Įkraunama...
Įkraunama...

Karbonadas

as karbonadus kaip jau dauguma ir minejo is pradziu taip pat keptuveje apkepu, o veliau kisu i orkaite ir dedu tokius priedus:
*morkos+svogunai+suris
*grybai+svogunai+suris (dar majonezo siek tiek sumaisau su suriu)
*ir dar labai skanu deti ant mesytes pomidoru griezinelius+baziliko (idealu jei turite svieziu lapeliu,bet tinka ir dziovintas),ir surio su majonezu(arba be) ant virsaus. dar skanu paprikos pasmulkinti.
ir skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka daryti kad dziuveseliai su kiausiniu neatsoktu nuo mesytes nes man tai visada atsitinka sad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulia @ 2009 08 19, 17:37)
o ka daryti kad dziuveseliai su kiausiniu neatsoktu nuo mesytes nes man tai visada atsitinka sad.gif  ax.gif


Man ir taip atsitikdavo, kai kepant karbonadus, keptuve uzdengdavau dangciu doh.gif Dabar visada kepu taip: mesyte apvolioju miltuose, tada kiausinyje, o tada dziuveseliuose bigsmile.gif
Atsakyti
Niam niam, kaip jus skaniai priraset 4u.gif Ir dar patarimu geru gavau smile.gif
Jau senai kepem karbonadus, nes jau tradiciniai buvo nusibode, butinai isbandysiu smile.gif
Atsakyti
Mano karbonadai daugmaz tokie kaip ir kitu,tik i majoneza kuriuo aptepu karbonada dar ispaudziu cesnako.Ce kas megsta astriau, o toliau zirneliu,poro,pievagrybiu,daug,daug surio ir i orkaite. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 15, 20:13)
as karbonadus kaip jau dauguma ir minejo is pradziu taip pat keptuveje apkepu, o veliau kisu i orkaite ir dedu tokius priedus:
*morkos+svogunai+suris
*grybai+svogunai+suris (dar majonezo siek tiek sumaisau su suriu)
*ir dar labai skanu deti ant mesytes pomidoru griezinelius+baziliko (idealu jei turite svieziu lapeliu,bet tinka ir dziovintas),ir surio su majonezu(arba be) ant virsaus. dar skanu paprikos pasmulkinti.
ir skanaus mirksiukas.gif

Jei planuoju dėti ant karbonadų "viršų" ir kepti orkaitėje, tai apkepate keptuvėje su džiuvėsėlių+kiaušinio deriniu? g.gif

Kitas klausimas: ar orkaitėje kepant užtenka formą tik patepti aliejumis, ar pilate kokį padažiuką (bent vandens)?
Atsakyti
Karbonadai garstyciose.
Ismusta kiauliena nestorai istepu garstyciomis (paciomis paprasciausiomis astriomis lietuviskomis) ir paliekui parai saldytuve.Daugiau jokiu prieskoniu nenaudoju (nei druskos,nei pipiru ar pan.).Paskui mirkau i kiausinio plakini,dziuveselius,vel plakini ir kepu ant mazos ugnies keptuveje.
Labai paprasta ir skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 04 13, 07:15)
Jei planuoju dėti ant karbonadų "viršų" ir kepti orkaitėje, tai apkepate keptuvėje su džiuvėsėlių+kiaušinio deriniu?  g.gif

Kitas klausimas: ar orkaitėje kepant užtenka formą tik patepti aliejumis, ar pilate kokį padažiuką (bent vandens)?

Tiesiu kepimo popierių, po to nereikia šveisti skardos.
Atsakyti
kaip iskepti grazu skanu karbonada, kaip kavinese? kokius dziuveselius naudojat? as kepiau su kazkokiais ryskiai geltonais tai man jie apdega ir negraziai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 11 16, 15:47)
kaip iskepti grazu skanu karbonada, kaip kavinese? kokius dziuveselius naudojat? as kepiau su kazkokiais ryskiai geltonais tai man jie apdega ir negraziai gaunasi

Aliejus perkarštas, tai ir apdega.
Atsakyti
O sakykit, kuo butu galima pakeist mesos plaktuka, kai jo ner, o mesa reik pamust?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 11 16, 18:46)
O sakykit, kuo butu galima pakeist mesos plaktuka, kai jo ner, o mesa reik pamust?

Gal kocelas tiktu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(AkvileZ @ 2011 04 20, 08:04)
Tiesiu kepimo popierių, po to nereikia šveisti skardos.

As irgi biggrin.gif
Atsakyti