QUOTE(mickute7 @ 2011 11 04, 19:54)
Visada gerėjausi tavo meniu, vaisiai, grybai visokie džiovinami pas tave, kopūstus patys raugiates, kompotus verdi, nu šaunuolė dar kartą jau nežinau kelintą kartą sakau, bet tikrai tam reikia laiko žinau kaip kartais sunku grįžus iš darbo eiti dar kažką gaminti, o tu žiūriu vis sukiesi ir sukiesi

pagarba
QUOTE(Almost @ 2011 11 04, 20:42)
o kugelio pusbrolis tai čia keptuvėje keptas kugelis, kai bulvės tarkuojamos burokine tarka ar kaip čia suprasti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 04, 21:42)
oho kokia varškės diena

nu super
QUOTE(Chantel @ 2011 11 04, 22:18)
ai ne , bet nesivalge geriau daug vandens,bo nuo viso edimo spogais visa isejus tai reikejo bent truputi prasivalyti
Jo būna ir man tokių dienų
Ei panos kur čia dirbat vienai bandeles dalina, kitai kibinus

SMagu

Nors aš tai irgi nesiskundžiu visą dieną darbe valgau ką noriu nemokamai
Taigi o mūsų meniu šiandien toks:
Vyras:
I- sumuštinis su rūkyta žuvimi, svogūnais, majonezu, krienais.
II- Orkaitėje keptos bulvės, morkos, česnakas, svogūnas, vištienos krūtinėlė. Baigiant kepti užpyliau padažą(miltai, grietinė, vanduo)
III- Lavašas su vištiena
IV- bananas, spurgos su džemu, sausainiai.
V- spurgos su džemu
Mano:
I- lavašas (darbe)
II- Karštas sumuštinis
Šiandien kepu obuolių pyragą

Iki šios savaitės pabaigos liko dvi dienos, bereikia nusipirkti kiaušinių, majonezo, bananų

jeigu tik tiek ir tepirksiu, tai šią savaitę būsime labai mažai išleidę, uj kaip būtų smagu