Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(markse @ 2010 04 24, 11:12)
tai kokio velnio tonziles šalint  g.gif  jei jau faringitas, tai faringitas. Nes jis tikrai nepabėgs, kai tonziles pašalinsi  g.gif  pas mane tai tonzilėse gyveno streptokokas smagiai įsitaisęs  doh.gif

Pas mane jau stafilokokas jau ne tik tonzilėse,bet ir pačiuose kaklo audiniuose gyvena doh.gif Tiksliau matyt,kad stafilokokas,nes kas ten tiksliai-sužinosiu ketvirtadienį.Tai ir šalins,nes bacilos tiesiog skyles audiniuose išgraužė ir vienoj pusėj iš tų tonzilių jau beveik nieko nebeliko doh.gif doh.gif Tai būtent sergu tik trachėjitais ir labai retai trachėjitas kombinuojasi su laringitu doh.gif Bijau,kad po to kokių plaučių uždegimų nebūtų.Pradžiai turėjau streptokoką B,bet sėkmingai išsigydžiau,o va,stafilokoko vis nepavyksta matyt atsikratyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 25 balandžio 2010 - 17:25
QUOTE(olenka @ 2010 04 24, 22:18)
pavyko isnaikinti? antibais?
as jau svarstau gal imanoma ir is tonzisiu ta biesa isvaryti  g.gif

Na kadangi jau sėdžiu išoperuota, tai tikrai neišsigydžiau. Antibai neveikdavo. Tai jais kaip ir negydžiau. Nežinau, jau neturėjau kantrybės amžinai čiulpti visokias tabletes, vaikščioti su 37,1 temperatūra. O ką čia žinai, gal ir įmanoma išsigydyti, bet tam reikia daug daug kantrybės smile.gif

Magnifique, oho blink.gif sveik, gydykis 4u.gif
Atsakyti
Magnifique, tikrai baisiai skamba doh.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man faringitu ziuriu nesibaigia...temperatura jau 37,4, kosuliai doh.gif Siandien nubudau visai uzkimus (jau is vakaro jaucau, kad taip bus), gerkleje lyg guzas kazkoks stovetu (dabar jau po siltu skysciu praejo)....Vienu zodziu ligos nuo manes nepabega schmoll.gif labiausiai bijau apkrest vaikus doh.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif

man irgi jau trečia savaitė kosulys unsure.gif atkosčiu, bet sunkiai...nežinau, reiks gal vėl pasirodyt gydytojai unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,

Papasakoti noriu ir as savo istorija ax.gif pries 5metus sirgau gripu labai ilgai ,teko gulti i ligonine ir tirti kodel nemazeja auksta temperatura, poto isaiskejo komplikacija miokarditas,bronchitas, ir letinis tonzilitas.tada ten kai gulejau prigirdyta buvau antibijotiku ir patare operuotis kaip tik sako db gerai nereiks vel gert pries operacija.bet kiti sako nepjauk taip ir isgyvenau iki dabar,bet tfu tfu 39 temperaturos kaip ir neturiu ,bet sergu daznai gerkles uzdegimu ir tik apie 37 buna kelias dienas bet skrepliavimas ,kosejimas,sloga daznai ir apie 2savaites issilaiko. doh.gif nuejau del kosulio neperseniausiai pas gydyt.lor. silainiuose sako tau butina operuotis tonziles ir Gerl yra refliuksas .na kazkiap dar norejau isitikinti ir kita nuomone isgirst nuejau pas lor i klinikas ten apziurejo ir pasake kad visiskai sveika operuot nieko nereikia net nera letinio tonzilito. g.gif tai ar gali isnykti jis jei kazkada buvo??? poto pasakiau kad sirgau miokarditu dar tada padare kraujo tyrima ASO streptokokus 18 norma. tai kaip ir nereik man tada operuotis ???kuo tikek nzn blink.gif , bet persalimais greit susergu ir gerkle pastoviai kutena kosuliai buna bet sako nuo refliukso ir atseit tie kamsciai tonzilese nuo jo,ju krapstyt negalma nes dar daugiau dauginsis o jie sako nepavojingi kaip snargliai praryji ir tiek g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 04 26, 09:31)
Magnifique, tikrai baisiai skamba  doh.gif  4u.gif  4u.gif

tai va taip doh.gif Kvailiausia,kad vis naujų skylių atsiranda doh.gif doh.gif Ir jau švelniai tariant nemenko gylio jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meilute1 @ 2010 04 26, 15:14)
Papasakoti noriu ir as savo istorija  ax.gif 

na lėtinio tonzilito manau kad išgydyti šiaip sau negalima...jei jau lėtinis, tai jis yra ir bus. Keista, kad gripo komplikacija LĖTINIS tonzilitas g.gif nes lėtinis tai manau iškart neišsivysto. Jis yra dažnų neišgydytų tonzilitų pasekmė. (bet aš ne gydytoja, gal būna ir kitaip) Aš asmeniškai jį įsitaisiau per nėštumą doh.gif

Jei tyrimai nerodo jokių uždegiminių procesų, tai kam operuotis?? aš už operaciją tik kraštutiniu atveju.
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 04 27, 08:33)
na lėtinio tonzilito manau kad išgydyti šiaip sau negalima...jei jau lėtinis, tai jis yra ir bus. Keista, kad gripo komplikacija LĖTINIS tonzilitas  g.gif  nes lėtinis tai manau iškart neišsivysto. Jis yra dažnų neišgydytų tonzilitų pasekmė. (bet aš ne gydytoja, gal būna ir kitaip) Aš asmeniškai jį įsitaisiau per nėštumą  doh.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o man prasidejo po antro nestumo.....

Meilute1, siulyciau dar kur nors pasikonsultuosi, nes pagal aprasyma tokia kebloka situacija unsure.gif o mes nieko gero patarti negalim unsure.gif
Atsakyti
Aš šian po LOR esu.Pasėlyje išaugo net 3 bacilos doh.gif Streptokoką B,Streptokoką pneumoniae ir Auksinis stafilokokas doh.gif doh.gif verysad.gif Tai liepė dabar grandziozinį antibiotikų kursą imt ir rašytis pas LOR santariškėse ir vasarą jau būtinai operuotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 04 29, 21:40)
Aš šian po LOR esu.Pasėlyje išaugo net 3 bacilos  doh.gif  Streptokoką B,Streptokoką pneumoniae ir Auksinis stafilokokas  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  Tai liepė dabar grandziozinį antibiotikų kursą imt ir rašytis pas LOR santariškėse ir vasarą jau būtinai operuotis unsure.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif o kaip su tom skylem? g.gif juk sakei kad is tonziliu beveik nieko neliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 04 29, 23:52)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif o kaip su tom skylem?  g.gif juk sakei kad is tonziliu beveik nieko neliko  doh.gif

Tai reiks pjaut tuos likučius ir dar aplinkui ir gilyn audinių,nes pragraužta giliai.Tai va,nuo antradienio pradedu leistis antibiotikus ir rašysiuos pirmadienį pas LOR į Santarus.Tikiuos kaip nors liepos pirmai pusei-rugpjūčiui patekt.Bandysiu pas E.Lesinską ar kaip ten jis.
Atsakyti