QUOTE(Almost @ 2011 11 04, 23:41)
kugelio pusbrolis yra orkaitėj keptas, bet taip - bulvės per burokinę tarkuotos
ir kas patiko, kad naudojamas kiaušinių ir pieno plakinys, bet pieno nesijaučia (kas man labai svarbu gaminant, nes mb alergiškas pieno gaminiams..).
o dirbu jaučiu panašiai, kaip ir Tu, tik pas mus ne tik visokių deli'o maistų yra, bet ir bandelių
o dirbu jaučiu panašiai, kaip ir Tu, tik pas mus ne tik visokių deli'o maistų yra, bet ir bandelių
nu viskas aišku su tais pusbroliais
pas mus irgi kartais bandelių dėžę padeda į mūsų pietavimo kambarį, tai mmm kad valgom
QUOTE(Chantel @ 2011 11 05, 11:32)
As dirbu maitinimo im. maistas ten nekainuoja niekam
Papusryciavom , vaziuosiu i turgu kokios mesytes pietum nupirkti 
Oi kaip gerai tokios darbo vietos realiai, o jei dar ir namo gali parsinešti, kaip aš lt kai dirbau kavinėje, tai viską ko tą dieną nesuvalgo išdalina darbuotojams, tai jau realiai kaip ir nebegamindavau vakarienės
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 05, 12:00)
Pietums gaminsiu kugelį (ne pusbrolišką)






