Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(olenka @ 2010 04 30, 00:52)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif o kaip su tom skylem?  g.gif juk sakei kad is tonziliu beveik nieko neliko  doh.gif

blink.gif blink.gif man prie men gera ispjove tonziles, bet neseniai vel uzejo gerkle skaudeti, paraudusi stipriai, kazkaip keistai kirbina, net griauzia atrodo, gal ir as turiu tu bacilu pilna kruva? blink.gif kaip jas reikia issitirti? blink.gif
Atsakyti
Mamytes, padekit. Nebezinau, ko imtis.

Persalau, glandos paraudo ir pasidare sunkoka ryti. Gerkles neskaudejo. Ejau pas LOR'a, israse Ospen'a. Nepadejo. Po kiek laiko pradejo skaudeti glandas, jos ir iki siol paraudusios (virs ju tiesiog raudoni lankai) ir truputi skauda. Temperaturos nejauciu, lyg ir nebuvo. Israse man po to kazkokius (nepamenu) kitus antibiotikus is dvieju komponentu - na si karta tikrai pades - ir vis tiek rezultatas nulinis. As ir su soda skalauju, ir ciulpiu tabletes - efekto nulis jau apie 1.5 menesio! Chlamidiju nerado. LOR sako operuoti - bet cia yra paprasciausias budas, bet kazin kur yra tikra problema.
Gal kam pazistama situacija? Nebegaliu, uzkankino ta paraudusi truputi skaudanti gerkle. Tai ivaro mane jau i nevilti... cray.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
va, pamaniau, gal kam jau taip buvo, tai gal ką patarti galėsite..
aš anginą išsioperavau pernai rugpjūti. kaip ir viskas gerai ligi šiol buvo, jaučiausi puikiai ir net apie anginą pamiršusi buvau. tik va nuo ketvirtadienio kaip labai prastai jaustis pradėjau. šiandien sumasčiau į gerklę pažiūrėti..o ten vienam šone(ten kur anksčiau tonzilė buvo) matosi kažkas balto..kaip manote kas tai gali būti? nejau vėl angina sugržo? doh.gif
bijau net pagalvoti apie tai schmoll.gif
ačiū iš anksto
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2010 05 09, 22:45)
Sveikutės  smile.gif
va, pamaniau, gal kam jau taip buvo, tai gal ką patarti galėsite..
aš anginą išsioperavau pernai rugpjūti. kaip ir viskas gerai ligi šiol buvo, jaučiausi puikiai ir net apie anginą pamiršusi buvau. tik va nuo ketvirtadienio kaip labai prastai jaustis pradėjau. šiandien sumasčiau į gerklę pažiūrėti..o ten vienam šone(ten kur anksčiau tonzilė buvo) matosi kažkas balto..kaip manote kas tai gali būti? nejau vėl angina sugržo?  doh.gif 
bijau net pagalvoti apie tai schmoll.gif
ačiū iš anksto

kiek girdejau, tonziles gali ataugti. bet gal ne taip greitai unsure.gif
gal reiketu gydytojui pasirodyti? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
siandien 5-a diena kai man isoperavo angina. Operacijos metu gerkleje gydytoja kai kuriose vietose siuvo, sake, siulai savaime po poros savaiciu istirps. Bet pastebejau, kad vienoje vietoje siulas "atsilaisvino" ir nemaloniai po visa burna "tasosi" (apie 2 cm). Gal kuri zino, ar tai normalu? ar taip turi buti? Be diskomforto, kad siulas lieciasi su gomurio "ataugele" (nezinau, kaip ji tiksliai vadinasi:), nieko daugiau nejauciu (nekraujuoja ar pan.)
Atsakyti
QUOTE(~Darija~ @ 2010 05 07, 20:48)
Mamytes, padekit. Nebezinau, ko imtis.

Persalau, glandos paraudo ir pasidare sunkoka ryti. Gerkles neskaudejo. Ejau pas LOR'a, israse Ospen'a. Nepadejo. Po kiek laiko pradejo skaudeti glandas, jos ir iki siol paraudusios (virs ju tiesiog raudoni lankai) ir truputi skauda. Temperaturos nejauciu, lyg ir nebuvo. Israse man po to kazkokius (nepamenu) kitus antibiotikus is dvieju komponentu - na si karta tikrai pades - ir vis tiek rezultatas nulinis. As ir su soda skalauju, ir ciulpiu tabletes - efekto nulis jau apie 1.5 menesio! Chlamidiju nerado. LOR sako operuoti - bet cia yra paprasciausias budas, bet kazin kur yra tikra problema.
Gal kam pazistama situacija? Nebegaliu, uzkankino ta paraudusi truputi skaudanti gerkle. Tai ivaro mane jau i nevilti...  cray.gif

Gal čia ne gerklėje problema? g.gif Gal GERL? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 04 25, 18:23)
Pas mane jau stafilokokas jau ne tik tonzilėse,bet ir pačiuose kaklo audiniuose gyvena  doh.gif  Tiksliau matyt,kad stafilokokas,nes kas ten tiksliai-sužinosiu ketvirtadienį.Tai ir šalins,nes bacilos tiesiog skyles audiniuose išgraužė ir vienoj pusėj iš tų tonzilių jau beveik nieko nebeliko  doh.gif  doh.gif Tai būtent sergu tik trachėjitais ir labai retai trachėjitas kombinuojasi su laringitu  doh.gif  Bijau,kad po to kokių plaučių uždegimų nebūtų.Pradžiai turėjau streptokoką B,bet sėkmingai išsigydžiau,o va,stafilokoko vis nepavyksta matyt atsikratyt  doh.gif

niu pasipasakokit man daugiau apie ta streptokoka blush2.gif as nzn ar man B bet kai vasara dare kraujo tyrima tai sake ju dviguba doze, tai ir operavo vien del ju angina, nes sako reikia salint, bet kad man vistiek ja uzeina paskaudet (gerkle) i dar nuo tu streptokoku skaudedavo sanariai, bet kad ir db skauda, aiskinu as tiem gydytojams darykit ka nors juk jau isoperavot o vistiek skauda, o bijau kad gali but dar blogiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 05 15, 23:06)
...nuo tu streptokoku skaudedavo sanariai, bet kad ir db skauda, aiskinu as tiem gydytojams darykit ka nors juk jau isoperavot o vistiek skauda, o bijau kad gali but dar blogiau  verysad.gif

man ir sakė, kad nuo anginos sąnarius skauda.. išsioperavau anginą, praėjo trys su pusę mėn. jau po operacijos, paguldė į reumatologinį Santariškėse ir dabar jau pradeda apie kitokias ligas kalbėt verysad.gif nors aš vis dar noriu tikėt, kad nuo anginos ir tiesiog dar nespėjo organizmas išsivalyt.. unsure.gif
kuriuos sąnarius Jums labiausiai skauda?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,va ir as turiu tokia problemike, bet vis nesusiruosiu operuotis nes oj kaip bijau doh.gif
Tai dabar nusipirkau labai stilinga ir miela skarute Sportland parduotuveje, kuria galima deveti ant kaklo, kad gerkles neperpustu. Yra visokiu atspalviu, galima prie drabuzeliu priderinti, vadinasi Wind x-treme. Tai dabar visai nesijauciu kvailai ir ligotai, nes atrodo, kad cia mano toks stiliukas, o ne gerkle perrista, kaip kad seniau. Bet operuotis matyt vistiek reikes, nes ta angina kaip tycia visada pavasari uzeina. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 05 16, 10:59)
man ir sakė, kad nuo anginos sąnarius skauda.. išsioperavau anginą, praėjo trys su pusę mėn. jau po operacijos, paguldė į reumatologinį Santariškėse ir dabar jau pradeda apie kitokias ligas kalbėt verysad.gif nors aš vis dar noriu tikėt, kad nuo anginos ir tiesiog dar nespėjo organizmas išsivalyt.. unsure.gif
kuriuos sąnarius Jums labiausiai skauda?

rankos riesus, net patinsta vaiksciodavau susirisus, bet uzeina neskauda, bet uzeina tai oj kad suriecia, tad ajau ir keliu sanarius skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 05 16, 12:18)
rankos riesus, net patinsta vaiksciodavau susirisus, bet uzeina neskauda, bet uzeina tai oj kad suriecia, tad ajau ir keliu sanarius skauda  unsure.gif

man irgi nuo riešų prasidėjo (šiuo metu jau jų neskauda), o dabar daugiausiai rankų pirštų sąnariai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 05 16, 12:28)
man irgi nuo riešų prasidėjo (šiuo metu jau jų neskauda), o dabar daugiausiai rankų pirštų sąnariai.. verysad.gif

aj ranku sanarius ir man paskausta, bet galvodavau gal nuo rasymo prie kompiuterio, sakiau vasara teks eit vel pas kita reimatologe tegu ziuri, nes bijau kad nebutu blogai, tuo labiau kad senelis mano reumata turejo ir mam vaikysteje, sakiau dakatrei bet ji kazkaip nereguoja doh.gif nn net pas kokia jau ir beit pas tris gal buvau jau doh.gif o rajoninei kai sakiau siuskit pas reumatologe tai akis isputus ziurejo ko tau atceit ten reikia,.sako mano imunitetas silpnas ir nekovoja po operacijos todel vis skauda ir sanarius ir gerkle, nu bet vistiek..nepasitikiu as ja g.gif bent padarytu paziuretu ar tu streptokoku pamazeje yra doh.gif
Atsakyti