Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

Naudoju NailTek II, poveikis tikrai jaučiamas. Sustiprėjo nagai. O buvo labai silpni.
Atsakyti
taip, tikrai super.. tik reikia naudoti pagal instrukcijas ir nepamirsti nusilakuoti bent jau pradzioj kasdien.. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš "Nailtek'o" radau "Flagmane", už II mokėjau 36Lt..
Čia tam "Nubar'e", kuris randasi tarp pėdkelnių ir "R-Kiosk'o", einant nuo "Terranovos" link "Seppalos" 4u.gif

Ir norėjau pasitiksilnt..
Pradėjus naudoti NT II reik tept kasdien po sluoksnį.. O kiek laiko taip tept kasdien? Visą buteliuką sutept? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 01 spalio 2009 - 14:12
QUOTE(Lemona` @ 2009 10 01, 15:11)
Aš "Nailtek'o" radau "Flagmane", už II mokėjau 36Lt..
Čia tam "Nubar'e", kuris randasi tarp pėdkelnių ir "R-Kiosk'o", einant nuo "Terranovos" link "Seppalos"  4u.gif

Pradėjus naudoti NT II reik tept kasdien po sluoksnį.. O kiek laiko taip tept kasdien? Visą buteliuką sutept? mastau.gif

Na kiek minejo manikiuriste 10 dienu tepi, 10 dienu pertrauka ir taip kol reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 10 01, 15:11)

Ištepiau du buteliukus be pertraukų - kasdien, nuo liepos mėn. nenaudoju, o nagai tokie pat stiprūs ir nesisluoksniuoja thumbup.gif
Atsakyti
as tai net nezinau ka su savo naguciais daryti... sluoksniuojasi, labai ploni, kaip popieriu galima lankstyti doh.gif pasiskaiciau cia apie NT II ir mastau gal vertetu ir man ji pabandyti...
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2009 10 01, 19:28)
as tai net nezinau ka su savo naguciais daryti... sluoksniuojasi, labai ploni, kaip popieriu galima lankstyti doh.gif pasiskaiciau cia apie NT II ir mastau gal vertetu ir man ji pabandyti...

Tikrai siūlyčiau pabandyti - dar niekada neturėjau tokių stiprių nagų, kaip dabar biggrin.gif
Atsakyti

i 
Spaminės, komercinės žinutės ištrintos. Temoj diskutuojam apie Nail Tek'ą. apie kitas stiprinančias nągą priemones rašom čia
Atsakyti
Kuri nors naudoja (-o) Nail Tek Renew aliejuka nagams? Iskilo klausimas- turiu 15 ml buteliuka su pipete ir ka tik gauta 120 ml papildyma Nail Tek Renew. Kvapas ir konsistencija skiriasi... g.gif spalva atrodo vienoda.
Atsiliepkite tos, kurios ji turite. Noriu issiaiskinti, kaip jis turi kvepeti.

Aciu is anksto. Laukiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
mielo merginos, noriu jus perspeti apie nail teko falsifikatus, pirkdamos internete bukit atsargios. daugiau informacijos apie tai: http://www.nagavita....s_id=19&lang=lt
Atsakyti
merginos kaip jus ji tepat nes man net vienas nail tek sluoksnis kita diena jau nusilupa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 10 04, 18:57)
merginos kaip jus ji tepat nes man net vienas nail tek sluoksnis kita diena jau nusilupa  doh.gif

Gal labai storu sluoksniu užtepi g.gif Aš pastebėjau kad pas mane pradėdavo luptis kokią 5-6 dieną, kai tas sluoksnis jau storokas būdavo g.gif
Atsakyti