Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(olenka @ 2010 04 14, 14:13)
tiek daug numetei?  ax.gif oho, speju, pora savaiciu nieko nevalgei  blink.gif

dziaugiuosi, kad jau po visko  4u.gif

Nu tikrai galima sakyt kad nieko nevalgiau.. Ledus nebent ir tai per prievarta.. Negaledavau, bet ne del to kad skaudedavo, o del to, kad budavo toks slykstus skonis burnoj, o jis ypac sustipredavo bevalgant, ir mane nuo to skonio pykindavo, net nenoredavau pagalvot apie maista, fu dar dabar slykstu prisiminus smile.gif)
Jo del kg sugryzimo baisoka. Siaip noreciau eit vel begiot, kaip pries op, bet kazkaip dar nedrystu. Gal jus kas zinot kada jau leido pradet jum sportuot smile.gif
Atsakyti
Buvau 16 m., kai išoperavo anginą, ati dabar laringitai-tracheitai ir pan. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 04 14, 20:33)
Jo del kg sugryzimo baisoka. Siaip noreciau eit vel begiot, kaip pries op, bet kazkaip dar nedrystu. Gal jus kas zinot kada jau leido pradet jum sportuot smile.gif

Man neleido dar, nei sportuot, nei rankų aukštai kelti, ir sunkiai kelti negalima, 19 diena bus mėnuo, tai va nuo tada jau kaip ir galima būtų, bet sakiau pradėsiu nuo gegužės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 04 14, 20:33)

aš pradėjau sportuot praėjus kažkur mėnesiui po operacijos, irgi nesinori, kad per porą badavimo savaičių ištirpę kg sugrįžtų su kaupu.. biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nenumečiau jokių kg g.gif protest.gif kas atsitiko, tai tik "iš veido išėjau", pajuodau blink.gif

na buvot kas nors pas gydytoją dėl tų atryjamų nemalonumų? g.gif man jie vis dar nesibaigia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2010 04 14, 20:51)
Man neleido dar, nei sportuot, nei rankų aukštai kelti, ir sunkiai kelti negalima, 19 diena bus mėnuo, tai va nuo tada jau kaip ir galima būtų, bet sakiau pradėsiu nuo gegužės. smile.gif

Nesamone, o as jau ir uzuolaidas kabinausi, ir nukabinau, savaitgaly tapetuot kambari zadu biggrin.gif nu ka zinau, kad as gerai jauciuos, man nieks nesidaro.. Bet kad jus zinotumet kai nevalgiau kiek as receptu visokiausiu prisigalvojau biggrin.gif kai valgyt negali o taip norisi, ysijungia fantazija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 04 15, 07:48)

na buvot kas nors pas gydytoją dėl tų atryjamų nemalonumų?  g.gif  man jie vis dar nesibaigia  verysad.gif

Taip ir nebuvau nes man jau visai neiko kartais pakosėju bet jau beveik niekas neatsikosėja. Matyt beveik pagyjau. smile.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2010 04 15, 12:42)
Nesamone, o as jau ir uzuolaidas kabinausi, ir nukabinau, savaitgaly tapetuot kambari zadu biggrin.gif nu ka zinau, kad as gerai jauciuos, man nieks nesidaro.. Bet kad jus zinotumet kai nevalgiau kiek as receptu visokiausiu prisigalvojau biggrin.gif kai valgyt negali o taip norisi, ysijungia fantazija biggrin.gif

Jei puikiai jaučiatės kodėl gi ne, bet man daktarė nerekomendavo, kolkas laikaus rekomendacijų. rolleyes.gif
Atsakyti
na rankų kilnot negalima, kol yra kraujavimo galimybė smile.gif

aš irgi kosėju g.gif kartais daugiau, kartais mažiau...ech...
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 04 15, 13:02)
na rankų kilnot negalima, kol yra kraujavimo galimybė  smile.gif

aš irgi kosėju  g.gif  kartais daugiau, kartais mažiau...ech...

nebuvai pas gyd.?

su tuo ranku kilnojimu kaip nestumas gaunasi g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 04 15, 13:19)
nebuvai pas gyd.?

su tuo ranku kilnojimu kaip nestumas gaunasi  g.gif  bigsmile.gif

buvau pas šeimos. Tai ką ji mato, tai viskas tvarkoj. Kas giliau darosi, tai reikia žiūrėt. Ale man nesinori į Vilnių važiuot blush2.gif

ne tai kad rankų kilnot negalima, tiesiog ir pasilenkus ilgai būt, kad nesukelt kraujo spaudimo, ir išvis staigūs judesiai vengtini. Pvz, man buvo, kad lovoj pakėliau galvą kažkaip ne taip ir pradėjo kraujuot. Ačiū dievui, labai minimaliai. Bet jau buvau išsigandus.
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 04 15, 13:57)
buvau pas šeimos. Tai ką ji mato, tai viskas tvarkoj. Kas giliau darosi, tai reikia žiūrėt. Ale man nesinori į Vilnių važiuot  blush2.gif 

ne tai kad rankų kilnot negalima, tiesiog ir pasilenkus ilgai būt, kad nesukelt kraujo spaudimo, ir išvis staigūs judesiai vengtini. Pvz, man buvo, kad lovoj pakėliau galvą kažkaip ne taip ir pradėjo kraujuot. Ačiū dievui, labai minimaliai. Bet jau buvau išsigandus.

O cia po op kiek laiko buvo praeje?
Va man ryt po op 3 sav ir siandien isvis gerkles visiskai nebeskauda, jokio jausmo neber, o vakar dar buvo toks truputi jautesi, o dabar nieko, kaip nauja jauciuos smile.gif) Ir kaip siandien nakti buvo keista kai miegojau prasiverus fortke, ir atsikelus ryte man nebuvo istinus angina... Koks nuostabus jausmas smile.gif)) nes visada budavo tik fortke praverk ryte iskart atsikeli su istinusia gerkle...
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 04 15, 18:46)
O cia po op kiek laiko buvo praeje?

kai prasidėjo tie nemalonumai, buvo praėję 3 sav. Dabar jau 2 mėn unsure.gif tai kartais blogiau, kartais geriau unsure.gif vis tik aš jau [radedu galvot, kad čia ne LOR bėdos cool.gif kažkodėl...
Atsakyti