Naudoju NailTek II, poveikis tikrai jaučiamas. Sustiprėjo nagai. O buvo labai silpni.
taip, tikrai super.. tik reikia naudoti pagal instrukcijas ir nepamirsti nusilakuoti bent jau pradzioj kasdien..

Aš "Nailtek'o" radau "Flagmane", už II mokėjau 36Lt..
Čia tam "Nubar'e", kuris randasi tarp pėdkelnių ir "R-Kiosk'o", einant nuo "Terranovos" link "Seppalos"
Ir norėjau pasitiksilnt..
Pradėjus naudoti NT II reik tept kasdien po sluoksnį.. O kiek laiko taip tept kasdien? Visą buteliuką sutept?
Čia tam "Nubar'e", kuris randasi tarp pėdkelnių ir "R-Kiosk'o", einant nuo "Terranovos" link "Seppalos"

Pradėjus naudoti NT II reik tept kasdien po sluoksnį.. O kiek laiko taip tept kasdien? Visą buteliuką sutept?

QUOTE(Lemona` @ 2009 10 01, 15:11)
Aš "Nailtek'o" radau "Flagmane", už II mokėjau 36Lt..

Na kiek minejo manikiuriste 10 dienu tepi, 10 dienu pertrauka ir taip kol reikia

QUOTE(Lemona` @ 2009 10 01, 15:11)

Ištepiau du buteliukus be pertraukų - kasdien, nuo liepos mėn. nenaudoju, o nagai tokie pat stiprūs ir nesisluoksniuoja

as tai net nezinau ka su savo naguciais daryti... sluoksniuojasi, labai ploni, kaip popieriu galima lankstyti
pasiskaiciau cia apie NT II ir mastau gal vertetu ir man ji pabandyti...

QUOTE(sandrul @ 2009 10 01, 19:28)
as tai net nezinau ka su savo naguciais daryti... sluoksniuojasi, labai ploni, kaip popieriu galima lankstyti
pasiskaiciau cia apie NT II ir mastau gal vertetu ir man ji pabandyti...

Tikrai siūlyčiau pabandyti - dar niekada neturėjau tokių stiprių nagų, kaip dabar

Kuri nors naudoja (-o) Nail Tek Renew aliejuka nagams? Iskilo klausimas- turiu 15 ml buteliuka su pipete ir ka tik gauta 120 ml papildyma Nail Tek Renew. Kvapas ir konsistencija skiriasi...
spalva atrodo vienoda.
Atsiliepkite tos, kurios ji turite. Noriu issiaiskinti, kaip jis turi kvepeti.
Aciu is anksto. Laukiu ziniu

Atsiliepkite tos, kurios ji turite. Noriu issiaiskinti, kaip jis turi kvepeti.
Aciu is anksto. Laukiu ziniu

mielo merginos, noriu jus perspeti apie nail teko falsifikatus, pirkdamos internete bukit atsargios. daugiau informacijos apie tai: http://www.nagavita....s_id=19&lang=lt
merginos kaip jus ji tepat nes man net vienas nail tek sluoksnis kita diena jau nusilupa

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 10 04, 18:57)
merginos kaip jus ji tepat nes man net vienas nail tek sluoksnis kita diena jau nusilupa

Gal labai storu sluoksniu užtepi