pulinga angina? ta prasme, be antibu ka dar vartojote?

Bent jau as gydydavaus tik jox purskalu smile.gif pats geriausias dalykas, tik jis man padedavo, o viskas kitas man budavo ta spats kas nieko...
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 04 14, 13:42)
Sveikos smile.gif as jau po operacijos trecia savaite, jauciuosi puikiai, nors viena puse ka rugsciau uzvalgius dar paskauda smile.gif ir vis dar keista kazkaip kai gerklej dabar tiek daug vietos. Dziaugiuos va dar ir 8kg numeciau biggrin.gif
Papildyta:
Bent jau as gydydavaus tik jox purskalu smile.gif pats geriausias dalykas, tik jis man padedavo, o viskas kitas man budavo ta spats kas nieko...

tiek daug numetei? ax.gif oho, speju, pora savaiciu nieko nevalgei blink.gif

dziaugiuosi, kad jau po visko 4u.gif
Atsakyti
Na aš žinokit ir numečiau panašiai kg, bet kai yra nuo mesti tai labai smagu, bet žiūriu kuo toliau tuo skaniau jau viskas atrodo ir valgau, kad tik nebūtų kiaulystės dėsnis, kai gris ne 8 o kokie 10. sad.gif
Atsakyti