Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(Lamija;) @ 2010 05 17, 21:16)
Sveikos, koleges 4u.gif  Man irgi numatyta operacija birzelio 4 d.  Klausimukas toks iskilo, po kiek dienu galima daugmaz normaliai gyventi, t.y. grizti i darba, namus prisiziureti, ir pan. Ar cia ta visa savaite tiesiog isguleti reikia?
Ir dar.. Gal kuri operavotes pas D.Rauba? Kokie atsiliepimai? ax.gif

Balandzioj pradzioj operavo man tonziles gyd. Rauba. Superinis gydytojas! thumbup.gif su humoru, malonus, teigiamas toks smile.gif Man operavo su vietine nejautra (be narkozes), tikrai nieko baisaus (ypac toms, kurios pacios gimde smile.gif ). Viska maciau ir girdejau ax.gif Rauba su kitu gydytoju juokavo ir mane vis juokino :)viskas truko apie 20 min. Kraujo spjaudyt net nebuvo ka, nes viska susiurbdavo (kaip stomatologo kedej seiles). Ir operacines atveze su ratukais i palata, nors as laisvai ir pati galejau nueit. Palatoj iskart persirengiau, susitvarkiau. Na ir paskui buvo seiliu spjaudymas i spjaudykle:) Kita diena jau valgiau jogurtukus, geriau, o vakare sumasciau, kad labai noriu sokolado. Tai per lietu begau i kioskeli pirkt tongue.gif Istirpindavau burnoj ir rydavau. Po keturiu dienu buvo Velykos, tai as viska valgiau, aisku, lb gerai sukramtydavau ir uzsigerdavau. Gyvent tikrai galima. tik man kai baigdavos nuskausminamuju poveikis, tai ziauru budavo doh.gif laukdavau kada bus doze suleist galima. Po savaites jau buvo normaliai ir vaistu nereikejo. Aisku, gerkle perstejo tai visa menesi. Bet dabar baiges vargai su gerkle ir prasidejo kiti vargeliai. Kai pasalu, tai skauda krutine, bronchus, ausis sad.gif Na bet pas mane nusilpes imunitetas. Kai atsistatysiu, tai tikiu, kad visos bedos isgaruos ax.gif
Atsakyti
4u.gif Aciukas, Karoliute, nuraminai.... Kazkaip vis labiau bijoti imu, bet kai taip optimistiskai nuteiki... mirksiukas.gif Tikiuosi geriausio, nes jau ta angina doh.gif
Atsakyti
vis daugiau pliusu vietinei nejautrai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olenka: 19 gegužės 2010 - 08:49
QUOTE(olenka @ 2010 05 19, 09:49)
vis daugiau pliusu vietinei nejautrai  rolleyes.gif

Na as tai buvau ir esu tokios nuomones, kad jei galima isvengt narkozes, tai geriau taip ir padaryt, nes gi neaisku, kiek ateity gali tekt jos gaut, o kiekviena narkoze turi savo pasekmes. Ir nera jau ten taip baisu, kad negalima butu pakentet. Stomotologo kedej anksciau ir tai baisiau budavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 05 19, 09:49)
vis daugiau pliusu vietinei nejautrai  rolleyes.gif

žinoma, jei nesi labai jautri gerklės dirginimui smile.gif pvz, aš net dantis valydamasi kartais žiaugčioju doh.gif tai operacijos metu vemti visai nenorėčiau unsure.gif o operacijos aš tik dėl tos narkozės ir bijojau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 05 19, 11:17)
žinoma, jei nesi labai jautri gerklės dirginimui smile.gif pvz, aš net dantis valydamasi kartais žiaugčioju  doh.gif  tai operacijos metu vemti visai nenorėčiau  unsure.gif  o operacijos aš tik dėl tos narkozės ir bijojau  cool.gif

taip, jei padidintas gerkles refleksas, tai tada net rekomenduoja narkoze. Mane tai buvo prigasdine, kad po operacijos vemsiu, tai to labai bijojau, bet nei as vemiau, nei palatos kaimynes
Atsakyti
ir zinok tu zmogau kaip ten jausies operacijos metu g.gif vemsi ar ne g.gif
ar daktarai labai smarkiai i gerkle ilenda? ot kvaila klausima uzdaviau, bet tiesiog reikia suzinoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 05 19, 22:01)
ir zinok tu zmogau kaip ten jausies operacijos metu  g.gif vemsi ar ne  g.gif
ar daktarai labai smarkiai i gerkle ilenda? ot kvaila klausima uzdaviau, bet tiesiog reikia suzinoti  rolleyes.gif

Kaip nusiteiksi, taip ir jausies smile.gif
Na ilenda ilenda, bet buna stipriai apsaldyta, tai nera lb baisu, tik tas kirpimo ir pjaustymo garsas nemalonus verysad.gif
Tiesa, patarciau nusivalyt tusa nuo akiu pries operacija, nes asaros savaime bega ax.gif
Atsakyti
Kiek dienu laiko ligoninej po operacijos? Ar norejosi ,kad pirma diena kazkas is artimu butu kartu, ar tiesiog pacios gerai susitvarket? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamija;) @ 2010 05 25, 20:46)
Kiek dienu laiko ligoninej po operacijos? Ar norejosi ,kad pirma diena kazkas is artimu butu kartu, ar tiesiog pacios gerai susitvarket? ax.gif

aš namo važiavau jau sekančią dieną po operacijos smile.gif iškart po operacijos man tai nieko nesinorėjo matyt, aš tik miegot norėjau biggrin.gif todėl kai po darbo atvažiavo lankyt - buvo pats tas, nes jau buvau gavus lašalinę, pilnai išsimiegojus ir galėjau pašnibždom trumpais sakiniais kalbėt rolleyes.gif
Atsakyti
As ka tik is ligonines. Operavo pirmadieni su pilna narkoze. Viskas praejo normaliai. Ir po narkozes tu krauju paspjaudziau gal 5 minutes. Paskui tik seiles liko. Gydytoja sake, kad seiles galiu ryt. Tai visai jokiu problemu. Lasaline pastate trumpai. Per pietus pakartojo. Ir vsio. Tik antibiotikai ir nuo skausmo vaistai. Jauciuos puikiai. O as cia prisiskaiciau kad negalim ryt visa diena nei seiliu. Nieko panasaus. Kraujo negalim ryt. Bet ne seiliu.
Atsakyti
QUOTE(Lamija;) @ 2010 05 25, 20:46)
Ar norejosi ,kad pirma diena kazkas is artimu butu kartu

Man laaaabai norejosi ax.gif

Grizau is siltu krastu...ten kokteilius geriau su ledukais ir gerkles skausmo nei karto nepajauciau thumbup.gif kazi kaip bus daba kai grizau biggrin.gif
Atsakyti