QUOTE(linuzielia @ 2007 07 09, 10:41)
na nemanau kad uzteks , nezinau kaip kitom ,bet as kai tik nustoju naudoti ji taip ir vel nagai sluoksnuojasi ir luzta.ji taip sakant reikia jau naudoti pastoviai. nes kiek zinau tai jis ne tiek gydo , kiek sulipdo nago sluoksnius.na cia mano nuomone gal ir klystu ,bet man tai jau yra taip. ir antras dalykas jei is karto nepadejo tai ir nebepades .tada reiktu ieskoti kito.
bet as aisku jo nenaudoju kadien kaip parasyta laiko tiek neturiu. jo uztepu 1-2 kart per savaite.o buteliuka tai jau nezinau gal puse metu naudojau ir jis vis dar nesibaigia ,gal puse jo liko. tiesiog naudoju vietoj pagrindo lakui, ar kai tingiu nagus lakuot tai ti jo uztepu ir viskas .vis tiek kazkoki pagrinda lakui reik naudot...
bet as aisku jo nenaudoju kadien kaip parasyta laiko tiek neturiu. jo uztepu 1-2 kart per savaite.o buteliuka tai jau nezinau gal puse metu naudojau ir jis vis dar nesibaigia ,gal puse jo liko. tiesiog naudoju vietoj pagrindo lakui, ar kai tingiu nagus lakuot tai ti jo uztepu ir viskas .vis tiek kazkoki pagrinda lakui reik naudot...
Pas mane tas pats- kol tepu viskas tvarkoj, tik neuztepu kokias 3-4 dienas ir sakes nagui, nuluzineja, susisluoksniuoja... ir vel visas 'auginimo' procesas is naujo