na, o man masazai patiko, aisku, 10 minuciu tik, bet atbaladodavo vaikus kaip reikiant..pradejo koset ten bunant, tai ir su vibro aparatu atlikdavo masaza..mankstas vede tokia jau pagyvenus kinezioterape..salia registraturos kabinetas, buvau visa laika kartu, nes mazajai tebuvo virs 2 metuku, be mamos niekur

liepdavo tikrai saziningai sportuot..i mazaja tai nekreipe demesio per daug, nes ji atsisake daryti ka reikia, kai sugalvodavo-prisijungdavo prie seses
nezinau, as nepatenkinta iki galo tai savo daktare buvayu, sekanty karta isbandys grigaliuniene, nes savosios prasiau purvo, kai abi gerklem susirgo, nedave, prasiau kelis sykius, truko kantrybe ir sumokejus sesytei i kisenuka, gavom purva abiems vaikams..ir padetis po 2 dienu iskart geresne..siaip, skupejo proceduru musu daktare, aiskina, kad negaliu nors tu ka...kai tuo tarpu kitoms mamos-ir druskas pratese iki 15 k, ir siaip..ech, gyveni ir mokaisi, rinksimes kitamet kita daktare..nors apie sia buvom prisiklause geru atsiliepimu, bet nezinau, gal ligos kodai neleido daugiau, gal vel kas...na, nezinau..bet mano tokia patirtis..o siaip-iskyrus maista..sveikatai naudos neabejotinai buvo...

kuo ispradziu as netikejau, nes abi ten susirgo ir gan sunkiai, su 39 temp, bet rezultats matosi grizus namo