Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Almost @ 2011 11 04, 23:41)
kugelio pusbrolis yra orkaitėj keptas, bet taip - bulvės per burokinę tarkuotos  smile.gif ir kas patiko, kad naudojamas kiaušinių ir pieno plakinys, bet pieno nesijaučia (kas man labai svarbu gaminant, nes mb alergiškas pieno gaminiams..).

o dirbu jaučiu panašiai, kaip ir Tu, tik pas mus ne tik visokių deli'o maistų yra, bet ir bandelių  smile.gif

nu viskas aišku su tais pusbroliais hihihi.gif
pas mus irgi kartais bandelių dėžę padeda į mūsų pietavimo kambarį, tai mmm kad valgom biggrin.gif

QUOTE(Chantel @ 2011 11 05, 11:32)
As dirbu maitinimo im. maistas ten nekainuoja niekam  biggrin.gif Papusryciavom , vaziuosiu i turgu kokios mesytes pietum nupirkti  mirksiukas.gif

Oi kaip gerai tokios darbo vietos realiai, o jei dar ir namo gali parsinešti, kaip aš lt kai dirbau kavinėje, tai viską ko tą dieną nesuvalgo išdalina darbuotojams, tai jau realiai kaip ir nebegamindavau vakarienės biggrin.gif Dabar kur dirbu irgi tas pats.

QUOTE(*Voque* @ 2011 11 05, 12:00)
Nusipirkau kilograma tai naudoju visur ax.gif

Ka pietums skanaus zadat gamint? smile.gif

thumbup.gif

Pietums gaminsiu kugelį (ne pusbrolišką) biggrin.gif Dėsiu jautienos, rūkytos kiaulienos. Padažiuką galvoju daryti iš lašinukų, svogūnų, grietinės, miltų ir baklažanų.. Dėl tų baklažanų šiek tiek dar galvoju kažin kaip čia gausis, bet noriu pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip skanu,ir plova gaminsit ir kugeli,pas mus tai snd nieko ypatingo,bet rasau:

PUSRYCIAI-man avizine kose su dz.vaisiais,jogurtas
PIETUS-MB damuse vakaryksius vistienos blynelius su bulvem,kisieliaus gere,as pasigaminau sau didziule lekste vistienos salotu(iceberg,vistiena kepta,skrebuciai,parmezanas,kurio gavau nemokamai didziuli gabala)
VAKARIENE-leksim pas tevuku tai net nzn ka skanausim,as kepu marmurini kavos keksa(receptas is SM),surio vesimes smile.gif

Atsakyti
jėjėjė sudorojom kugelio pusbrolį biggrin.gif

1. mb kugelio pusbrolį brandintą, arbatos, bandelę, aš kavos puslitrį, du sumuštinius (balta duona, varškės kremas su česnakais ir žalumynais);
2. buvom per pietus mieste, tai kaip ir nieko;
3. aš kugelio pusbrolį brandintą damušiau, gal karšto vyno pasidarysiu ir kokių užkandžių (traškučių, šokolado, sumuštinį, nežinau dar), o mb turbūt mišrainę baltą pabaigs (o gal įpusės, nežinau, nesikišu į tuos reikalus, nes jos nevalgau biggrin.gif ) smile.gif
Atsakyti
Šiandien:
Aš:
I-prancūziškas batonas su česnaku
II- plokštainis su rūkyta kiauliena, jautiena

Vyras:
I- sumuštiniai su rūkyta skumbre
II- bananai, spurgos su džemu
III- kašti sumuštiniai su dešrelėmis, majonezu, pomidorų padažu, sūriu, pomidorais, svogūnais. Tokios kaip mini picos smile.gif
IV- plokštainis

Baklažanų padažo taip ir nebedariau, aptyngau blush2.gif
Atsakyti
Nevalgi diena plovas liko nedarytas. Prasibastem mieste, turgui.

I- abu sumustinukai ir kava
II-MB -zirniu sriuba as kazkaip nieko
III- lekste mesyciu su duona
IV-abu Pyragas "Angelo asaros"
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2011 11 05, 12:32)
Pritariu del mickutes  thumbup.gif

tipo mane pažįsti gerai tongue.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deimapov @ 2011 11 04, 23:31)
Visada gerėjausi tavo meniu, vaisiai, grybai visokie džiovinami pas tave, kopūstus patys raugiates, kompotus verdi, nu šaunuolė dar kartą jau nežinau kelintą kartą sakau, bet tikrai tam reikia laiko žinau kaip kartais sunku grįžus iš darbo eiti dar kažką gaminti, o tu žiūriu vis sukiesi ir sukiesi wink.gif pagarba smile.gif

blush2.gif ai, nereikia, kai tingiu, tai issitraukiu pirktinius koldunus is kameros tongue.gif
Atsakyti

Siandien

1. sumustiniai su desra .
2.tusintos vistienos blauzdeles su bulvem , morka .
user posted image
3.Kugelis su mesytes idaru (mama kepe , tai atnese ) , valgem su jogurtine gietine.

4. vaikai piena su dribsniais , as kefyra su duona.

5.Po apelsina, obuoli.
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2011 11 05, 21:16)

vo čia tai gėris bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Siandien
Pusryciai - kava, varskes suris , kas ant batono su sviestu dejosi, kas viena valge
Pietus - virti kiausiniai, tevukas namuose vakarykščius varškėčius damušinėjo
Vakarienė - žuvies kotletai su pomidorų padažu ir raugintais kopūstais, mandarinai, kaimynkos pyragai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2011 11 05, 20:16)

kaip skaniai atrodo essen.gif recepto ax.gif
Papildyta:
radau pati čia
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 11 05, 22:27)
tipo mane pažįsti gerai  tongue.gif  lotuliukas.gif

o tipo ne? lotuliukas.gif

QUOTE(hirundo* @ 2011 11 05, 23:33)
kaip skaniai atrodo  essen.gif  recepto  ax.gif
Papildyta:
radau pati čia

aha pgl sita dariau,tik trupuciuka pakomentuosiu del ko manau neatsiranda pas kai ka tos asaros. Svarbiausia NEPERKEPKIT.As kepiau lygiai 10 min.pastaciau virtuveje salia lango ir ji praveriau trupuciuka,paskui uzdariau. asaros norm susirinko per 2-3 valandas.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 11 05, 01:41)
kugelio pusbrolis yra orkaitėj keptas, bet taip - bulvės per burokinę tarkuotos  smile.gif ir kas patiko, kad naudojamas kiaušinių ir pieno plakinys, bet pieno nesijaučia (kas man labai svarbu gaminant, nes mb alergiškas pieno gaminiams..).

Tas kugelio pusbrolio gaminimas kažkuo panašus į studentiškų bulvinių blynų gamybą: na, žinot, irgi bulves reikia sutarkuot per burokinę tarką, o po to tarp dviejų sluoksnių bulvinės tešlos įdėti tarkuoto fermentinio sūrio sluoksnį ir viską kept ant keptuvės. Taip pat pigu (kaip ir viskas studentiška) ir skanu essen.gif
Atsakyti
Vaje,pyragas super bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Turiu ir as recepta issisaugojus tik kazkaip neprisiruosiu smile.gif
Atsakyti