QUOTE(Lamija;) @ 2010 05 17, 21:16)
Sveikos, koleges

Man irgi numatyta operacija birzelio 4 d. Klausimukas toks iskilo, po kiek dienu galima daugmaz normaliai gyventi, t.y. grizti i darba, namus prisiziureti, ir pan. Ar cia ta visa savaite tiesiog isguleti reikia?
Ir dar.. Gal kuri operavotes pas D.Rauba? Kokie atsiliepimai?
Balandzioj pradzioj operavo man tonziles gyd. Rauba. Superinis gydytojas!

su humoru, malonus, teigiamas toks

Man operavo su vietine nejautra (be narkozes), tikrai nieko baisaus (ypac toms, kurios pacios gimde

). Viska maciau ir girdejau

Rauba su kitu gydytoju juokavo ir mane vis juokino :)viskas truko apie 20 min. Kraujo spjaudyt net nebuvo ka, nes viska susiurbdavo (kaip stomatologo kedej seiles). Ir operacines atveze su ratukais i palata, nors as laisvai ir pati galejau nueit. Palatoj iskart persirengiau, susitvarkiau. Na ir paskui buvo seiliu spjaudymas i spjaudykle:) Kita diena jau valgiau jogurtukus, geriau, o vakare sumasciau, kad labai noriu sokolado. Tai per lietu begau i kioskeli pirkt

Istirpindavau burnoj ir rydavau. Po keturiu dienu buvo Velykos, tai as viska valgiau, aisku, lb gerai sukramtydavau ir uzsigerdavau. Gyvent tikrai galima. tik man kai baigdavos nuskausminamuju poveikis, tai ziauru budavo

laukdavau kada bus doze suleist galima. Po savaites jau buvo normaliai ir vaistu nereikejo. Aisku, gerkle perstejo tai visa menesi. Bet dabar baiges vargai su gerkle ir prasidejo kiti vargeliai. Kai pasalu, tai skauda krutine, bronchus, ausis

Na bet pas mane nusilpes imunitetas. Kai atsistatysiu, tai tikiu, kad visos bedos isgaruos