Įkraunama...
Įkraunama...

Karbonadas

QUOTE(SANTA @ 2008 02 06, 18:24)
o kam maisiuke ?skonis geresnis ar kas buna  g.gif


ir nesitasko mesa ant plyteliu biggrin.gif (man daznai budavo, kad kai nuplauta mesa musu tai po to mini gabaleliu ant plyteliu randu

QUOTE(Otina @ 2008 02 06, 19:38)
Na aš niekaip su džiūvėsėliais nesusidraugauju, man visi kepsniai jais apvolioti galima sakyti prisvyla, o jei neprisvyla, tai baisu, kad dar neiškepė. Tai kepu tik vištieną taip, kiaulienai gi vis tiek daugiau laiko reiki iškept, ar aš klystu?  g.gif

as visad darau su dziuveseliai, man taip skaniau. o mesa jei plonai ismusta iskepa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 07, 15:04)
Labai plonai issimusa,gaunasi karbonadas per visa keptuve blush2.gif


O aš girdėjau, kad kavinėse kažkaip su vandeniu daro, kad mėsos gabalas didesnis atrodytų. O kai ten tiksliai nežinau, o gal tiesiog maišelyje mėsą daužo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 02 17, 19:10)
O aš girdėjau, kad kavinėse kažkaip su vandeniu daro, kad mėsos gabalas didesnis atrodytų. O kai ten tiksliai nežinau, o gal tiesiog maišelyje mėsą daužo  g.gif

Mano vyras virejas,tai jis taip darydavo ,sake ,kad gerai issimusa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 02 06, 18:38)
Na aš niekaip su džiūvėsėliais nesusidraugauju, man visi kepsniai jais apvolioti galima sakyti prisvyla, o jei neprisvyla, tai baisu, kad dar neiškepė. Tai kepu tik vištieną taip, kiaulienai gi vis tiek daugiau laiko reiki iškept, ar aš klystu?  g.gif



susidraugausi su dziuvesiais jei aliejus bus labai labai karstas ir aliejaus dar turi but nepagaileta...

mano karbonadas butu toks, kad pamusta maiseli tada i kiausiniu pora iberiam druskos pipiru mairunu ir viska isplakam dedam mesa ir poto i dziuvesius tuo pat metu keptuve su dideliu kiekiu aliejaus jau buna ikatus ir dedi mesyte, ir kepi is vienos puses 5 min dangtis uzdengtas, ir apverti vel kepi 5min. tikrai net nereikia ziuret visada iskepa super. cia tokiu paprastu karbonadu receptas kai nera laiko ir noro gaminti. cia ismokau taip is nigelos lawson...


o gal siaip kokiu nauju receptu isradot ar atradot?
Atsakyti
nu reiks ir man su tais maisiukais pabandyt biggrin.gif kaip tik savaitgali sveciu nusimato blush2.gif butinai parasysiu atsiliepima, nes siaip visa gyvenima paprastai mesyte musdavau. paziuresim ar bus koks skirtumas ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(betite @ 2007 03 28, 14:24)
Aciu uz ideja.  thumbup.gif

Dariau pagal atvo receptuka tik vietoj svogunu dejau poro ir apkepiau ant aliejaus siek tiek ir isoviau i orkaite kepti. Taip maziau riebalu prisikaupe.  mirksiukas.gif

Aciu.  drinks_cheers.gif

user posted image

as irgi siuos vakar dariau. apkepus keptuveje kaip ir nieko buvo, bet kai idejau i orkaite man idaras kai kuriu isbego verysad.gif sakau, gal per ilgai kepiau, nes tikrai nezinojau, kiek laiko ten kept paskui orkaiteje dar reik unsure.gif bet siaip receptukas labai geras thumbup.gif
gal visgi dar kas nors apsilankys sioj temelej ir patars ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 06 sausio 2009 - 11:21
QUOTE(vyšnelė @ 2006 04 30, 21:11)
O aš karbonadą kepu taip: supjaustau,pamušu ir pamarinuoju tokiam padaže - 3 kiaušiniai,3 šaukštai majonezo,vegeta,pipirai,kiti prieskoniai.Skaniau,kai ilgiau pasimarinuoja.Kepant pavolioju džiūvesėliuose,paskui užbarstau sūrio.Valgom su grybukų padažiuku+bulvių košytė ar ryžiai+salotos.Skanaus 4u.gif .

as ir taip darau,man labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Radau daug naudingų patarimų pas jus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kad mėsą nesitrauktų kepant, kai marinuoju visuomet mėsą patepu aliejumi. Marinuoju tik su natūraliais- žoliniais prieskoniais ir kepu be jokių plakinių ir džiūvėsių ar miltų, mes kažkaip mėgstam mėsą atskirai, o blynus atskirai. Negaliu pakest kai kavinėse atneša per visą lėkštę ale karbonadą, o ten mėsos nei 100 gr. nėra, tik miltai arba džiuvėsiai doh.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad yra tokios temeles...
Aciu mergaites, radau tai ko ieskojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 01 10, 13:03)
Kad mėsą nesitrauktų kepant, kai marinuoju visuomet mėsą patepu aliejumi.  Marinuoju tik su natūraliais- žoliniais prieskoniais ir kepu be jokių plakinių ir džiūvėsių ar miltų, mes kažkaip mėgstam mėsą atskirai, o blynus atskirai. Negaliu pakest kai kavinėse atneša per visą lėkštę ale karbonadą, o ten mėsos nei 100 gr. nėra, tik miltai arba džiuvėsiai  doh.gif

kiekviena gabaliuka patepi aliejumi g.gif
kad saslyka marinuojan pila aliejaus tai zinojau,o apie karbonada negirdejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nirce @ 2009 05 15, 12:23)
kiekviena gabaliuka patepi aliejumi g.gif
kad saslyka marinuojan  pila aliejaus tai zinojau,o apie karbonada negirdejau ax.gif

Nuo aliejaus mėsytė minkštėja,karbonadas bus minkštesnis mirksiukas.gif
Atsakyti