Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(Magnifique @ 2010 08 07, 00:57)
Aš tik pas LOR eisiu 26d. bet tikiuosi,kad sugebės ji man operaciją rugsėjį suveikt,vėliausiai spalį.Žiemą operuotis nenoriu.Dabar,mirčiau-nesioperuočiau. doh.gif  doh.gif Toks tvankumas,operacinėse numirt dabar galima,ten ventiliacijos sistemos nėra,kad per ją bakterijų neprieitų.Patikėkit manim,ten ir žiemą žiauriai karšta,apie vasarą-geriau patylėsiu  doh.gif  doh.gif

na, Santariskese operacineje tikrai buvo salta. gulejau vien su marskiniais po plonomis paklodemis - sustipau kol laukiau.
man atrodo, kad gydytoja pamatys tokia sudetinga situacija ir tikrai nevers laukti tris menesius 4u.gif o del vaistu - gal is tikruju nereikes jokiu papildomu vaistu, jei pastoviai vartoji nuskausminamuosius?

Evutuk, maziau skaityk 4u.gif letine angina baisi ne antibiotikais, o pasaliniu poveikiu 4u.gif

Markse labai panasiai apibudino ir mano situacija ax.gif tik va siandien skauda ne visa galva, o tik gerkle, bet bjauriai....
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 08 07, 15:23)
na, Santariskese operacineje tikrai buvo salta. gulejau vien su marskiniais po plonomis paklodemis - sustipau kol laukiau.
man atrodo, kad gydytoja pamatys tokia sudetinga situacija ir tikrai nevers laukti tris menesius  4u.gif o del vaistu - gal is tikruju nereikes jokiu papildomu vaistu, jei pastoviai vartoji nuskausminamuosius?

Evutuk, maziau skaityk  4u.gif letine angina baisi ne antibiotikais, o pasaliniu poveikiu 4u.gif

Markse labai panasiai apibudino ir mano situacija  ax.gif tik va siandien skauda ne visa galva, o tik gerkle, bet bjauriai....

Neužteks... unsure.gif Man ir dabar ne visada jų užtenka unsure.gif O tiesa..įdomu ką sakys man dėl auskaro liežuvyje?Bandysiu kuo trumpesnį operacijai vertis,kad netrukdytų gydytojui. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 07, 15:30)
Neužteks... unsure.gif  Man ir dabar ne visada jų užtenka  unsure.gif O tiesa..įdomu ką sakys man dėl auskaro liežuvyje?Bandysiu kuo trumpesnį operacijai vertis,kad netrukdytų gydytojui. doh.gif

lieps būtinai išsiimti. Ir auskarus, ir žiedus, ir grandinėles....viską smile.gif pamenu pas mane palatoj mergina gulėjo, tai jai nosį operavo. Tai sakė, kad skubinosi kuo greičiau atgal įsiverti biggrin.gif o ką? tikrai taip greitai užauga ta skylutė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 08 07, 15:37)
lieps būtinai išsiimti. Ir auskarus, ir žiedus, ir grandinėles....viską smile.gif pamenu pas mane palatoj mergina gulėjo, tai jai nosį operavo. Tai sakė, kad skubinosi kuo greičiau atgal įsiverti  biggrin.gif  o ką? tikrai taip greitai užauga ta skylutė?  blush2.gif

Neišsiiminėsiu.Pasakysiu,kad negaliu.Nusipirksiu ne su burbuliukais,o su plokštelėm,tai bus visiškai priludęs prie liežuvio.Jo,kadangi pas mane jis gan šviežias,tai jau ir po valandos gali būti sunku labai įvert.
Atsakyti
Na sėkmės kovojant su gydytojais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 08 07, 15:44)
Na sėkmės kovojant su gydytojais  biggrin.gif

Blembački.Aš ne tam mokėjau 130lt,kad po poros mėn.išsiverčiau tą aukarą.Skaičiau,kad būnanepastebimų-tos plošktelės permatomos būna,tai gal net nepamatys.Kai sakant,visada galima susitarti.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 07, 15:54)
Blembački.Aš ne tam mokėjau 130lt,kad po poros mėn.išsiverčiau tą aukarą.Skaičiau,kad būnanepastebimų-tos plošktelės permatomos būna,tai gal net nepamatys.Kai sakant,visada galima susitarti.

na, bet operacijai ruosiesi turbut irgi ne is gero gyvenimo 4u.gif kas svarbiau, ar operacija, ar auskaras liezuvyje 4u.gif blush2.gif del sveikatos viska padaryciau, ka lieptu daktare, nes liezuvi issidurti gali dar karta, na , nepyk, bet man atrodo,kad operacija jei susiruosei daryti, tai jau turesi daryti ka lieps daktarai, negi pesiesi ten atsigulus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 08 07, 16:34)
na, bet operacijai ruosiesi turbut irgi ne is gero gyvenimo 4u.gif kas svarbiau, ar operacija, ar auskaras liezuvyje 4u.gif  blush2.gif del sveikatos viska padaryciau, ka lieptu daktare, nes liezuvi issidurti gali dar karta, na , nepyk, bet man atrodo,kad operacija jei susiruosei daryti, tai jau turesi daryti ka lieps daktarai, negi pesiesi ten atsigulus ax.gif

Esu laimingas žmogus turbūt-turiu talentą susitart labai lengvai su gydytojais.Susitarsiu,kad auskaras liks liežuvyje,bet jiem net nesijaus,kad jis ten yra,nes nei rentgeno nenaudos,kad metalas trukytų-nieko.Jau esu įveirių dalykų išsitręšus išimties sąlygomis,tad susitarsiu.Man,kaip besimokančiam ir neįtin daug dirbančiam žmogui 130lt po medžiais nesimėto,juolab,kad specialiai užsienyje vėriausi,kad man galėtų 100% sterilumą garantuot.O artimiausius pusę metų į Londoną nealėsiu nulėkt,kad auskarą vėl įsivert,o be to-tai SKAUSMINGA.
O jei būtinai lieps išsivert-nesioperuosiu ir tiek.Teks antibiotikais gyvent,kol nenuspręsiu išsivert auskaro,o to daryt minimum artimiausius 5 metus-nesiruošiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 07 rugpjūčio 2010 - 15:40
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 07, 16:38)
O jei būtinai lieps išsivert-nesioperuosiu ir tiek.Teks antibiotikais gyvent,kol nenuspręsiu išsivert auskaro,o to daryt minimum artimiausius 5 metus-nesiruošiu.

nepyk, bet keistai skamba tavo mąstymas.. doh.gif
matyt, ne taip labai sergi, kad auskaras svarbiau už sveikatą..
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 08 07, 16:46)
nepyk, bet keistai skamba tavo mąstymas.. doh.gif
matyt, ne taip labai sergi, kad auskaras svarbiau už sveikatą..

sutinku 100 proc, su tavim....man net minciu tokiu nekiltu ax.gif jei sergu-reikia operuotis-tai reiskia sveikata nera gera..o auskrau tai gali dar milijonas buti, bet vat, sveikata pas zmogu-viena-ir deja, 130 lt juokingi pinigai, kai pagalvoji, kad sveikta neikainuojama, paskaiciuok, antib geri kainuoja oi kiek nemazai, as sugeriau praeita savaite kursa, 100 lt ir nera, tai jei sergu kas keli menesiai?kiek auskaru galeciau isiverti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 08 07, 16:54)
sutinku 100 proc, su tavim....man net minciu tokiu nekiltu ax.gif jei sergu-reikia operuotis-tai reiskia sveikata nera gera..o auskrau tai gali dar milijonas buti, bet vat, sveikata pas zmogu-viena-ir deja, 130 lt juokingi pinigai, kai pagalvoji, kad sveikta neikainuojama, paskaiciuok, antib geri kainuoja oi kiek nemazai, as sugeriau praeita savaite kursa, 100 lt ir nera, tai jei sergu kas keli menesiai?kiek auskaru galeciau isiverti ax.gif  4u.gif

Tų antibiotikų,už kuriuos moku 200lt.dažnai nenaudoju,o kiti porą lt kainuoja,nes kompensuojami.Žinot,realiai man ta gerklė,palyginti su kitom mano sveikatos problemom-menkniekis.Aš išvis net nebūčiau sugalvojus operuotis,jei ne gręsiantis širdies reumatas.
Atsakyti
manau, kad auskaras ne dėl trukdymo. Nes ir žiedus, grandinėles, viską reikia išsiimti. Bet jei galima susitarti, tai galima ax.gif
Atsakyti