Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(Agnieska111 @ 2010 05 26, 16:11)
As ka tik is ligonines. Operavo pirmadieni su pilna narkoze. Viskas praejo normaliai. Ir po narkozes tu krauju paspjaudziau gal 5 minutes. Paskui tik seiles liko. Gydytoja sake, kad seiles galiu ryt. Tai visai jokiu problemu. Lasaline pastate trumpai. Per pietus pakartojo. Ir vsio. Tik antibiotikai ir nuo skausmo vaistai. Jauciuos puikiai. O as cia prisiskaiciau kad negalim ryt visa diena nei seiliu. Nieko panasaus. Kraujo negalim ryt. Bet ne seiliu.

Nu siaip tai man neleido ryti visa para seiliu, nesvarbu, jos su krauju, ar ne. Be to visa diena spjaudziau seiles su krauju - atrodo jau nebekraujuoja, bet ir vel seiles su krauju pasirodo. Zodziu, sesutes ejo visa diena ir tik primindinedavo, kad jokiu budu neryciau seiliu! Veliau, jau ryte, leidimas buvo duotas.
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti patarimo.
Man prieš kelias dienas pradėjo skaudėti gerklę, paskui pamačiau, kad ir kažkokios pūslės dvi yra ten, ir skauda ryti seiles. Žodžiu nupirko vakar MB purškalą Tantum verde, purškiuos, šiandien kas kelias valandas, b et iš vis jokio efekto.
Gal reikia geriau bandyti čiulpiamas tabletes ar dar ką?
Negaliu eiti pas gydytoją, nes dar papildomai sergu vėjaraupiais. Taip kad, gal ką patartumėt.
Dar su druska bandžiau skalaut, tai bent jau tam kartui čiut geriau būdavo.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 06 10, 20:19)
Sveikos, norėjau paklausti patarimo.
Man prieš kelias dienas pradėjo skaudėti gerklę, paskui pamačiau, kad ir kažkokios pūslės dvi yra ten, ir skauda ryti seiles. Žodžiu nupirko vakar MB purškalą Tantum verde, purškiuos, šiandien kas kelias valandas, b et iš vis jokio efekto.
Gal reikia geriau bandyti čiulpiamas tabletes ar dar ką?
Negaliu eiti pas gydytoją, nes dar papildomai sergu vėjaraupiais. Taip kad, gal ką patartumėt.
Dar su druska bandžiau skalaut, tai bent jau tam kartui čiut geriau būdavo.

Jei tai puliuojanti angina, ko gero be antibiotiku neissiversite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 06 10, 20:19)

o nebus tai vėjaraupių eiga? smile.gif

"Sergant vėjaraupiais, pažeidžiama oda ir gleivinės, o vidaus organuose (kepenyse, inkstuose, plaučiuose, smegenyse) atsiranda smulkūs nekrozės (žuvusių audinių) židiniai su kraujosruvomis. Bėrimui būdinga kaita: iš pradžių atsiranda rausva dėmelė, vėliau - iškilimas, tuomet susidaro pūslelė su skaidriu skysčiu, kuriai džiūstant, užsideda šašas. Jų būna ant veido, plaukuotosios galvos dalies, liemens, galūnių, burnos, lytinių organų gleivinės."
Atsakyti
Gal, o gal ir ne, nes prieš susergant aš buvau gėrusi nemažai pepsio su ledukais biggrin.gif, o žinot ledukai šaltis, o aš gėriau daug ir greitai biggrin.gif. Ir be to gerklė buvo paraudusi. Bet galiausiai MB nupirko tokio purškalo Bioparox, tai jis padėjo.
Atsakyti
Pirmą kart susirgau pūlinga angina. tai siaubinga... verysad.gif Temp. aukšta nežmoniškai... nuo antibijotikų atsirado pienligė... Vienu žodžiu man ši liga yra košmaras... Pasakykit ar man dabar ji atsikartos? ar nebūtinai? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Labutis.

O gal kas zinote koki senu laiku 'mociutes' recepta kaip issigyditi nuo anginos? Mane uzpuole praejusia naktele verysad.gif Be to siand dar darbe visa diena begom, tad labai parsiprasau jei jau kur ir buvo apie tai rasyta. Perskaiciau tik pora- trejeta puslapiuku sios temos ir nieko neuztikau, o daugiau jegu nelabai ir ber unsure.gif

IS anksto aciukas. Nenoriu kist jokiu chemikalu i savo organizma schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Me-Ula @ 2010 07 24, 01:05)
Labutis.

O gal kas zinote koki senu laiku 'mociutes' recepta kaip issigyditi nuo anginos? Mane uzpuole praejusia naktele  verysad.gif  Be to siand dar darbe visa diena begom, tad labai parsiprasau jei jau kur ir buvo apie tai rasyta. Perskaiciau tik pora- trejeta puslapiuku sios temos ir nieko neuztikau, o daugiau jegu nelabai ir ber  unsure.gif

IS anksto aciukas. Nenoriu kist jokiu chemikalu i savo organizma  schmoll.gif

Na jei tikrai tai angina, tai "mociutes" receptai nelabai ir pades schmoll.gif bent jau man be antibiotiku nepavykdavo isgyt, o uzdelsusi kelias dineles bandydama "mociuciu" receptais isgyt tik dar labiau susirgdavau unsure.gif

O siaip tas vienas is rimciausiu "mociutes" receptu yra antpilas "rupuze ir spiritas" ax.gif is pazistamu yra bande, ir tipo suveike, bet as tai tikriausiai neprisiversciau jo isgert doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 07 26, 13:46)
Na jei tikrai tai angina, tai "mociutes" receptai nelabai ir pades schmoll.gif  bent jau man be antibiotiku nepavykdavo isgyt, o uzdelsusi kelias dineles bandydama "mociuciu" receptais isgyt tik dar labiau susirgdavau unsure.gif

O siaip tas vienas is rimciausiu "mociutes" receptu yra antpilas "rupuze ir spiritas"  ax.gif is pazistamu yra bande, ir tipo suveike, bet as tai tikriausiai neprisiversciau jo isgert  doh.gif

Man rodos cia vienintelis receptas,bet jo taip greit nepasidarysi,nes ta rupuze ten laikyt reik gan ilgai kiek pamenu..keleta savaiciu.Pirmiausiai reik leisti issikakot ir tada daryt tikraji antpila,bet as tokio gert,tikrai negerciau :x doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 07 26, 11:46)
Na jei tikrai tai angina, tai "mociutes" receptai nelabai ir pades schmoll.gif 

Labas vakarelis.

Aciukas uz patarima. Bet jau issigydziau 4u.gif

Kaip sako, kai ko nors labai nori- tai ta ir gauni ;-)

Kadangi as esu pries chemikalu kisima i organizma(kai buvau 14 tiek teko ju prisigrust, kad visam gyvenimui per akis), bandziau suzinot koki senoviska buda. Pasigoogle'inau ir radau bent keleta ju. Pats paprasciausiais ir man priimtiniausias(nes kaip tik pries savaitele laiko buvau nusipirkusi kaip zinodama smile.gif ) buvo medaus koriu valgymas-ciulpimas. Taigi sestadienio vakare pabandziau. Seekmadieni ryte skausmas sumazejo ir galejau lengviau viska nuryt. Deja sekmadieni medaus nesinorejo, tad nebenaudojau. Ir siandien(pirmadieni) mano gerklyte sveikutele rolleyes.gif

Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 07 26, 13:53)
Man rodos cia vienintelis receptas,bet jo taip greit nepasidarysi,nes ta rupuze ten laikyt reik gan ilgai kiek pamenu..keleta savaiciu.Pirmiausiai reik leisti issikakot ir tada daryt tikraji antpila,bet as tokio gert,tikrai negerciau :x doh.gif

Taip taip ir ten reikia tinkamu metu laiku dar ja pasigaut, kad jauna butu lyg ar atv, net nezinau blink.gif bet kaip sakiau sirgdavau sunkiai as ta angina, su 40l temperatura, bet vistiek tokiems eksperimentiniams gydymams nesiryzau, issioperavau ir liux bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Me-Ula @ 2010 07 27, 02:10)
Labas vakarelis.

Aciukas uz patarima. Bet jau issigydziau  4u.gif

Kaip sako, kai ko nors labai nori- tai ta ir gauni ;-)

Kadangi as esu pries chemikalu kisima i organizma(kai buvau 14 tiek teko ju prisigrust, kad visam gyvenimui per akis), bandziau suzinot koki senoviska buda. Pasigoogle'inau ir radau bent keleta ju. Pats paprasciausiais ir man priimtiniausias(nes kaip tik pries savaitele laiko buvau nusipirkusi kaip zinodama  smile.gif  ) buvo medaus koriu valgymas-ciulpimas. Taigi  sestadienio vakare pabandziau. Seekmadieni ryte skausmas sumazejo ir galejau lengviau viska nuryt. Deja sekmadieni medaus nesinorejo, tad nebenaudojau. Ir siandien(pirmadieni) mano gerklyte sveikutele  rolleyes.gif

Sekmes.

Saunu, kad greitai pasveikot 4u.gif bet kazkodel abejoju, kad Jums buvo angina, gal paprasciausias persalimas ir perstejimas g.gif nes tikrai pradzioj ir pati bandydavau meduciais ir arbatytem ir imbierais gydytis, niekas nepadedavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 07 27, 10:01)
Taip taip ir ten reikia tinkamu metu laiku dar ja pasigaut, kad jauna butu lyg ar atv, net nezinau blink.gif bet kaip sakiau sirgdavau sunkiai as ta angina, su 40l temperatura, bet vistiek tokiems eksperimentiniams gydymams nesiryzau, issioperavau ir liux bigsmile.gif

Man operuos ne del dazno sirgimo,o del bakteriju,o sirgau viena karta ir net didziausiam priesui neliknkeciau tokio sirgimo.Su 42 tempa priejau iki nesibaigiancio vemimo,haliucinaciju ir panasiai.ir su tokia temperatura gyvenau savaite,po to dar savaite su 39.5-40.5 doh.gif Ir nejo niekuo numust jos!O i ligonine,tokia besihaliucinuojanti as atsisakiau varyt ir pati stebiuos,kaip gyva likau po tokios dehidratacijos ir panasiai doh.gif Ir svarbiausiai,kad SAVAITE! net nesimate,kad ten puliuojanti angina,nes greituske atvarius buvo ir sake,kad nesupranta del ko tokia tempa,nes gerklej,plauciuos,bronchuos nieko nera.Tai tik savaite prabuvus su tokia tempa,atejus gydytoja i namus pamate,kad angina puline doh.gif O ir siaip,tempa,viskas,taip zaibiskai prasidejo.Temperatura iki 42 uzkilo per 3-4 val doh.gif
Zodziu,niekam nelinkiu tokio sirgimo angina unsure.gif
Atsakyti