Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(linuzielia @ 2007 07 09, 10:41)
na nemanau kad uzteks , nezinau kaip kitom ,bet as kai tik nustoju naudoti ji taip ir vel nagai sluoksnuojasi ir luzta.ji taip sakant reikia jau naudoti pastoviai. nes kiek zinau tai jis ne tiek gydo , kiek sulipdo nago sluoksnius.na cia mano nuomone gal ir klystu ,bet man tai jau yra taip. ir antras dalykas jei is karto nepadejo tai ir nebepades .tada reiktu ieskoti kito.

bet as aisku jo nenaudoju kadien kaip parasyta laiko tiek neturiu. jo uztepu 1-2 kart per savaite.o buteliuka tai jau nezinau gal puse metu naudojau ir jis vis dar nesibaigia ,gal puse jo liko. tiesiog naudoju vietoj pagrindo lakui, ar kai tingiu nagus lakuot tai ti jo uztepu ir viskas .vis tiek kazkoki pagrinda lakui reik naudot...

Pas mane tas pats- kol tepu viskas tvarkoj, tik neuztepu kokias 3-4 dienas ir sakes nagui, nuluzineja, susisluoksniuoja... ir vel visas 'auginimo' procesas is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 07 09, 17:53)
Pas mane tas pats- kol tepu viskas tvarkoj, tik neuztepu kokias 3-4 dienas ir sakes nagui, nuluzineja, susisluoksniuoja... ir vel visas 'auginimo' procesas is naujo  doh.gif

tai va va ,as pati ta pati patyriau ir ne viena drauge pazystama man jau guodesi, kad joms buvo lygiai tas pats. as uztai ir pradedu abejoti ar tas nail tekas yra gydomoji priemone.db tiksliai nepasakysiu kur girdejau , bet sake man kad jis tik naga "suklijuoja" daugiau nelabai ka ir daro uztai taip ir gaunasi.bet ka darysi naudoju ir toliau nes kitos priemones is viso nelabai ka daro. verysad.gif
Atsakyti
apskritai aš nesuprantu kaip gali nagų lakas gydyti.netikiu ir vienos draugės pasakėle kad jos draugė užsitepė nagų lako vieną kartą ir nagai ilgiausi ir nereikia daugiau tepliotis. kad ir kaip brangiai kainuotų nagų lakas-jis nago negydys. juk užsitepi,nutrupa ir viskas, kad nori tepk visą gyvenimą. reikia vitaminus gerti kurie stiprintų nagą nuo tos vietos kur susidaro naujos nago ląstęlės. pati naudojau Nail Tek II galvodama kad jis gydo ir ištepus buteliuką mano nagai daug metų bus ilgi..pasakos čia..sutinku tik su tuo kad jis tikrai gerai suklijuoja nagą jį sutvirtindamas tam laikui kol jį naudoji. išties manau kad pigesni nagų lakai irgi tai gali..tad kažin ar dar kada pirksiu Nail Tek.man labiau čia reklama.. buvau susižavėjusi juo tik iš pradžių.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brilliance @ 2007 07 24, 10:50)
apskritai aš nesuprantu kaip gali nagų lakas gydyti.netikiu ir vienos draugės pasakėle kad jos draugė užsitepė nagų lako vieną kartą ir nagai ilgiausi ir nereikia daugiau tepliotis. kad ir kaip brangiai kainuotų nagų lakas-jis nago negydys. juk užsitepi,nutrupa ir viskas, kad nori tepk visą gyvenimą. reikia vitaminus gerti kurie stiprintų nagą nuo tos vietos kur susidaro naujos nago ląstęlės. pati naudojau Nail Tek II galvodama kad jis gydo ir ištepus buteliuką mano nagai daug metų bus ilgi..pasakos čia..sutinku tik su tuo kad jis tikrai gerai suklijuoja nagą jį sutvirtindamas tam laikui kol jį naudoji. išties manau kad pigesni nagų lakai irgi tai gali..tad kažin ar dar kada pirksiu Nail Tek.man labiau čia reklama.. buvau susižavėjusi juo tik iš pradžių.. ax.gif

vitaminus geriu ne vien del nagu bet ir del kitu organu.o tai koki analoga radai nail tek?
Atsakyti
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 07 09, 18:53)
Pas mane tas pats- kol tepu viskas tvarkoj, tik neuztepu kokias 3-4 dienas ir sakes nagui, nuluzineja, susisluoksniuoja... ir vel visas 'auginimo' procesas is naujo  doh.gif

O man kaip tik priešingai, jau sunaudojau 3/4 buteliuko ir dabar tik kartais kai netingiu juo pasiteplioju ir nagai nebelūžta, nors iš pradžių labai silpni buvo, niekada neužaugdavo ilgesni nei 1mm doh.gif
Nailtekas padare tai ko iš jo net nesitikėjau, likau labai patenkinta, bet va antro buteliuko tokio pačio nepirksiu, gal bandysiu tą drėkinantį, nes kieti nagai daros...
Atsakyti
as naudoju Nail Tec II antrus metus ir esu labai patenkinta savo nagais thumbup.gif TUOM ISITIKINTI GALIMA PAZIUREJUS I MANO NAGUCIUS ZIURETI ZEMIAU
Atsakyti
QUOTE(lenocka @ 2007 07 27, 22:27)
as naudoju Nail Tec II antrus metus ir esu labai patenkinta savo nagais thumbup.gif TUOM ISITIKINTI GALIMA PAZIUREJUS I MANO NAGUCIUS ZIURETI ZEMIAU

geruliai nagai thumbup.gif

tai vat. nusipirkau šiandien NailTek II, o tai reiškia jungiuosi į jūsų temą.
ir iš karto man jau kyla klausimų unsure.gif
1. ar būtina NailTeką valyti su beacitoniniu nagų lako valikliu, ar tinka ir acetoninis?
nes prieš pora dienų nusipirkau naują buteliuką acetoninio doh.gif
2.Jeigu jūs išsirinkote jums tinkamą NailTek priežiūros priemonę, ją naudodami, remkitės šiais penkiais patarimais:

1. Švariems nagams dilde suteikite pageidaujamą formą.
2. Padenkite jums tinkamos pasirinktos NailTek priemonės vienu sluoksniu. Saugokite, kad nepaliestumėte odelių apie nagus.
3. Nulakuokite nagus dviem jūsų mėgstamos spalvos lako sluoksniais.
4. Padenkite nulakuotus nagus dviem viršutinio apsauginio NailTek priemonės sluoksniais.
5. Kasdien ant viršaus tepkite viršutinį nagų lako sluoksnį. Po savaitės visai nuvalykite nagus su neacetoniniu nagų lako valikliu.

Kartokite iš naujo visus penkis žingsnius.

ar reikia nuo iki vadovautis šiais patarimais, ar galima pirmą kartą ir pirmą kartą po nuvalymo nagus tept tik NailTeku (be lakavimo) g.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 08 02, 15:23)

ar reikia nuo iki vadovautis šiais patarimais, ar galima  pirmą kartą ir pirmą kartą po nuvalymo nagus tept tik NailTeku (be lakavimo)  g.gif

Kiek zinau nagus be lakavimo galima tepti nail teku po nuvalymo su kokia nors priemone.Taip sakant nebutina nagus lakuoti iprastu laku kas kart kai tepi nailtek.Nail teka galima naudoti ir vien.ir bent jau pagal instrukcija kas diena tepti nauja jo sluoksni. (na as aisku pati taip nedarau neturiu tiek laiko, as tiesiog uztepu nail teko kelis sluoksnius is kart ,ir paskui netepu kokias 3-4 dienas , na kol nusilupa)
o del beacetoninio valiklio tai tiksliai nezinau, na ten turbut taip parasyta ,nes taip sveikiau yra nagui ,nors nzn as valiau ir tokiu ir tokiu ir nieko baisaus neatsitiko.
tai tiek galiu pasakyti. is savo patirties smile.gif
Atsakyti
Aš pradėjau naudoti NAIL TEK IV,tepu jau 5dienas,matysiu kokie bus rezultatai,tik bėd ta jog šis lakas naudojamas tik trumpą laiką,po to reiks pereiti prie NAIL TEK II smile.gif labai noriu ilgų nagučių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2007 09 18, 09:12)
po to reiks pereiti prie NAIL TEK II smile.gif labai noriu ilgų nagučių ax.gif

man naudojant Nailtek II, rezultatas pasimatė jau baiginėjant buteliuką. bet jis tikrai pateisino lūkesčius thumbup.gif vakar su vyru juokais susikoliojom ir apsikutenom blush2.gif nagai atlaikė thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudojau Nail Tek II. Kai prieš kokius metus naudojau pirmą kartą, mane rezultatai nedžiugino unsure.gif , nes niekas nepasikeitė. Bent jau taip, kaip sakė manikiūristė. Jos žodžiais tariant nagai turėjo tapti kieti ir labai jau labai puikūs. Bet dabar po nagų priauginimo ir jų sugadinimo verysad.gif , kai nagai buvo labai labai suprastėję, kad jau nebežinojau ką ir bedaryt, vėl pabandžiau Nail Tek II. Praėjo jau koks mėnuo, kaip jį naudojau visą mėnesį. Rezultatai tiesiog puikūs drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Dar niekada gyvenime neturėjau tokio ilgio savo nagų. Man jie niekada nebuvo labai prasti, neskilinėdavo, bet buvo labai lankstūs doh.gif . O dabar gerokai tvirtesni thumbup.gif . Dabar naudoju Sally Hanson panašią priemonę, kaip Nail Tek'as. Ją naudoju visada kaip pagrindą nagų lakui ir dar vieną sluoksnį ant nagų lako. O Nail Tek'ą tai tepdavau taip: pirmas sluoksnis kaip pagrindas nagų lakui, tada sluoksnis ant lako. O tada kiekvieną dieną po sluoksnį ant viršaus. Po septynių dienų vėl viskas iš naujo. Privalumas tas, kad labai gerai laikosi nulakavimas (bent jau man tongue.gif ).
Na ir prirašiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 20, 18:00)
senesnis be drekiklio kainuoja 36 lt, su drekikliu 45 berods o jo kaina visur vienoda mirksiukas.gif

klausiu todėl, kad SM radoj skelbimą, kad parduoda vos ne per pus pigiau g.gif tai dabar mąstau, kodėl taip pigiai...čia gal ,,paddielka" biggrin.gif bigsmile.gif g.gif ar iš kaškur gautas be antkainio, nes pvz yra juk čia SM kur tikrai kokybiškas ir tikras prekes parduoda pigiau ax.gif

Ar labai reikalingas yra Foundation? kuo skiriasi jų lygiai I, II ir III? g.gif

ačiū 4u.gif

beje, o su drėkikliu geriau, ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 20 lapkričio 2007 - 18:07