QUOTE(astaria @ 2011 08 06, 21:48)
Aš irgi ką tik sutepiau rafaelą. Viskas gavosi tvarkingai, kremas būtų vienalytė masė, jei ne įmaišyti kokosai, jie sudarė tokius guziukus.
Magira, o standiklio dėjai? Be jo grietinėlė pastovėjus išskysta.
Visiska nesamone... as net puosiu torta grietinele, be standikliu, ir neisskysta...
Papildyta:
QUOTE(Magira @ 2011 08 06, 21:31)
Ot ka issikepiau torta nevalgoma.Bet itariu kur klaida.
Kepiau Rafaela.Tai kai sumaisiau plakta grietinele ir isplakta sviesta su kond.pienu atsirado skyzciu daug.Jei gerai supratau ,tai susisviestavo grietinele ar ne?Nors kartu tuos kremus paplakiau labai nedaug pora apsuku su mikseriu....
na vistiek pertepiau torta ir skysti pyliau nors ir biskvita buvau suslapinus

.
Na gavosi ne kas.gaila.
Bet jus pasakykit ar cia klaida susisviestavusioj grietinelej???
Sutrauke krema Jums, nes gal perplaket, arba siek tiek skyresi temperatura kremu...