Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Sveikutės supermamytės,
pirmadienį ruošiamės ir mes į Gintarą.

Kažin kaip ten situacija valgykloje, ar galima dar su padavėjomis susitart dėl maitinimo ir kiek šiemet kainuoja?

Dar įdomu ar 2 korpuse balkonai suremontuoti ar dar vyksta remontai?

Ir kažin ar vis dar vyksta nelegalų tikrinimai, nes važiuosiu su 2vaikučiais legaliai ir dar žadam kokiai savaitėlei pasiimt ir didžiąją sesę. Kažin kas nutinka jei randa nelegalą vaiką? g.gif

Dėkoju už atsakymus. mirksiukas.gif
Atsakyti
brrrr - o ko ten valgykloj tartis? g.gif sumoki į kasa 9Lt/diena ir maitiniesi.... (na, čia jei turi TLK siuntimą)
Vakar pakėlėm triukšmelį dėl duonos nuo svetimo stalo, tai, pasirodo, galima imti, jei liko, o tos maisto dalintojos taigi kaip savo gina - namo reik parnešt, nors pagal įstatymo raidę tai negalima tongue.gif Kad užbaubė: yra doooozės... Dozės dozėm, o tai, kas salėje, galima suvalgyt iki paskutinio trupinio smile.gif
Juokinga būna, kai nepaliestas mišrainytes gražiai sau 'susišluoja', vietoj to, kad pasiūlytų - gal kam trūko, gal kas nori... Nesuprantu, kaip paaugliai išgyvena, tiksliau- suprantu - lėkštės paliekamos pilnos, o paskui maximos maišeliuose šviečia kokakolos ir traškučiai doh.gif
Atsakyti
Mes gavom kelialapi nuo rugsejo 1 d., smile.gif taciau pasake , kad renovuotu kambariu kol kas nera verysad.gif ir paguode, kad rugseji paprastai atsiranda.
Labai nenoreciau gyventi nerenovuotame. Gal kuri mama galetu foto ikelti kaip atrodo nerenovuoti kambariai. ax.gif

Beje, jei vaikui 4 metukai ar gausime atskira kambari?

Pernai buvome rugseji taip pat, tai labai patiko, gyvenome renovuotam kambary. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2011 08 16, 16:23)
Mes gavom kelialapi nuo rugsejo 1 d., smile.gif  taciau pasake , kad renovuotu kambariu kol kas nera  verysad.gif ir paguode, kad rugseji paprastai atsiranda.
Labai nenoreciau gyventi nerenovuotame. Gal kuri mama galetu foto ikelti kaip atrodo nerenovuoti kambariai. ax.gif

Beje, jei vaikui 4 metukai ar gausime atskira kambari?

Pernai buvome rugseji taip pat, tai labai patiko, gyvenome renovuotam kambary. smile.gif
Tikrai gausite atskirą kambarį. Visi vaikai su lydinčiu asmeniu gyvena atskiruose kambariuose, tik vyresni vaikai, kur jau be tėvų, tai po du vaikus.

Na, mes jau kelialapį šiandien susitvarkėm, penktadienį išvykstame... karsta.gif

Ar daugiau niekas nevažiuoja iš Vilniaus rugpjūčio 19 dieną?
Atsakyti
Na dabar tik reikia tiketis gero kambario smile.gif , pernai kazkaip be problemu buvo...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 08 16, 10:51)
brrrr - o ko ten valgykloj tartis? g.gif sumoki į kasa 9Lt/diena ir maitiniesi.... (na, čia jei turi TLK siuntimą)

Sakykite, o už vaiką (2,5metų) irgi už maistą reikės mokėti, ar tik už save..? ax.gif
Atsakyti
Sakykit o kambariuose yra galimybe isijungti pvz arbatini? ar vezates kasnors? ka dar ten gerai butu turet? unsure.gif

o valgykloj jei mazai maisto, ar negalima papildomai nusipirkti? Jei pvz turiu viena tlk siuntima, ar galiu pirkti 2 porcijas?
Atsakyti
Merginos, kas jau buvote sanatorijoje ar visi renovuoti kambariai vis dar tvarkomi ar kai kurie jau sutvarkyti sako kad nėra balkonų? Mes vykstam rugpjūčio 30 d. tikiuosi kad gausiu, renovuota kambari. Nors mano drauge buvo vasara tai sake kad nerenovuoti kambariai patvarkyti ir visai neblogi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivalda: 17 rugpjūčio 2011 - 10:39
QUOTE(ivalda @ 2011 08 17, 12:37)
Merginos, kas jau buvote sanatorijoje ar visi renovuoti kambariai  vis dar tvarkomi ar kai kurie jau sutvarkyti sako kad nėra balkonų? Mes vykstam rugpjūčio 30 d. tikiuosi kad gausiu, renovuota kambari.  Nors mano drauge buvo vasara tai sake kad nerenovuoti kambariai patvarkyti ir visai neblogi.

Man taip pat labai rupi kaip tie nerenovuoti kambariai atrodo, gal kuri mamyte kokia nuotrauka imestu ax.gif
Atsakyti
cia buvo musu kambariukas treciame aukste, jei neklystu tai 313 ax.gif renovuotas cia, gal kam rupi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 17 rugpjūčio 2011 - 14:52
Normalūs tie nerenovuoti kambariai - tapetai perklijuoti, linoleumas paklotas, lovos naujos, balkonai visai suremontuoti, na, san mazgas prašosi esminio remonto, bet aš galiu ir į rusišką klozetą š...ti lotuliukas.gif

Kiek supratau, padavėjoms vis dar galima palikti pinigų už maistą po duonine (ot nelegali prekyba gun_bandana.gif: ) Vaikui su TLK maistas priklauso, mamai su TLK - 9Lt, be TLK rods 16 g.gif Sriubos nenormuoja, užtenka maisto nuo mažo vaiko, bent jau man.... Pusryčiams vaikui - košė, man - sumuštiniai su arbata, vakare - vaikui patiekalas, mamai - užkanda. Vaikui iki 7m priklauso popietės pienas su bandele.
Tikrai galima apsivalgyti biggrin.gif Todėl teko imtis lanko sukimo salėje: labai geras sveikatinimosi laikas thumbup.gif Mieste dar kokių ledų suvalgai. Tikėjausi numesti svorio, bet tai ir liko viltimi smile.gif

Aš vežiausi ir arbatinį, ir vaflių keptuvę, tai man nieko nereikėjo - užteko valgyklos maisto, o arbatos nesinorėjo - buvo šilta, pasivaikščiojimai ir taip pakeldavo spaudimą.

Naudojau tik savo feną ir savo pc.
Nustebino biblioteka - skaitomiausios knygos laukia jūsų thumbup.gif

Savo reikia vežtis tualet. popieriaus, ūkiško muilo skalbimui.
Atsakyti
Meet - labai grazus tvarkingas kambariukas thumbup.gif

Mrs. R - tai kaip suprantu nuo auksciau idetos nuotraukos nesiskiria nerenovuoti kambariai? skiriasi tik wc bukle ir kad teliko nera?

as kavos noreciau rytais isgert tai vesiuos arbatini. Lygintuva gal dar g.gif
Atsakyti